Νέα

Μετατροπή ταινιών σε avi.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έχω αγοράσει τις ταινίες του ελεύθερου τύπου ( παλιές ταινίες καράτε ) και θελω να τις μετατρεψω απο γνήσιο DVD σε avi
Με ενσωματωμενους τους υποτιτλους η εξωτερικούς σε μορφή srt

Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο ΔΩΡΕΆΝ εύκολο προγραμμα γιαυτη την δουλειά ?

Ευχαριστώ πολυ

Υγ. Έχω παίδευτει πολυ με το format factory ( κάπως έτσι) χωρίς αποτέλεσμα καθώς μεν τις μετατρέπει σε avi ομωςτους υποτιτλους ουτε τους ενσωματώνει ουτε τους κάνει srt

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα σε τι μορφη αρχειου ειναι; :think:

johnny2_x

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mε επιφύλαξη γιατι δεν μπορώ τώρα να δώ,νομίζω πως το SUPER ή το ULTRA Video Converter μπορούν να κάνουν την δουλειά.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
δεν το ήξερα, αλλά πηγαίνοντας στη σελίδα είδα πολλά που δεν μου άρεσαν. Υπάρχει και το Win Avi,θεωρητικά το πιο έγυρο εραριστεσνικό εργαλείο...

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Υπόψιν πως το όποιο αρχείο Vob (dvd δηλαδή) γίνεται avi μόνοτου, κοινώς, για μια ταινία, πρπεέι να την ριπάρεις σε ένα Vob (εντελώς ευκολο ακόμα και για μένα με vd decrypter)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ειχα την ιδια απορια, γιατι εχω πολλα .ΙSO που θελω να μετατρεψω. Συμπτωματικα σημερα το πρωι εκανα μια ερευνα και κατεβασα αυτο

[URL unfurl="true"]http://fairusewizard.com/lang_en/fairuse_wizard_dvd_divx_xvid_backup_tool_light_edition.html[/url]

Φυσικα οχι απο εκει, αλλα απο το γνωστο πειρατικο της σκανδιναβιας :grin: αφου ηθελα την full edition

Το πρωτο ISO που μετετρεψα σε avi εγινε σουπερ γρηγορα (5') και με τελεια ποιοτητα. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα για υποτιτλους αλλα διαβασα οτι κανει και αυτη την δουλεια, ενω ολοι οι χρηστες σε φορουμ το ανεφεραν σαν το καλυτερο που κυκλοφορει στην αγορα.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
επίσης, και συγνώμη για απανωτά ποστ, άλλο η μετατροπή κι άλλο η ενσωμάτωση, πονεμένη ιστορία η τελευταία

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
επειδή είμαι της δουλειάς (στον τομέα dvd εννοώ), αναρωτιέμαι αφού το έχετε dvd υποτιτλισμένο, τι διάβολο το θέλετε σεavi?(τι θα ακούσω θεεέ μου)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
επίσης, και συγνώμη για απανωτά ποστ, άλλο η μετατροπή κι άλλο η ενσωμάτωση, πονεμένη ιστορία η τελευταία
Παλικάρι, με το AutoGK η ενσωμάτωση υπότιτλων γίνεται με ένα click. Ρώτα κι άλλους που ξέρουν. ;)

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
επειδή είμαι της δουλειάς (στον τομέα dvd εννοώ), αναρωτιέμαι αφού το έχετε dvd υποτιτλισμένο, τι διάβολο το θέλετε σεavi?(τι θα ακούσω θεεέ μου)
αν χαλάσει το δισκακι το χανω ( αντίγραφο ασφαλείας )@
Μετα έχω συσκευή που παίζει αβι στην τηλεοραση ενώ το θελω και για άλλες συσκευές πχ ipad2 iPhone......

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παίδες
Θα τα δοκιμάσω όλα μετα την Πέμπτη Όταν φτιάξω και το νετ μου στο σπιτι

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το AutoGK που γραφτηκε πιο πανω αν και εχει να ανανεωθει απο το 09 θεωρείται το καλυτερο εργαλειο dvd-rip αυτη τη στιγμη + το οτι ειναι free & βρισκεις βοηθειες σχεδον παντου..

Αν θες να το τρεξεις πιαστο απο εδω που εχει και το σχετικο φορουμ.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
......

Υγ. Έχω παίδευτει πολυ με το format factory ( κάπως έτσι) χωρίς αποτέλεσμα καθώς μεν τις μετατρέπει σε avi ομωςτους υποτιτλους ουτε τους ενσωματώνει ουτε τους κάνει srt

..μια χαρά τους ενσωματώνει (κάποιο "τικ" σου ξέφυγε..)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ευτυχως πυ εισαι και της δουλειας  :idiot: :idiot:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διπλο κοτο με πιτα και πατατες

Stories

Νέο!