[quote author=daima703 link= ]ξερει κανεις
α πως περνεις ποντους στο σαιτ
β ποια μετταλια υπαρχουν
γ ξεκλειδωνω μετταλιο τι σημαινει΄οτι περνεις το μεταλλιοσαν ηθικη αμοιβη
δ ποσους ποντους χρειαζεται το καθε μεταλλιο;
ε εχω δει τιτλουσ κανονικο μελος και τιμημενος.υπαρχει αλλος και πως ο φιλος πηρε τον τιτλο τιμημενος
ολα δεν τα ξερω αλλα θα σου απαντησω στο γ.
Κάθε μεταλλιο ξεκλειδωνεται με διαφορετικο τροπο,οπως υπαρχει μεταλλιο με οταν μαζεψεις ενα αριθμο λαικ μεταλλιο οταν συγκεντρωσεις ενα αριθμο φιλων μεταλλιο οταν γραψεις πολλα μηνυματα σε ενα φορουμ κλπ.
Δ.νομίζω δεν ειμαι σιγουρος οι ποντοι ειναι ανεξαρτητοι των μεταλλιων ας με διορθωση οποιος ξερει.
Αυτα
ευχαριστω που μεχρι τωρα εισαι ο μονος που απαντησε πραγματικα στο θεμα
η περιεργεια ειναι οτι βλεπω καποιον που συνομιλουμε στα πολιτικα να εχει τον τιτλο τιμημενος και να αναρωτιεμαι τι σημαινει αυτο
δεν με ενδιαφερουν οι τιτλοι ουτε τα μεταλλια
απλα μου αρεσει να ξερω πραγματα
και για το αλλο δεν εχεις δικιο
σε φιλο του στειλαν μυνημα ξεκλειδωθηκε το ταδε μετταλιο γιατι συμπληρωσες 100 ποντους και ενας καταλογος που μπορει να δει ποιοι αλλοι εχουν μεταλλια
ΓΙΑ
1 ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟS.
Ότι μάθεις από δω μέσα, θάναι ΨΕΥΤΙΚΟ κι ότι πιό ΑΧΡΗSTO & SAΠIO μπορεί να γνωρίσει κάποιος.
Διάβασε κάνα βιβλίο, οποιοδήποτε.
[/quote]
1 εχω μαθει αρκετα πραγματα και στο θεμα πολιτικη και σε αλλα θεματα και απο πολιτικους φιλους και ατιπαλους,τωρα αν ειναι χρησιμα η οχι τι να σου πω
επισης μερικα ειναι αληθεια και μερικα ψεμματα
καποιοι μπορει να θεωρουν πχ οτι να μαθαινεις και να συζητας για το τι συμβενει στην πολιτικη ειναι αχρηστο αλλοι οχ ι οπως και σε πολλα αλλα θεματα
2 συμφωνησες με αλλο φιλο οτι μερικοι με τους τιτλους κανουν επιδειξη
θα ηθελα να ακουσω καποιο συγκεκριμενο ονομα αν ξερεις γιατι δεν το εχω παρει ειδηση αυτο
3 φυσικα εχεις δικιο οτι το να διαβαζεις βιβλια ειναι καλο
τωρα με το ιντερνετ μπορεις να μαθεις και πολλα απο εκει
εχω διαβασει στο παρελθον πολλα βιβλια αλλα τωρα τελευταια πολυ λιγα
ας πουμε παλια επαιρνα γεωγραφικους και ταξιδιωτικους οδηγους για να μαθαινω για μια χωρα
τωρα τα βρισκω στο ιντερνετ συνηθως και με βιντεο