Νέα

Metal videos!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 511K
  • Ετικέτες
    heavy metal
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HelterSkelter

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2021
Like
323
Πόντοι
21

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Καθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!
Εγω παλι εχω αλλη προτιμηση.Ξερω πως οι Ozzoφανατικοι θα πεσουν να με φανε αλλα ειμαι φανατικος των Sabbath της εποχης με τον τρισμεγιστο Dio.Ναι ολα ξεκινησαν με τον Ozzy,ναι βγαλανε δισκαρες (ειδικα το Sabbath bloody sabbath ειναι αγαπημενο) αλλα θεωρω πως το πικ τους μουσικα ηταν τα δυο αριστουργηματα με τον τεραστιο Ronnie!Λατρεια και ευαγγελια τα Heaven and Hell και Mob Rules.
Και τωρα οι οπαδοι του Ozzy κραξτε με ελευθερα,χαχαχα
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Δεν κράζουμε κανέναν.Ο DIO είναι πολύ αγαπητός και αναμφίβολα από τους κορυφαίους τραγουδιστές σε όλη τη μουσική.Οι Sabbath είχαν διαφορετικό ήχο με τον Ozzy διαφορετικό με τον DIO και διαφορετικό με τον Tony Martin ο οποίος Martin είναι υποτιμημένος διότι ήταν τραγουδιστής που ήξερε τι έκανε.Αν πρέπει να διαλέξω σε φωνές ο DIO σαφώς είναι καλύτερος του OZZY.Έχει πιο "ζεστή" χροιά και μπορεί να "πει" περισσότερα.Όμως ο ήχος των Sabbath με τον OZZY ταίριαζε περισσότερο.Η σκοτεινή μουσική τους έδενε,κατά την άποψη μου πάντα,καλύτερα με τον ΟΖΖΥ.Αντιθέτως το Heaven and Hell ο ΟΖΖΥ δε θα μπορούσε να το πει έτσι ώστε να γίνει το κομμάτι που δεν ξεχνιέται με τίποτα.Ο Iommi είχε το ταλέντο να φτιάχνει τα τραγούδια με την κιθάρα του έτσι ώστε να ταιριάζουν στον κάθε τραγουδιστή που είχε.Αν είχε τον Dickinson θα ακούγαμε κάτι διαφορετικό.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
1993,τον Malmsteen δεν τον ήξερα.Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ,ότι μάθαινες από περιοδικά κλπ,δεν τον ήξερα ως μουσική σαν όνομα ήταν γνωστός,αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα.Τότε δεν ήταν εύκολο για έναν έφηβο να αγοράζει συνεχώς cd/δίσκους.Έκανα διακοπές με την οικογένεια μου στην Ανάφη.Είχαμε νοικιάσει ολόκληρο σπίτι από κάποιο γνωστό.Είχα γνωρίσει μια κοπελιά εκεί,ωραίο κορίτσι από Θράκη η καταγωγή της κι έκανε διακοπές και αυτή.Την είχα φέρει στο σπίτι,κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και στο υπόλοιπο σπίτι ήταν οι γονείς μου.Είχα πει στην αδερφή μου να μην ενοχλήσει,είχα κλειδώσει την πόρτα και είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα.Η κοπελιά γούσταρε "να τον φάει" και δεν ήμουν χαζός να χάσω την ευκαιρία.Αλλά για να μην ακούσουν οι δικοί μου τίποτα έβαλα ένα ραδιόφωνο και έπιασα ένα σταθμό που έπαιζε ροκ,Dire Straights,Pink Floyd τέτοια.Επάνω που πηδιόμαστε ακούω το παρακάτω κομμάτι.Σταματάω να σημειώσω σε ένα χαρτί πώς λέγεται το κομμάτι.Φυσικά έχασα στύση έχασα τα πάντα.Η γκόμενα τσαντίστηκε και έφυγε.Δε μου μίλησε ξανά χαχαχαχα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!
Εγω παλι εχω αλλη προτιμηση.Ξερω πως οι Ozzoφανατικοι θα πεσουν να με φανε αλλα ειμαι φανατικος των Sabbath της εποχης με τον τρισμεγιστο Dio.Ναι ολα ξεκινησαν με τον Ozzy,ναι βγαλανε δισκαρες (ειδικα το Sabbath bloody sabbath ειναι αγαπημενο) αλλα θεωρω πως το πικ τους μουσικα ηταν τα δυο αριστουργηματα με τον τεραστιο Ronnie!Λατρεια και ευαγγελια τα Heaven and Hell και Mob Rules.
Και τωρα οι οπαδοι του Ozzy κραξτε με ελευθερα,χαχαχα
:rockon: :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :kneel: :kneel: :kneel:
Συμφωνώ 100%!!
Heaven και Mob τα καλυτερα τους!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
1993,τον Malmsteen δεν τον ήξερα.Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ,ότι μάθαινες από περιοδικά κλπ,δεν τον ήξερα ως μουσική σαν όνομα ήταν γνωστός,αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα.Τότε δεν ήταν εύκολο για έναν έφηβο να αγοράζει συνεχώς cd/δίσκους.Έκανα διακοπές με την οικογένεια μου στην Ανάφη.Είχαμε νοικιάσει ολόκληρο σπίτι από κάποιο γνωστό.Είχα γνωρίσει μια κοπελιά εκεί,ωραίο κορίτσι από Θράκη η καταγωγή της κι έκανε διακοπές και αυτή.Την είχα φέρει στο σπίτι,κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και στο υπόλοιπο σπίτι ήταν οι γονείς μου.Είχα πει στην αδερφή μου να μην ενοχλήσει,είχα κλειδώσει την πόρτα και είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα.Η κοπελιά γούσταρε "να τον φάει" και δεν ήμουν χαζός να χάσω την ευκαιρία.Αλλά για να μην ακούσουν οι δικοί μου τίποτα έβαλα ένα ραδιόφωνο και έπιασα ένα σταθμό που έπαιζε ροκ,Dire Straights,Pink Floyd τέτοια.Επάνω που πηδιόμαστε ακούω το παρακάτω κομμάτι.Σταματάω να σημειώσω σε ένα χαρτί πώς λέγεται το κομμάτι.Φυσικά έχασα στύση έχασα τα πάντα.Η γκόμενα τσαντίστηκε και έφυγε.Δε μου μίλησε ξανά χαχαχαχα.

Και μην ξεχνάμε, Mark Boals ακόμα διαπρέπει! Φωναρα!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ετσι μυστη μου!Ακομα και το Dehumanizer που ανεφερε ο φιλτατος reznov ειναι υποτιμημενη δισκαρα!
Ισχυει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατεβάστε, ακουστε τα προσωπικα Mark Boals - Ring of fire. Γαμάνε!!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τι να πω γι αυτο το επος,τι να πω γι αυτο το αριστουργημα,γι αυτο το θαυμα της μουσικης μας και οχι μονο...Ανατριχιλα καθε φορα που το ακουω...

monogamous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
19
Like
754
Πόντοι
990
Θα πάει κανείς αύριο Paradise Lost? Φοβάμαι μην παίξουν φόλα αλλά το ψήνω κιόλας. :hi:

HelterSkelter

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2021
Like
323
Πόντοι
21

Κομματάρα, νομίζω ότι με αυτό τον μάθαμε όλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom