You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Metal videos!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19K
- Εμφανίσεις 511K
-
- Ετικέτες
- heavy metal
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Δισκάρες τα πρώτα και πολύ καλοί στο live, δεν τους το είχαΌταν σε ρωτάνε τι μουσική ακούς.
Τι κολασμένο riff είναι αυτό γαμώ τον διαολό μου, γαμώ...
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Δεν κράζουμε κανέναν.Ο DIO είναι πολύ αγαπητός και αναμφίβολα από τους κορυφαίους τραγουδιστές σε όλη τη μουσική.Οι Sabbath είχαν διαφορετικό ήχο με τον Ozzy διαφορετικό με τον DIO και διαφορετικό με τον Tony Martin ο οποίος Martin είναι υποτιμημένος διότι ήταν τραγουδιστής που ήξερε τι έκανε.Αν πρέπει να διαλέξω σε φωνές ο DIO σαφώς είναι καλύτερος του OZZY.Έχει πιο "ζεστή" χροιά και μπορεί να "πει" περισσότερα.Όμως ο ήχος των Sabbath με τον OZZY ταίριαζε περισσότερο.Η σκοτεινή μουσική τους έδενε,κατά την άποψη μου πάντα,καλύτερα με τον ΟΖΖΥ.Αντιθέτως το Heaven and Hell ο ΟΖΖΥ δε θα μπορούσε να το πει έτσι ώστε να γίνει το κομμάτι που δεν ξεχνιέται με τίποτα.Ο Iommi είχε το ταλέντο να φτιάχνει τα τραγούδια με την κιθάρα του έτσι ώστε να ταιριάζουν στον κάθε τραγουδιστή που είχε.Αν είχε τον Dickinson θα ακούγαμε κάτι διαφορετικό.Καθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!
Εγω παλι εχω αλλη προτιμηση.Ξερω πως οι Ozzoφανατικοι θα πεσουν να με φανε αλλα ειμαι φανατικος των Sabbath της εποχης με τον τρισμεγιστο Dio.Ναι ολα ξεκινησαν με τον Ozzy,ναι βγαλανε δισκαρες (ειδικα το Sabbath bloody sabbath ειναι αγαπημενο) αλλα θεωρω πως το πικ τους μουσικα ηταν τα δυο αριστουργηματα με τον τεραστιο Ronnie!Λατρεια και ευαγγελια τα Heaven and Hell και Mob Rules.
Και τωρα οι οπαδοι του Ozzy κραξτε με ελευθερα,χαχαχα
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αγαπημένο κομμάτι των Sabbath με τον Tony Martin
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Άλλη μια κομματάρα με τον Tony Martin
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
1993,τον Malmsteen δεν τον ήξερα.Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ,ότι μάθαινες από περιοδικά κλπ,δεν τον ήξερα ως μουσική σαν όνομα ήταν γνωστός,αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα.Τότε δεν ήταν εύκολο για έναν έφηβο να αγοράζει συνεχώς cd/δίσκους.Έκανα διακοπές με την οικογένεια μου στην Ανάφη.Είχαμε νοικιάσει ολόκληρο σπίτι από κάποιο γνωστό.Είχα γνωρίσει μια κοπελιά εκεί,ωραίο κορίτσι από Θράκη η καταγωγή της κι έκανε διακοπές και αυτή.Την είχα φέρει στο σπίτι,κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και στο υπόλοιπο σπίτι ήταν οι γονείς μου.Είχα πει στην αδερφή μου να μην ενοχλήσει,είχα κλειδώσει την πόρτα και είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα.Η κοπελιά γούσταρε "να τον φάει" και δεν ήμουν χαζός να χάσω την ευκαιρία.Αλλά για να μην ακούσουν οι δικοί μου τίποτα έβαλα ένα ραδιόφωνο και έπιασα ένα σταθμό που έπαιζε ροκ,Dire Straights,Pink Floyd τέτοια.Επάνω που πηδιόμαστε ακούω το παρακάτω κομμάτι.Σταματάω να σημειώσω σε ένα χαρτί πώς λέγεται το κομμάτι.Φυσικά έχασα στύση έχασα τα πάντα.Η γκόμενα τσαντίστηκε και έφυγε.Δε μου μίλησε ξανά χαχαχαχα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Συμφωνώ 100%!!Καθολου ανωμαλος φιλε μου.Γαμαγαν και με Martin!
Εγω παλι εχω αλλη προτιμηση.Ξερω πως οι Ozzoφανατικοι θα πεσουν να με φανε αλλα ειμαι φανατικος των Sabbath της εποχης με τον τρισμεγιστο Dio.Ναι ολα ξεκινησαν με τον Ozzy,ναι βγαλανε δισκαρες (ειδικα το Sabbath bloody sabbath ειναι αγαπημενο) αλλα θεωρω πως το πικ τους μουσικα ηταν τα δυο αριστουργηματα με τον τεραστιο Ronnie!Λατρεια και ευαγγελια τα Heaven and Hell και Mob Rules.
Και τωρα οι οπαδοι του Ozzy κραξτε με ελευθερα,χαχαχα
Heaven και Mob τα καλυτερα τους!
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.118
- Πόντοι
- 3.506
Τι παίζουν τα πιτσιρίκια
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Και μην ξεχνάμε, Mark Boals ακόμα διαπρέπει! Φωναρα!!1993,τον Malmsteen δεν τον ήξερα.Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ,ότι μάθαινες από περιοδικά κλπ,δεν τον ήξερα ως μουσική σαν όνομα ήταν γνωστός,αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα.Τότε δεν ήταν εύκολο για έναν έφηβο να αγοράζει συνεχώς cd/δίσκους.Έκανα διακοπές με την οικογένεια μου στην Ανάφη.Είχαμε νοικιάσει ολόκληρο σπίτι από κάποιο γνωστό.Είχα γνωρίσει μια κοπελιά εκεί,ωραίο κορίτσι από Θράκη η καταγωγή της κι έκανε διακοπές και αυτή.Την είχα φέρει στο σπίτι,κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και στο υπόλοιπο σπίτι ήταν οι γονείς μου.Είχα πει στην αδερφή μου να μην ενοχλήσει,είχα κλειδώσει την πόρτα και είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα.Η κοπελιά γούσταρε "να τον φάει" και δεν ήμουν χαζός να χάσω την ευκαιρία.Αλλά για να μην ακούσουν οι δικοί μου τίποτα έβαλα ένα ραδιόφωνο και έπιασα ένα σταθμό που έπαιζε ροκ,Dire Straights,Pink Floyd τέτοια.Επάνω που πηδιόμαστε ακούω το παρακάτω κομμάτι.Σταματάω να σημειώσω σε ένα χαρτί πώς λέγεται το κομμάτι.Φυσικά έχασα στύση έχασα τα πάντα.Η γκόμενα τσαντίστηκε και έφυγε.Δε μου μίλησε ξανά χαχαχαχα.
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ετσι μυστη μου!Ακομα και το Dehumanizer που ανεφερε ο φιλτατος reznov ειναι υποτιμημενη δισκαρα!Συμφωνώ 100%!!
Heaven και Mob τα καλυτερα τους!
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Στον σωστο δρομο απο μικρα μυστη μου!Ευγε!Τι παίζουν τα πιτσιρίκια
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Ισχυει!Ετσι μυστη μου!Ακομα και το Dehumanizer που ανεφερε ο φιλτατος reznov ειναι υποτιμημενη δισκαρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατεβάστε, ακουστε τα προσωπικα Mark Boals - Ring of fire. Γαμάνε!!
monogamous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 754
- Πόντοι
- 990
Θα πάει κανείς αύριο Paradise Lost? Φοβάμαι μην παίξουν φόλα αλλά το ψήνω κιόλας.
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Κομματάρα, νομίζω ότι με αυτό τον μάθαμε όλοι1993,τον Malmsteen δεν τον ήξερα.Τότε δεν υπήρχε το ίντερνετ,ότι μάθαινες από περιοδικά κλπ,δεν τον ήξερα ως μουσική σαν όνομα ήταν γνωστός,αλλά δεν είχα ακούσει τίποτα.Τότε δεν ήταν εύκολο για έναν έφηβο να αγοράζει συνεχώς cd/δίσκους.Έκανα διακοπές με την οικογένεια μου στην Ανάφη.Είχαμε νοικιάσει ολόκληρο σπίτι από κάποιο γνωστό.Είχα γνωρίσει μια κοπελιά εκεί,ωραίο κορίτσι από Θράκη η καταγωγή της κι έκανε διακοπές και αυτή.Την είχα φέρει στο σπίτι,κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και στο υπόλοιπο σπίτι ήταν οι γονείς μου.Είχα πει στην αδερφή μου να μην ενοχλήσει,είχα κλειδώσει την πόρτα και είχαμε αρχίσει το χαμούρεμα.Η κοπελιά γούσταρε "να τον φάει" και δεν ήμουν χαζός να χάσω την ευκαιρία.Αλλά για να μην ακούσουν οι δικοί μου τίποτα έβαλα ένα ραδιόφωνο και έπιασα ένα σταθμό που έπαιζε ροκ,Dire Straights,Pink Floyd τέτοια.Επάνω που πηδιόμαστε ακούω το παρακάτω κομμάτι.Σταματάω να σημειώσω σε ένα χαρτί πώς λέγεται το κομμάτι.Φυσικά έχασα στύση έχασα τα πάντα.Η γκόμενα τσαντίστηκε και έφυγε.Δε μου μίλησε ξανά χαχαχαχα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Βροχερές καλημέρες με όλη την αφρόκρεμα των 80s σε ένα και μόνο βίντεο.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Μπορεί να είναι εκκεντρικός αλλά ο Blackie φτιάχνει κομματάρες
Παρόμοια θέματα