Νέα

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ -ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟΥ-μαγκες μαλλον τον ηπιαμε τελειως!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση στο μελλον να ξαναδουμε καμια ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ στην ομαδα μας???

• ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ!

Ψήφοι: 7 17,9%
  • ΕΔΩ δεν βλεπουμε ευρω στην τσεπη μας ρε μεγαλε!

Ψήφοι: 7 17,9%
  • Γιατι ο ΠΙΟΥ δε σου κανει?

Ψήφοι: 17 43,6%
  • ΝΑΙ ,ειμαι αισιοδοξος,θα ξαναδουμε!!!!(με τη βοηθεια μπαφου)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ....με κοκα σε βλεπω σα την ΜΠΟΚΑ!!!!!

Ψήφοι: 5 12,8%
  • ΘΑ γυαλιζουν τα αποδυτηρια...

Ψήφοι: 3 7,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    39

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.817
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon: μιλαμε μαγκες τα αποδυτηρια πολλων ομαδων πλεον ειναι χωροι που αν σου πεσει το σαπουνι σκεφτεσαι 2 και 3 φορες να σκυψεις να το πιασεις!Αντιλαμβανομενος το "δραμα" αυτο ,το προεκτεινω και στην εξεδρα που 100% θα πονεσουν τα ματακια μας φετος....
-Ξεκιναω με τα δικα μας πιου-παιδια...και θα ποσταρω οτι καινουργιο "σκασει"
-Μπαγκουρα....με ορους.
-Υπο δοκιμη ,ΜΠΑΡΝΣ...
-Κουμαλο...δανεικος.
-Και ενας λευκος πιου για να κλεισει το ως τωρα καρε ονοματι ΖΕΜΑΝ...υπο δοκιμη.
ΠΙΟΥ,ΠΙΟΥ ,ΠΙΟΥ.... :uzi: :uzi:  :ak: :ak:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.817
Πόντοι
2.606
Και τον ΝΤΕΛΑΦΟΥ θα παρετε υπο δοκιμη :grin:
ασε το χαβαλε μεσιε γιατι και σας ο ελ χοντρο βλεπει οτι δε χρειαζεται να ριξει ευρω και φερνει κατι πιου ιου ιου ξεγυρισμενους! :grin: παρε κολλυριο για τον χειμωνα,θα δουμε μεγαλη μπαλα!!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.817
Πόντοι
2.606
-αντε ρε ,ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ της ομαδαρας σας ο καθενας...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Παοκτσής τυπε! :2funny:

paok_nofcuk.jpg

Επισκέπτης
παραλιγο να περναμε και τον λευκο πιου μπουντιμιρ, αλλα απαξιωσε αυτην την ομαδαρα που χτιζουμε φετος

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σταρχιδια μας ρε φιλε με τον καθε πιου... αντε ειχαμε φτασει στις ελληνικες ομαδες οι μισοι να ειναι ξενοι τι ελληνικο ποδοσφερο ειναι μετα??? εγω δεν πηγαινα ποτε στο γηπεδο αλλα με αυτη την καταντια των ελληνικων ομαδων γελαγα.. αλλο να εχεις ενα δυο αλλο να εχεις 10.. και στην τελικη μια χαρα μπαλα παιζουν και οι ελληνες, στους 8 φτασανε που σημαινει οτι υπαρχουν ντοπια τυπακια που μπορουν να παιξουν μπαλα

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αμα γουσταρεις υπερ ομαδες γινε μπαρσελονα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.817
Πόντοι
2.606
σταρχιδια μας ρε φιλε με τον καθε πιου... αντε ειχαμε φτασει στις ελληνικες ομαδες οι μισοι να ειναι ξενοι τι ελληνικο ποδοσφερο ειναι μετα???
εγω δεν πηγαινα ποτε στο γηπεδο αλλα με αυτη την καταντια των ελληνικων ομαδων γελαγα.. αλλο να εχεις ενα δυο αλλο να εχεις 10.. και στην τελικη μια χαρα μπαλα παιζουν και οι ελληνες, στους 8 φτασανε που σημαινει οτι υπαρχουν ντοπια τυπακια που μπορουν να παιξουν μπαλα
ουτε σχολειο πρεπει να πηγαινες σωστα?και κει πιου ειχε?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ουτε σχολειο πρεπει να πηγαινες σωστα?και κει πιου ειχε?
η συνηθεια των γκρικλις φιλε μου... εχουμε ξεχασει την ορθογραφια δεν ειμαι περιφανος για αυτο αλλα τι να κανουμε τωρα..

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.817
Πόντοι
2.606
-αναθεμα δικε μου αλλα δεν το γραψα για την ορθογραφια τοσο, οσο για το πως απο 5 γραμμες σωστα γραμμενες η ρημαδες ,να βγαλεις ακριβως το αντιθετο νοημα..... :huh:....αμπαλεο εντελως ετσι?

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Κάθε χρόνο βλέπαμε 10 Πίου κι έναν παίκτη στις περισσότερες ομάδες. Απλώς τώρα θα τρώνε λιγότεροι άνθρωποι λιγότερα λεφτά από τις μεταγραφές. Αυτό δεν είναι κακό. Όπως και το να παίξει και κανένας Έλληνας μπαλίτσα στη SUPER (Ο ΘΕΌς ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ) Leage

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Ετσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση και στο ποδόσφαιρο,ο Πίου για τα λεφτά του θα είναι παιχταράς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom