Νέα

Μέρη για καμάκι με πολλές πιθανότητες επιτυχίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 430
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτό που λες φίλε μου προϋποθέτει ευστροφία την οποία και χάνω απολύτως όταν συναναστρέφομαι με θηλυκά.

Πιστεύω ότι άνετα γκόμενα πχ μπορεί να με κάνει να ξεχάσω το κινητό μου πχ. σε ένα τραπέζι επειδή με στρεσαρε το βλέμμα της.

Σιγά την ευστροφία. Προπόνηση θέλει.
Εγώ θα χαρω να σε δω να χαίρεσαι.

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Αυτό που λες φίλε μου προϋποθέτει ευστροφία την οποία και χάνω απολύτως όταν συναναστρέφομαι με θηλυκά.

Πιστεύω ότι άνετα γκόμενα πχ μπορεί να με κάνει να ξεχάσω το κινητό μου πχ. σε ένα τραπέζι επειδή με στρεσαρε το βλέμμα της.

Ναι οκ βάλτε της γκόμενες τοόοοσοοο ψηλά ώστε και να πηδάτε δεν θα γαμησετε

Γι'αυτό την έχουνε δει αυτές γιατί δεν έχουν τα σημερινά παιδιά τα αρχιδια να μιλήσουν, βρε πάνε πες ότι θέλεις και εάν στο τέλος φας απόρριψη στα αρχιδια σου και πάνε παρακάτω.

Στην τελική όλες μα όλες ίδιες είναι μη μασάτε από εξωτερική εμφάνιση, οσο μουναρα και μπλαζε να φαίνεται μια γκόμενα τόσο ανασφαλής και επιρεπής στα ίδια πράγματα με μια πολύ μέτρια είναι

Πολύ λίγες ξεχωρίζουν από το πλήθος και αυτές δεν της ξέρεις παρά μόνο αν τις γνωρίσεις καλύτερα.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
φιλε, γραψε σταρχιδια σου ολες τις βαρυγδουπες συμβουλες εδω μεσα.
ειδικα αυτες ΠΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ να σου κοινοποιηθουν.

Το ειπες απο την αρχη και μονος σου.
8 η ωρα δευτερα πρωι.
Ξεκινα απο κει(αφου απο τα λεγομενα σου το μονο προβλημα σου ειναι το % επιτυχιας), και ΕΑΝ δεν βγαλεις γκομενακια(που σιγουρα θα βγαλει καποια στιγμη) , ε ΤΟΤΕ θα ξερεις ΑΚΡΙΒΩς ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙς, και θα δινεις ΕΣΥ συμβουλες σε ολους αυτους τους αγαμητους ανεραστους γκομενοφοβικους με τις βαρυγδουπες αποψεις.

ΥΓ Συγγνωμη που δεν γραφω πιο πολλα και πιο βαρυγδουπα σχολια,
αλλα χεστηκα στο γελιο με το πιο πανω :2funny: βιντεακι και παω να σκουπιστω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα σε λυπησω αλλά διαφωνω με την στάση σου. Ανέχτηκες από ευγένεια προφανώς την γκομενα να σε κάνει μαξιλάρι. Αν ήταν καλή, στην θέση σου θα αρπαζα την ευκαιρία και μετά από κάνα δυο λεπτά θα της έκανα πολυ απαλο μασάζ. Όπως στο λέω. Κι αν τσαντιζόταν που είναι 50-50 και μου έλεγε τίποτα θα της έλεγα ότι ούτε εγώ είμαι μαξιλάρι αλλά άνδρας. Να δούμε ποιο ναυάγιο εκεί μέσα θα σου αντιμιλουσε. Άσε που θα ζήλευαν όλες οι πουτανες μέσα. Αυτές είναι οι διαφορές που σε φέρνουν στο πλεονεκτημα.

Και ναι και όχι.
Το σκηνικό που περγιράφεις, έχει και ένα 2% - 5% αυτόφωρου.
Χωρίς πλάκα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Μια τραγελαφική εξομολόγηση από πλευράς μου.
Είμαι ανεργος. Πιο εύκολα μπορώ να βρω 100€ για βυζιτα παρά τσάμπα μουνί.

Φρίκη!!!

καλως ορισες στον γυναικοκεντρικο καπιταλισμο

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
μαγκεςςςςς μολις βγηκα απο ενα τερμα κρυο ντουζζ και νιωθωωω μια ευεξιααααα
νιωθωωω τελειααα !!!!!!!!

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Και ναι και όχι.
Χωρίς πλάκα.

Προσωπικά στα αρχίδια μου το αυτόφωρο αλλού είναι το θέμα. Οι γκόμενες κάνουν τόσο αψυχολόγητες κινήσεις και συμπεριφορές που είναι αδύνατο να της ερμηνεύσεις.

Δεν πας να κοιμηθείς στον ώμο ενός αγνώστου αν δεν θέλεις τον πούτσο του, αυτό λέει η κοινή λογική, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το ον που ονομάζεται γυναίκα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν πας να κοιμηθείς στον ώμο ενός αγνώστου αν δεν θέλεις τον πούτσο του, αυτό λέει η κοινή λογική, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με το ον που ονομάζεται υναίκα ελληνίδα.

Στο διόρθωσα.
Αν ήταν άλλα 2-3 ζώα μάρτυρες , χαλαρά πήγαινε αυτόφωρο έτσι και την ακούμπαγε ενώ κοιμόταν πάνω του.
Αρκεί να φρίκαρε αυτή και να έσκουζε.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
μαγκεςςςςς μολις βγηκα απο ενα τερμα κρυο ντουζζ και νιωθωωω μια ευεξιααααα
νιωθωωω τελειααα !!!!!!!!

Βγες και στη βροχη τωρα τυπε, περπατα καμια ωριτσα στη βροχη και θα δεις τη διαφορα. :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Στο διόρθωσα.
Αν ήταν άλλα 2-3 ζώα μάρτυρες , χαλαρά πήγαινε αυτόφωρο έτσι και την ακούμπαγε ενώ κοιμόταν πάνω του.
Αρκεί να φρίκαρε αυτή και να έσκουζε.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ.

Και θα μείνεις εκεί μέχρι να έρθει ο μπάτσος να σε πάρει μέσα ή θα αφήσεις να σε ακινητοποιήσουν οι ιππότες της Χ κυρίας που της ήρθε να ουρλιάξει;

Εάν πάλι καθίσεις να σε πιάσουν εντάξει τι να πω. Αν βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση όποιος με άγγιζε θα του έσπαγα τη μύτη.

Edit----

Δε μιλάω για ντόπιους κάτοικους επαρχιών και χωριών αλλά για μεγαλουπόλεις. Εν πάσει περιπτώσει είναι στην ευχέρεια του καθενός το πως θα αντιδράσει. Το θέμα μας είναι πως δεν θα φας τη χυλόπιτα, όχι πως θα τη διαχειριστείς.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Και ναι και όχι.
Χωρίς πλάκα.

Οκ. Όρισε συνάντηση και στο κάνω πιο δύσκολο.
Θα επιλέξεις τρεις σε έναν οποιονδήποτε δρόμο. Όποιες θες εσύ.
Απο αυτές θα επιλέξω όποια θελω εγώ. Θα πάω και θα της κάνω μασάζ απαλό.
Θα είσαι στα τρία μέτρα μαζί μου.
Δεν θα της μιλήσω για να μην νομίζεις ότι το στήνω.  
Αν δεν πάω σε μία απο τις τρεις, χάνω.
Να την βγάλω γκόμενα σχεδόν αδύνατον έτσι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση
να με τραβολογάει και το ξερεις.
Δεν έχω πολλά λεφτά να σε καλύψω στοιχηματικά αλλά θα κερδίσω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Θεωρίες...

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Ο μάστορας κατέχει κάποιον τίτλο στην επιστημονική κοινότητα; Όπως λέει και ο από πάνω θεωρίες...

Αλλιώς αντιδράει το κάθε άτομο ρε παιδιά αλλιώς δεν θα κάναμε τη συζήτηση αυτή και θα ήμασταν όλοι με το manual  στο χέρι, ψάχνοντας να βρούμε το λάθος μας αφού ο αλγόριθμος θα ήταν άψογος και θα έφταιγε αυτός που τον εκτελεί και όχι ο ίδιος ο αλγόριθμος.

steveman7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
206
Like
10.626
Πόντοι
30.573
Γεμίσαμε σχολές και coach σεμινάρια και βιβλία για τα πάντα σε σχέση με τις γυναίκες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οταν βλεπεις οτι αυξανεται ραγδαια ο αριθμος απο τους αχρηστους-αμπαλους-μαλακες και εισαι τεμπελακος, εμφανιζεσαι ως φωστηρας επι πληρωμη για να τους δωσεις τα φωτα σου.

Οι πραγματικοι παιχτες, δεν ζητανε λεφτα για να σε βοηθησουν σε αυτο το θεμα ουτε φυσικα εχουν ως επαγγελμα κατι τετοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom