Νέα

Μενίδι - Κινηματογραφική σύλληψη ληστή τραπεζών: «Καρφώθηκε»... ποζάροντας με αυτόματο όπλο σε ντοκιμαντέρ του Vice!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Πάλι άκυρα γράφει το Π.Θ.
Το βλαμμένο δεν είναι ομογενής από Σοβιετική Ένωση, γιός του Αμπελοκηπιώτη Λεκτικού και της Ουκρανής γυναίκας του είναι.
Tι ασθένεια έιναι, λεκτικός;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντα με τον καλό το λόγο Aristarxos! Λέω να πάω παραδοσιακούς χορούς...έχω ακούσει ότι πέφτει πολύ πήδημα :rolleyes:
1649409787006.png

1649409750543.png
Προτιμώ γυμναστήριο.. ανέβαζει την τεστοστερόνη.. δεν κάνω αεροβική..βάζω όγκο τώρα..( νομίζω λέγεται bulking..)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Προτιμώ γυμναστήριο.. ανέβαζει την τεστοστερόνη.. δεν κάνω αεροβική..βάζω όγκο τώρα..( νομίζω λέγεται bulking..)
Όχι, εντάξει, εγώ από τεστοστερόνη είμαι φουλ :2funny: :2funny:
Με το μαλακό ο όγκος, να χωράς να περνάς από τις πόρτες....

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Όχι, εντάξει, εγώ από τεστοστερόνη είμαι φουλ :2funny: :2funny:
Με το μαλακό ο όγκος, να χωράς να περνάς από τις πόρτες....
Περνεις αναβολικά και είσαι φουλ? Πες τα μυστικά της προπόνησης σου ..
Εντάξει δε θα πάρω τόσο όγκο...δε πάω για διαγωνισμούς...ερασιτεχνικά ότι κάνω ..για τη μπαραλια...

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Περνεις αναβολικά και είσαι φουλ? Πες τα μυστικά της προπόνησης σου ..
Εντάξει δε θα πάρω τόσο όγκο...δε πάω για διαγωνισμούς...ερασιτεχνικά ότι κάνω ..για τη μπαραλια...
Εγω το κανω επαγγελματικα αγαπητε Αρισταρχε, οτι θες μπορεις να με ρωτησεις. Ειναι οικογενειακη παραδοση το μποντιμπιλντινγκ απο τη μανα μου και το πατερα μου. Ο πατερας μου ηταν 9 χρονια στην ομοσπονδια σωματικης διαπλασης, ειχε κυλικειο απ εξω κ ξερει τους παντες

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Εγω το κανω επαγγελματικα αγαπητε Αρισταρχε, οτι θες μπορεις να με ρωτησεις. Ειναι οικογενειακη παραδοση το μποντιμπιλντινγκ απο τη μανα μου και το πατερα μου. Ο πατερας μου ηταν 9 χρονια στην ομοσπονδια σωματικης διαπλασης, ειχε κυλικειο απ εξω κ ξερει τους παντες
ΟΥΑΟΥ:O Να σε ρωτήσω και εγώ, αν επιτρέπεις : οι αθλητές προτιμούσαν την κουρού ή την σφολιάτα;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ωραία φάση το μποντι μπιλντινγκ- γυμναστήριο..ξεδινεις..άλλος άνθρωπος είσαι μετά..ότι απορίες έχω θα ρωτάω!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
ΟΥΑΟΥ:O Να σε ρωτήσω και εγώ, αν επιτρέπεις : οι αθλητές προτιμούσαν την κουρού ή την σφολιάτα;
Για πρωινο για αρχη 2 σκουπες κατ αρχας.... βαζεις για να ναι καθαρα και να μην αναπνεεις σκονη. Μετα για το φαγητο, 2 κουταλιες σουπας μελι με ταχινι, ηλιοσπορο και βρωμη σε μια χωριατικη σαλατα με φετα ,πιπεριες,καπαρη,κρεμμυδια,ριγανη και καλαμποκι. Αναμειγνυεις καλα και τα κουμπωνεις, ειναι σουπερ.
Απογευμα ανανας ( απο κοστα ρικα να προτιμας ) σε γιαουρτι που ειναι 2% 500 gr και βαζεις μεσα καρυδια,αμυγδαλα μουσλι ή φυστικια με 1 κουταλια μελι και κανελα. Το κανει και ο @savvass τελευταια ,εχει καιρο να γραψει θα χει δουλειες μαλλον.
Βραδακι μπορεις να φας κανα μηλο αλλα για να μη κοπεις με το μαχαιρι προτιμησε κανα σουβλακι κοτοπουλο. Νερο μη πινεις πολυ αντ αυτου πινε γαλα για πρωτεινες γυρω στα 4-5 ποτηρια τη μερα, αν δε παθεις πετρα στα νεφρα θα μετακινεις τοιχους χωρις προβλημα. Αν παλι δε τους μετακινεις πινε κανα τσιπουρακι και θα μετακινουνται μονοι τους.
Οτι θες ρωτα με

Τελευταία τροποποίηση:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Για πρωινο για αρχη 2 σκουπες κατ αρχας.... βαζεις για να ναι καθαρα και να μην αναπνεεις σκονη. Μετα για το φαγητο, 2 κουταλιες σουπας μελι με ταχινι, ηλιοσπορο και βρωμη σε μια χωριατικη σαλατα με φετα ,πιπεριες,καπαρη,κρεμμυδια,ριγανη και καλαμποκι. Αναμειγνυεις καλα και τα κουμπωνεις, ειναι σουπερ.
Απογευμα ανανας ( απο κοστα ρικα να προτιμας ) σε γιαουρτι που ειναι 2% 500 gr και βαζεις μεσα καρυδια,αμυγδαλα μουσλι ή φυστικια με 1 κουταλια μελι και κανελα. Το κανει και ο Σαββας τελευταια ,εχει καιρο να γραψει θα χει δουλειες μαλλον.
Βραδακι μπορεις να φας κανα μηλο αλλα για να μη κοπεις με το μαχαιρι προτιμησε κανα σουβλακι κοτοπουλο. Νερο μη πινεις πολυ αντ αυτου πινε γαλα για πρωτεινες γυρω στα 4-5 ποτηρια τη μερα, αν δε παθεις πετρα στα νεφρα θα μετακινεις τοιχους χωρις προβλημα. Αν παλι δε τους μετακινεις πινε κανα τσιπουρακι και θα μετακινουνται μονοι τους.
Οτι θες ρωτα με
Εκλεψεςτην συνταγή από τον πολακη, αλλά ξέχασες τα τσιγάρα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Για πρωινο για αρχη 2 σκουπες κατ αρχας.... βαζεις για να ναι καθαρα και να μην αναπνεεις σκονη. Μετα για το φαγητο, 2 κουταλιες σουπας μελι με ταχινι, ηλιοσπορο....
Οτι θες ρωτα με
Εντάξει, ήσουν πολύ αναλυτικός και σαφής. Μοναχά ένα καίριο ερώτημα μου δημιουργήθηκε : η σκούπα πρέπει να είναι ηλεκτρική; :think:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Εντάξει, ήσουν πολύ αναλυτικός και σαφής. Μοναχά ένα καίριο ερώτημα μου δημιουργήθηκε : η σκούπα πρέπει να είναι ηλεκτρική; :think:
Προτιμησε σκουπα με κονταρι ηλεκτρικη

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Επίσης, ρε παλικάρια, αυτή η μουσική ραπ/τραπ/σκαταπ είναι από μόνη της έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Γιατί να τα συλλαμβάνουν τα παιδιά και δεν τα πετάνε άμεσα σε κανένα φούρνο???
Αναμένο.....
Πες τα ρε ανθρωπε να αγειασει το στομα σου με τους εμετους γαμω τα σπιτια τους

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Απογευμα ανανας ( απο κοστα ρικα να προτιμας ) σε γιαουρτι που ειναι 2% 500 gr και βαζεις μεσα καρυδια,αμυγδαλα μουσλι ή φυστικια με 1 κουταλια μελι και κανελα. Το κανει και ο @savvass τελευταια ,εχει καιρο να γραψει θα χει δουλειες μαλλον.
Οτι θες ρωτα με
Capo εγω πινω και λιγο ιβερμεκτινη λες να χαλασει η συνταγη:confused::confused::confused:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Οτι θες ρωτα με
Ωραίο πρόγραμμα..πολύ πείνα όμως..ένα γιαούρτι με ανανά τι να κάνει..

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Πάλι άκυρα γράφει το Π.Θ.
Το βλαμμένο δεν είναι ομογενής από Σοβιετική Ένωση, γιός του Αμπελοκηπιώτη Λεκτικού και της Ουκρανής γυναίκας του είναι.
ακυρα διαβασες εσυ την ειδηση τυπε.
Δεν συνεληφθη ο γιος του Λεκτικου, που εχει το ψευδωνυμο rack , αλλα ενας απο την παρεα του , συμμορια του , πες το οπως θες.
Αυτος που συνεληφθη ειναι ρωσομπλιατ.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.074
Πόντοι
1.056
ακυρα διαβασες εσυ την ειδηση τυπε.
Δεν συνεληφθη ο γιος του Λεκτικου, που εχει το ψευδωνυμο rack , αλλα ενας απο την παρεα του , συμμορια του , πες το οπως θες.
Αυτος που συνεληφθη ειναι ρωσομπλιατ.
Έχεις δίκιο, δικό μου το λάθος.

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Αυτός ο αποπατος υπάρχει χρόνια τώρα σε διάφορες μορφές... έχουμε κινηθεί κι εμείς ( και κινούμαστε ακόμα) μέσα σε αυτόν...
Φίλε μου αν εννοείς τον (υγιή) αγοραίο έρωτα, εγώ προσωπικά δεν τον θεωρώ υποκουλτούρα, πόσο μάλλον απόπατο!
Ένα έξυπνο και αυτόβουλο call girl δε συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με αυτά τα ανόητα κορόιδα.

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom