Νέα

Melissa Theuriau: Υπάρχει...Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bombast
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Υπάρχει Θεά παιδες! Αλλά ζει στη Γαλλία. Τη λένε Melissa Theuriau (Μελίσα Τεριό) και είναι 28 χρονών (18 Ιουλίου 1978) και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του γαλλικου συνδρομιτικού καναλιού LCI, όπως και μιας άλλης εκπομπής στο TF1. Οι Γάλλοι τα έχουν παίξει με την πάρτη της -και όχι μόνο αυτοί!-, αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της, φοράει σεξι ρούχα και βγαίνει σαν πολύ κλασσάτη γκόμενα. Postaro κάποιες από τις φωτογραφίες της για να δείτε πόσο κάβλα είναι αυτό το πλάσμα. Με αγάπη σε όλους σας συναγωνιστές.

Επίσης στο
μπορειτε να δείτε videaki της, μονταζ από πολλές εμφανίσεις, να μιλάει γαλλικα και να χύνετε. Μιλάμε για ποιημα!

Θα θελα να ακούσω γνώμες για το αν σας προκαλει  τέτοια αναστάτωση όπως σε μενα. Πιστεύω ότι σπάει κάθε ρεκορ! Belluci τρέμε  :boobies:

----------------------
ARIS-SUPER3-ARIS

Συνημμένα

• 23021364_b2e17387b9.jpg
    23021364_b2e17387b9.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • melissa413.jpg
    melissa413.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 23021373_597399cf2b.jpg
    23021373_597399cf2b.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 31

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μολις καταλαβα οτι ποτε δεν ειναι αργα να μαθεις μια ξενη γλωσσα...........................
Ενδιαφερεται και καποιος αλλος να φτιαξουμε τμημα για γρηγορη εκμαθηση της Γαλλικης.......................................................................... :o

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼσε μας μωρέ τώρα. Το είδα το απόγευμα. Τραβιόμαστε όπου τραβιόμαστε και από μάτι (και όχι μόνο) χορτάτοι έιμαστε με καλύτερες

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.866
Πόντοι
216
καλα το μωρο δεν πεζεται μιλαμε !!! τρελο !!!!! για πολλα μαμησια!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
κατι αντιστοιχο ειχαμε κι εμεις εδω, στις πρωτες μερες της τατιανας στεφανιδου στο δελτιο ειδησεων στον ΑΝΤ1.
(την αποκαλουσαν το "χάσκι" της ελληνικης τηλεορασης, μονο και μονο για τον τυπο των ματιων της)

Συνημμένα

• haski_sibir.jpg
    haski_sibir.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 32

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τι πρωσοπακι αγγελικο εχει!!!!!!!!!!!!!για πολλα χησηματα.........

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τυχερος και αξιος ο τυπος που την πηδάει  :knockinb:  :sperm: :sperm:

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Της αρέσει το ποδόσφαιρο, λεέι. Φαντάζεστε για πιό λογο βέβαια... βλεπει αγώνα και στο ημίχρονο είναι ξαναμμένη. Στο '75 penalti και το μουνακι της τρέχει υγρά ασταματητα σαν βρύση. Ενώ στο '90 αρπάζει όποιον ανδρα είναι τριγυρω να τη σκίσει στα δύο! Ο άνδρας αυτός είμαι εγώ φυσικά και στο τέλος τελειώνω μέσα της. Με φιλάει, μου λέει ευχαριστώ και με χαιδεύει στην πλάτη έτσι όπως είμαι μεσα της ακόμα. (Ξέφυγα μηπως?...... )

Η δευτερη topless, καπου διάβασα ότι μπορεί και να μην είναι δικιά της, να είναι φωτομοντάζ, αλλά σε περίπτωση που είναι, μιλάμε για γαλλίδα Αφροδίτη, με αυτό το στηθάκι που έχουν όλες οι σεξυ γαλλιδούλες.

Αφιερωμένη στο site.
Δώστε την Melissa στο site!

----------------------------
ARIS SUPER3 PAGRATI

Συνημμένα

• breakingnews.jpg
    breakingnews.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • naked.jpg
    naked.jpg
    68,2 KB · Εμφανίσεις: 43
OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
PANAXIE την ξεφτύλισες ρε man. Μου λες ότι είναι αντιστοιχη με την ξενέρωτη εθνική κατίνα ?  Θα τρελαθω ρε γαμότι μου να ακούω τέτοια πικρά λόγια , πάνω που είναι να χύσω. Δεν θα μου ξανασηκωθει αν το πεις ξανα....
Αυτή ρε είναι κλασσάτο γαλλικο απιστευτο μουνι. Είναι γλυκιά όσο δεν πάει. Την κοιτας και θες να λιώσεις μέσα της. Να κάνεις παιδί μαζί της. Να την πέρνεις όλη μέρα σε όλες τις στάσεις

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!

ARIS SUPER3 PAGRATI

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
PANAXIE την ξεφτύλισες ρε man. Μου λες ότι είναι αντιστοιχη με την ξενέρωτη εθνική κατίνα ?  Θα τρελαθω ρε γαμότι μου να ακούω τέτοια πικρά λόγια , πάνω που είναι να χύσω. Δεν θα μου ξανασηκωθει αν το πεις ξανα....
Αυτή ρε είναι κλασσάτο γαλλικο απιστευτο μουνι. Είναι γλυκιά όσο δεν πάει. Την κοιτας και θες να λιώσεις μέσα της. Να κάνεις παιδί μαζί της. Να την πέρνεις όλη μέρα σε όλες τις στάσεις

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!

ARIS SUPER3 PAGRATI

πρεπει να πας 10-13 χρονια πισω για την περιπτωση που περιγραφω....

κατα τα αλλα  .... κι εγω μαζι σου......μεγαλε..

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
g69 είμαι μέσα με τα χίλια. Πάμε για ταχυρυθμα στο γαλλικο ινστιτούτο....αν και νομίζω πως με αγγλικα, κουτσα στραβα, την τρύπα της θα την βρούμε....δεν θα χαθούμε!  

ARIS SUPER3 PAGRATI

Επισκέπτης
του χρονου με την αρειαναρα στην ευρωπη μπορει να χρειαστουμε να μαθουμε γαλλικα!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η κοπελα ειναι σκετη κουκλα
ολοι οι ανδρες που ξερω εχουν τρελαθει με την παρτη της

αργα την ανακαλυψατε η αληθεια ειναι χιχιχιχι :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν πάνε σε κανένα μαγαζί της προκοπής θα ξε-τρελαθούνε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α δεν μπορω να πω οτι με απασχολησε να τους ρωτησω κατι τετοιο :P

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
War αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι πράγματι έχει ένα πολύ μικρό τατουαζ στο αριστερό (Σεγκολεν θα ψηφίσει) κολομέρι της. Από την εσωτερική όμως!  :booty: Έτσι μόνο όποιος προσπαθεί να την πολιορκήσει από πίσω, το βλέπει. Λένε ότι απεικονίζει τον ... Konan τον βάρβαρο!!!

OP
OP
B

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η κοπελα ειναι σκετη κουκλα
ολοι οι ανδρες που ξερω εχουν τρελαθει με την παρτη της

αργα την ανακαλυψατε η αληθεια ειναι χιχιχιχι :P

Bite, κουκλα μου , δυστυχώς τα αριστουργηματα αργουν να αναγνωριστούν!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom