Νέα

Melissa Monet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VaggelisWestSide
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Αν και εκανα σκαναρισμα ολα τα θρεντς,δεν βρηκα καποιο για την εν λογω mature ξεκωλιαρα (πλεον εχει καβατζαρει τα 48),οποτε ειπα να το ανοιξω εγω.Χρονια στο κουρμπετι η συγκεκριμενη,πρωταγωνιστει,σκηνοθετει,ενω επιδιδεται και σε αρκετα λεσβιακα.Εκφυλοφατσα και κωλαρα-γηπεδο για να παιζουν οι ψωλες επαγγελματικο τοπι.Δεν ειναι η ωραια που θα ξεχωρισει,αλλα σου βγαζει προστυχια και καβλα μπολικη.Enjoy.

[redtube]
]

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟΛΥ ΓΚΑΥΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΦΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

[xvideos]
]

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
απο δω βγαινει το " ασχημη ειναι ρε η πουτανα" ....μαλιστα.  :-

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Δεκτά και περισσότερο από σεβάστα τα γούστα περί εμφάνισης του καθενός. Αλλά αν σε κοιτάξει αυτή καυλωμένη υπάρχει περίπτωση να σε φτιάξει πιο πολύ από το να δεις την Zizel στημένη στα 4;

OP
OP
VaggelisWestSide

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Δεκτά και περισσότερο από σεβάστα τα γούστα περί εμφάνισης του καθενός. Αλλά αν σε κοιτάξει αυτή καυλωμένη υπάρχει περίπτωση να σε φτιάξει πιο πολύ από το να δεις την Zizel στημένη στα 4;
Κοιταξε,εγω θα καυλωνα σχεδον το ιδιο..απο θεμα εμφανισης κτλ. δεν μπορεις να την συγκρινεις με το θεομουνο την Ζιζελ βεβαια,αλλα εμενα προσωπικα τα maturακια 40 φευγα ειναι αδυναμια μου (ειτε ωραιες ειτε μετριες) :cum:

wavemaster69

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
725
Πόντοι
81
Η Melissa Monet μας καβλωνει και γουσταρουμε να τη βλεπουμε να γαμιεται οχι επειδη ειναι ομορφη. Δεν ειναι ομορφη βασικα, και τεινει προς το ασχημη. Την γουσταρουμε ομως γιατι στο προσωπο της βλεπουμε την καριολα καθηγητρια που ειχαμε στο Λυκειο, τη δημοσιο υπαλληλο με το υφακι στις υπηρεσιες που παμε, τη γειτονισσα, τη φαρμακοποιο της γειτονιας κτλ. Καταλαβατε τι εννοω. Εχει την αυρα της καθημερινης 40αρας, της καθως πρεπει που θελουμε να ξεκωλιασουμε και να βρωμοχυσουμε.

Χρειαζονται και αυτες στο πορνο, οχι μονο τα ανατολικοευρωπαικα θεομουνα, οι ξεκωλιαρες λατινες και οι barbie αμερικανες

Moutzomenios

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
152
Πόντοι
1
τι μου θυμήσατε ρε παίδες...
της είχα αφιερώσει ατελείωτες μαλακίες πριν από 10+ χρόνια... :jerking: :jerking: :jerking:
είχα βρει τυχαία τσόντα που έπαιζε και την είχα κάνει λάστιχο για πάρτη της...επειδή μου θύμιζε το Κατερινάκι Γ. με το οποίο είχαμε κάνει απίστευτο σεξ.... :knockinb: :fuck2: :fuck1:
ώστε Melissa Monet την έλεγαν...δεν το ήξερα... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

OP
OP
VaggelisWestSide

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Η Melissa Monet μας καβλωνει και γουσταρουμε να τη βλεπουμε να γαμιεται οχι επειδη ειναι ομορφη. Δεν ειναι ομορφη βασικα, και τεινει προς το ασχημη. Την γουσταρουμε ομως γιατι στο προσωπο της βλεπουμε την καριολα καθηγητρια που ειχαμε στο Λυκειο, τη δημοσιο υπαλληλο με το υφακι στις υπηρεσιες που παμε, τη γειτονισσα, τη φαρμακοποιο της γειτονιας κτλ. Καταλαβατε τι εννοω. Εχει την αυρα της καθημερινης 40αρας, της καθως πρεπει που θελουμε να ξεκωλιασουμε και να βρωμοχυσουμε.

Χρειαζονται και αυτες στο πορνο, οχι μονο τα ανατολικοευρωπαικα θεομουνα, οι ξεκωλιαρες λατινες και οι barbie αμερικανες
τρελε μου τα ειπες ολα...σε παραδεχομαι!!  :thumbsup:

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Κοιταξε,εγω θα καυλωνα σχεδον το ιδιο..απο θεμα εμφανισης κτλ. δεν μπορεις να την συγκρινεις με το θεομουνο την Ζιζελ βεβαια,αλλα εμενα προσωπικα τα maturακια 40 φευγα ειναι αδυναμια μου (ειτε ωραιες ειτε μετριες) :cum:

Kι εμένα  :kissass: 

Ian__

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
κωλαράκι δεν δίνει αυτή? έψαξα λιγάκι αλλα anal σκηνές δεν είδα.

jimmy_t

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο thread για την κάβλα! Εγώ που είμαι και Milfακιας την λατρεύω! Κωλάρα βυζόμπαλο τρελό και προστυχόφατσα!  :zfuck: :tits: :cum: :bigdick: :bigdick:

[xhamster]
]

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
μονο λεσβιακα κανει πλεον

πολυ καλο ματουρι

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Υπαρχει μια τσοντα με την Annabelle Lee που είναι απ'τις αγαπημένες μου- αλλά δεν ξέρω πως να ποστάρω βίντεο. Και με Samantha Ryan επίσης. Το'χει το seductive...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
398
Πόντοι
36
53596-200x300-2x.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.adultdvd.com/filebase/screenshots/sweetheartvideo/downloadable/108921/108921_04_14.jpg[/img[/URL]]

[img]http://31.media.tumblr.com/0da6c476bd1310327a4815bc6720cd88/tumblr_mrfo43gsuj1rwevcgo1_500.jpg

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Την γουστάρω όταν τελειώνει. Γυρίζει το μάτι κυριολεκτικά της όταν έρχεται σε οργασμό. Έχει γούστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom