Νέα

Μεϊμαράκης εναντίον Καρατζαφέρη !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hirayama
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μεϊμαράκης και Καρατζαφέρης πιάστηκαν από τα μούτρα χθες στη Βουλή, στoυς δευτερους ρολους της γνωστής οπερέτας “Οι ...μίζες του Άκη”.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης δεν τίμησε τα μουστάκια του και βγήκε σαν καρφί της Β’ Γυμνασίου να καρφώσει τον Καρατζαφέρη, ότι τάχα μου τον πίεζε να παραλάβει τα αμαρτωλά  γερμανικά υποβρύχια, ως υπουργός άμυνας.
Παρακαλούνται τα γνωστά ...αντικειμενικά μέλη του site (φασίστες, χουντικοί, βασιλικοί, λαμόγια κεντρώοι, κουμούνια, συριζίτες κι αναρχοαυτονομοι) να πάρουν θέση !

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Παρακαλούνται τα [size=30pt]γνωστά[/size] ...αντικειμενικά μέλη του site

Όνομα: Hirayama
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:02
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 00:10

Πότε πρόλαβες να μας μάθεις καμάρι μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Χμ.
Ο Καρατζαφερης κοπτεται για τη νομιμοτητα, αλλά παραλληλα λεει και λαϊκιστικες αηδιες οτι εφοσον τον Ψωμιαδη τον εξελεξε ο λαος, δεν γινεται να εκδοθει σε βαρος του δικαστικη αποφαση, επειδη αυτες εκδιδονται στο...ονομα του λαου.
Μετριος ανθρωπος, μετριοτατος πολιτικος, τιποτα δεν κερδιζει τελικα η πολιτικη σκηνη απο αυτον.
Και παλι ριχνει νερο στο μυλο του ΠΑΣΟΚ. Μια χαρα.
Οι δεξιοι, γιατι του δινουν 7% στις δημοσκοπησεις δεν εχω αντιληφθει ακομη.
Μηπως πρεπει καποτε να επικρατησει ο κοινος νους?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όνομα: Hirayama
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:02
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 00:10

Πότε πρόλαβες να μας μάθεις καμάρι μου?

κλωναρια και παραφυαδες λεμεεεεεεεεεεεεεεε

τι κακο ειναι τουτο ρε;

δεν εχουν τα κοτσια να που αυτο που θελουν να πουν με το ιδιο νικ,εστω
  και αν εχουν λαθος καπου;;;

πωωωω ρε πουστη μου

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Χμ.
Ο Καρατζαφερης κοπτεται για τη νομιμοτητα, αλλά παραλληλα λεει και λαϊκιστικες αηδιες οτι εφοσον τον Ψωμιαδη τον εξελεξε ο λαος, δεν γινεται να εκδοθει σε βαρος του δικαστικη αποφαση, επειδη αυτες εκδιδονται στο...ονομα του λαου.
Μετριος ανθρωπος, μετριοτατος πολιτικος, τιποτα δεν κερδιζει τελικα η πολιτικη σκηνη απο αυτον.
Και παλι ριχνει νερο στο μυλο του ΠΑΣΟΚ. Μια χαρα.
Οι δεξιοι, γιατι του δινουν 7% στις δημοσκοπησεις δεν εχω αντιληφθει ακομη.
Μηπως πρεπει καποτε να επικρατησει ο κοινος νους?
εδω δινουν 30% στην ΝΔ
το 7% στο ΛΑΟΣ σε πειραξε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εδω δινουν 30% στην ΝΔ
το 7% στο ΛΑΟΣ σε πειραξε;
Η ΝΔ ειναι μια απο τις δυο παραδοσιακες παραταξεις.
Φυσικα θα εχει τον κοσμο της.
Δεν εξατμιζονται οι παραταξεις, παντα θα υπαρχουν.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δυστυχως ετσι ειναι
στην Ελλαδα παντα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα εχουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δυστυχως ετσι ειναι
Δεν εχουν σημασια τα ονοματα.
Σοσιαλδημοκρατικη παραταξη και συντηρητικη παραταξη υπαρχει παντου.
Οι μικροτεροι σχηματισμοι ομως πρεπει να αποδεικνυουν μια υπευθυνοτητα, αν θελουν να εχουν λογο υπαρξης.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
  κλωναρια και παραφυαδες λεμεεεεεεεεεεεεεεε

τι κακο ειναι τουτο ρε;

δεν εχουν τα κοτσια να που αυτο που θελουν να πουν με το ιδιο νικ,εστω
  και αν εχουν λαθος καπου;;;

πωωωω ρε πουστη μου

Ρε πάει στο διάολο να θέλει να πει και τίποτα τζερτζελιάρικο και να φοβάται.

Τουλάχιστον θα ρίξει τη βόμβα του αλλά μετά θα γουσταρίσουμε εμείς.  :2funny:

Εδώ αυτός έκανε κλώνο για να ανοίξει θέμα της πούτσας και να τα βάλει και με όλους μας φασίστες, αναρχικούς, κουκουέδες, και δε συμμαζεύεται.

Ούτε καν την τυπική προπαγάνδα να ανοίξει μόνο ένα μέτωπο ώστε οι άλλοι να πάρουν το μέρος του και να γίνει σωστός πόλεμος δεν κατέχει.  :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δυστυχως ετσι ειναι
γιατι εξω στα περισσοτερα κρατη ετσι δεν ειναι πανω κατω?τι ραγιαδισμος ειναι αυτος?λες και οι αλλοι δεν εχουν κλικες οι δυο κομματα κατα κυριο λογο να κυβερνουν...οσο για τον κλωνο που ανοιξε το θεμα να εχει το θαρρος να μπαινει με το κανονικο του νικ εκτος αν ειναι καμια απο τις πουστρες με γυναικειο προφιλ...εκει εχει μια δικαιολογια εστω.

OP
OP
Hirayama

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Μέχρι τώρα είχαμε τα γνωστά μαγαζάκια της Αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους για τη μια και μοναδική μαρξιστική αλήθεια-εκπροσωπηση, πετώντας σαπουνόνερα ο ένας στην αυλή του άλλου.
Οι δεξιοί είχαν πιο οργανωμένο ...μαντρί έως πρόσφατα και κανείς δεν έβγαινε εύκολα εκτός, να κάνει του κεφαλιού του.
Ώσπου ο Καρατζαφέρης πρώτα κι η Ντόρα πολύ αργότερα, διαβλέποντας την απόλυτη παρακμή του καραμανλικού χώρου σήκωσαν μπαϊράκι και διεκδικούν στα ίσια μερίδιο από τα δεξιά ...πρόβατα.
Το θέμα μου είναι η παρακμή σε όλους τους πολιτικούς χώρους με αυτή την κραυγαλέα απουσία προσωπικοτήτων. Φτάσαμε να βλέπουμε παροπλισμένους πολιτικούς-κομπαρσους να δαγκώνονται όπως τα αδεσποτα σκυλια γύρω απο τους κάδους των σκουπιδιών. Γιατι ετσι εχουν καταντήσει την Ελλαδα-έναν κάδο γεμάτο σκουπίδια....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Μέχρι τώρα είχαμε τα γνωστά μαγαζάκια της Αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους για τη μια και μοναδική μαρξιστική αλήθεια-εκπροσωπηση, πετώντας σαπουνόνερα ο ένας στην αυλή του άλλου.
Οι δεξιοί είχαν πιο οργανωμένο ...μαντρί έως πρόσφατα και κανείς δεν έβγαινε εύκολα εκτός να κάνει του κεφαλιού του.
Ώσπου ο Καρατζαφέρης πρώτα κι η Ντόρα πολύ αργότερα, διαβλέποντας την απόλυτη παρακμή του καραμανλικού χώρου σήκωσαν μπαϊράκι και διεκδικούν στα ίσια μερίδιο από τα δεξιά ...πρόβατα.
Το θέμα μου είναι η παρακμή σε όλους τους πολιτικούς χώρους με αυτή την κραγαλέα απουσία προσωπικοτήτων. Φτάσαμε να βλέπουμε παροπλισμένους κομπαρσους να δαγκώνονται όπως τα αδεσποτα σκυλια γύρω απο τους κάδους των σκουπιδιών. Γιατι ετσι εχουν καταντήσει την Ελλαδα-έναν κάδο γεμάτο σκουπίδια....
Η Ντορα και ο Καρατζαφερης μεχρι τωρα παντως, το μονο που διεκδικουν (με την ψηφιση του μνημονιου και απο τους δυο) ειναι κανενα ξεροκομματο εξουσιας που θα τους πεταξει το ΠΑΣΟΚ. Καθε δεξια ψηφος σε αυτους αποτελει ντροπη.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.295
Πόντοι
1.686

Πάντα όμως θα ζει και η ελπίδα ,ότι μπορει να εξατμιστούν !

Επισκέπτης

Αν είναι μέτριος ο Καρατζαφέρης και δεν κερδίζει η πολιτική από αυτόν,
τότε οι Τσοβόλας,Παπούλιας,Κουτσόγιωργας,Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Γιαννόπουλος, Χριστοδουλάκης, Παπαντωνίου, Λαλιώτης που διατέλεσαν υπουργοί
και διαμόρφωσαν πολιτικές , τι ήταν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
τότε οι Τσοβόλας,Παπούλιας,Κουτσόγιωργας,Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Γιαννόπουλος, Χριστοδουλάκης, Παπαντωνίου, Λαλιώτης που διατέλεσαν υπουργοί
Περιμενεις να υπερασπιστω τους πασοκους που αραδιασες?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια ζωη σε αυτην την χωρα οι περισσοτεροι πεφτουν στο τρυπακι να κρινουν ο ενας τα σκατα του αλλου και οχι τα καλα...δηλαδη εγω ειμαι λιγοτερο σκατα απο τον αλλο αρα πρεπει να υπαρχω.λες και δεν υπαρχει κατι αλλο.δεν ειναι θεμα πασοκ η νεα δημοκρατια ειναι θεμα καλυτερου εμψυχου υλικου.αν δεν σου κανει ενας πολιτικος οτι και να ψηφισεις αυτον μην τον ξαναψηφισεις.απλα και ωραια.οπως με την οικογενειοκρατια αν δεν γουσταρεις τον γιο η τη κορη του ταδε πολιτικου που παει στην βουλη λες και την κληρονομει φυγε απο τον κοματικο στρατο του μπαμπα και ψηφισε αλλον αν εχεις τα κοτσια.μου θυμιζει ολη αυτη η ιστορια το παναθηναικος-ολυμπιακος οτνα τσακωνονται πιο ειναι ο πιο βρωμικος ποιος ελεγχει την διαιτησια και αλλες παπαριες και οι περισσοτεροι τσιμπανε και πεφτουν στο λουκι αυτο.ετσι κανουν και στην πολιτικη.ξεμπροστιαζει ο ενας τον αλλο για να φανατιζονται τα θυματα.προτασεις θελω πλεον πρακτικες...που να βοηθησουν την χωρα.πρακτικες προτασεις και ας ειναι βγουν λαθος.κανεις τελειος.αλλωστε αυτο ειναι εργο απο τον πολιτικο οχι να μου λεει συνεχεια τα αρνητικα του αλλου.αυτα ας τα δω εγω που κρινω οχι αυτος που κρινεται απο το εργο του.ας κανει την δουλεια του λοιπον με προτασεις πρακτικα και αν το αξιζει ασ τον ψηφισω.απλα ειναι σε αυτο τα πραγματα μαγκες.

ΥΠΑΤΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μη το ψάχνεις, ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να εποφεληθεί της κατάστασης και άρχισε πάλι τους λαϊκισμούς

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
και που να πιαστουν χειροτερα θεματα..π.χ ποιοι και πως φαγανε δις ευρω..βιλες, αυτοκινητα οφ σορ..ποιοι ευθυνονται για την κατασταση που βρισκομαστε τωρα..εκει να δεις τι εχει να γινει..πιστολιες..

δεν υπαρχει σωτηρια.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μη το ψάχνεις, ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να εποφεληθεί της κατάστασης και άρχισε πάλι τους λαϊκισμούς

[URL unfurl="true"]http://laos.infolabs.gr/videos/1223/ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΙΑ-ΣΟΥ-ΠΛΕΥΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-29-[/url]

Προανακριτικη με "προσδιορισμο" σε αρμιοδιοτητες υπουργους (οπως σε περιπτωση μαντελη) το μαυρο χρημμα σημαινει απαλλαγει του ακη και ερχεται σε ευθεια αντιθεση με την εισηγηση της δικαστηκου παπανδρεου απο τα 2 μεγαλα κομματα... οτι αποριες εχεις για το ζητημα ρωτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom