Νέα

Mega. Σούπερ Μπάλα Live. Τί καραγκιόζηδες είναι αυτοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά μιλάμε η εκπομπή αυτή του μέγκα για το τσάμπιονς λήγκ είναι πραγματικά ντροπή ρε πούστη μου!Όλη η ασχετοσύνη και η μπουρδολογια στο άφταστο μεγαλείο της!Πραγματικά το υποτιθέμενο εμότικον "μούτζα" ταιριάζει γάντι σε όλους τους άμπαλους εκει πέρα!

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γνωμη σου.....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
τι έγινε;δεν την παρακολούθησα απόψε!

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γτπ πραγματικα... :headbang:
Καλα ρε παιδια αυτος ο παρουσιαστης ο Θαναηλακης εχει γκομενα τη Στικουδη? :headbang: :headbang:
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ  :idiot: :idiot:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με τον μαλακα που εχει για παρουσιαστη τι περιμενεις???Αυτος δεν ξερει τη σχημα εχει το τοπι....Εδω μετα την ηττα μας απο τους ελβετους,σε ενα ματς που παιξαμε μεχρι και με 4στοπερ,ολο το βραδυ αφοριζε το διαιτητη για την κλοπη που μας εκανε..... :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχθες ειχαν για καλεσμενους, το χασογκολη τον αλεξανδρη ,ενα ηθοποιο που σκονταφτε στην κοιλια του, κ αυτο το τσιρακι του τζιγγερ, τον μενιο. Μιλαμε τρομερο πανελ
Τραγικη εκπομπη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εχθες ειχαν για καλεσμενο το χασογκολη τον αλεξανδρη ,ενα ηθοποιο που σκονταφτε στην κοιλια του, κ αυτο το τσιρακι του τζιγγερ, τον μενιο. Μιλαμε τρομερο πανελ
Τραγικη εκπομπη
Και περιμενεις απο αυτα τα νουμερα να σχολιασουν την τακτικη του αντσελοτι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτός που δεν ακούγεται με τίποτα να κάνει μετάδοση είναι ο Σωτηρακόπουλος.
Εκτός του ότι είναι άσχετος από μπάλλα,από την άλλη όταν βλέπεις ματς που μεταδίδει,πιο πολύ νομίζεις ότι βλέπεις τηλεπαιχνίδι αθλητικών γνώσεων ,από την ασύστολη επίδειξη γνώσεων που κάνει(και που έχει είναι αλήθεια) παρά ένα ποδοσφαιρικό ματσάκι.
Η καλύτερη μου είναι να έχει μπάλλα στην τηλεόραση,και εκείνη την ημέρα να έχουν απεργία ι δημοσιογράφοι,και βλέπεις το ματς δίχως σπικάρισμα.Το καλύτερο πράμα είναι κ ακούς τον αυθεντικό ήχο του γηπέδου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εχθες ειχαν για καλεσμενους, το χασογκολη τον αλεξανδρη ,ενα ηθοποιο που σκονταφτε στην κοιλια του, κ αυτο το τσιρακι του τζιγγερ, τον μενιο. Μιλαμε τρομερο πανελ
Μόνο η Αλιφέρη έλειπε και ο Τραγάκης. :jerking:

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
αυτα πουλανε αυτα κανουν.οσοι εχετε κακη γνωμη για τον θαναιλακη ακουσετε καποιο πρωι 7-10 sport-fm και μετα τα ξαναλεμε.μιλαμε για γαμω τα ατομα.ενταξει δεν εχει τις τρελες γνωσεις μιαζει και ετοιμος να παει μπουζουκια αλλα οπος ξαναειπα αυτο το στιλακι εκπομπης πουλαει.κανει σχεδον τα 3πλασια νουμερα απο την αντιστιχη εκπομπη της νετ. :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτός που δεν ακούγεται με τίποτα να κάνει μετάδοση είναι ο Σωτηρακόπουλος.
Εκτός του ότι είναι άσχετος από μπάλλα,από την άλλη όταν βλέπεις ματς που μεταδίδει,πιο πολύ νομίζεις ότι βλέπεις τηλεπαιχνίδι αθλητικών γνώσεων ,από την ασύστολη επίδειξη γνώσεων που κάνει(και που έχει είναι αλήθεια) παρά ένα ποδοσφαιρικό ματσάκι.
Η καλύτερη μου είναι να έχει μπάλλα στην τηλεόραση,και εκείνη την ημέρα να έχουν απεργία ι δημοσιογράφοι,και βλέπεις το ματς δίχως σπικάρισμα.Το καλύτερο πράμα είναι κ ακούς τον αυθεντικό ήχο του γηπέδου.
Για το σωτηρακοπουλο νομιζω πως κανεις λαθος.....Ισως για πρωτος ανκορμαν να ειναι καπως βαρυς(αν και εμενα,με εξαιρεση οτι ειναι λιβερπουλ :s&m_3:,μου αρεσει το στυλ μεταδοσης του),αλλα διδυμο με σπυροπουλο περιγραφη και σωτηρακοπουλο σχολιο,ειναι μακραν το καλυτερο στην ελλαδα....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
όχι μωρέ δεν μπορώ να τον ακούω καθόλου.ΤΕΛΟΣ,με εκνευρίζει πολύ.
Ο Σπυρόπουλος Οκ μου κάνει ως σπίκερ,αλλά ο Σωτηρακόπουλος απα,πα,πα,πα,πα :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αυτα πουλανε αυτα κανουν.οσοι εχετε κακη γνωμη για τον θαναιλακη ακουσετε καποιο πρωι 7-10 sport-fm και μετα τα ξαναλεμε.μιλαμε για γαμω τα ατομα.ενταξει δεν εχει τις τρελες γνωσεις μιαζει και ετοιμος να παει μπουζουκια αλλα οπος ξαναειπα αυτο το στιλακι εκπομπης πουλαει.κανει σχεδον τα 3πλασια νουμερα απο την αντιστιχη εκπομπη της νετ. :rockon: :rockon: :rockon:

Κα΄λός είναι ο Θαναηλάκης για παρέα κ να τον ακούς το πρωί.
Πρώην πολίστας,ωραίος τυπάς,χωρισμένος με 2 παιδιά κ μεγάλος γυναικάς κ αλάνι.Δεν διεκδικεί δάφνες δημοσιογραφάρας,αλλά για αυτό που κάνει ειδικα τα πρωινά,το καταφέρνει καλά.
Και δεν έχει γκόμενα την Στικούδη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
όχι μωρέ δεν μπορώ να τον ακούω καθόλου.ΤΕΛΟΣ,με εκνευρίζει πολύ.
Ο Σπυρόπουλος Οκ μου κάνει ως σπίκερ,αλλά ο Σωτηρακόπουλος απα,πα,πα,πα,πα :headbang: :headbang: :headbang:
Εμενα σε ενα τσελσι-λιβερπουλ,μου ειχε σπασει κυριολεκτικα τα νευρα,εξαιτιας των διαφορετικων προτιμησεων μας.. :grin: :grin:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
από όλους αυτούς με ενοχλεί ο μένιος με τις γελοίες αττάκες (νομίζει ότι είναι και χιουμορίστας) και αυτή η εμμονή του σωτηρακόπουλου (σε κάτι βραδυές που δεν βλέπονται ποδοσφαιρικά) ότι είναι μια "επαγγελματική νίκη" κι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα κι όλοι αυτό θα θυμούνται ... ναι ρε μεγάλε από όσους έχουν μείνει να παρακολουθούν την κάθε τέτοια ομάδα (που παίρνει μόνο "επαγγελματικές νίκες") και δεν έχουν πάει για κανα ποτό ή οτιδήποτε άλλο την ώρα που θα παίζει μπάλλα όντως το αποτέλεσμα θα θυμούνται... εγώ πάντως κάτι τέτοιες ομάδες έχω σταματήσει να τις παρακολουθώ κι ας κάνουν "επαγγελματικές νίκες"...

ΥΓ εννοείται ότι αυτό για τον αυτοσκοπό του να κάνει κανείς "επαγγελματικές νίκες" δεν νομίζω να το πιστεύει ούτε ο ίδιος... απλά το παληκάρι προσπαθεί να συντηρήσει κατεστραμμένους που βλέπουν κάτι που δεν βλέπεται και να κάνει βέβαια αυτός νούμερα τηλεθέασης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι μεγάλος πρηχτης τελείωσε.
Και αυτό το στυλ όταν τον ρωτάς τι ομάδα είσαι στην Ελλάδα κ σου΄λεέι Λίβερπουλ,σου κάνει τα νεύρα τσαντάλια.
Καλά ρε μαλάκα,στην Ελλάδα γεννήθηκες,δεν μπορείς να είσαι μια ομάδα.Αφού σου αρέσει τόσο πολύ η Λίβερπουλ κ η Αγγλία γενικότερα,πήγαινε στο βρωμόνησο να κάνεις μεταδόσεις.
Έχω μάθει κ μέσα από τον ΣΠΟΡ ΦΜ,ότι κ με τους συνεργάτες του είναι πολύ ψείρας,σπασαρχήδις κ γενικά έχει ένα ψειρίστικο-αριστοκρατικό στυλ,που εκνευρίζει ΑΠΑΝΤΕΣ.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Είναι μεγάλος πρηχτης τελείωσε.
Και αυτό το στυλ όταν τον ρωτάς τι ομάδα είσαι στην Ελλάδα κ σου΄λεέι Λίβερπουλ,σου κάνει τα νεύρα τσαντάλια.
Καλά ρε μαλάκα,στην Ελλάδα γεννήθηκες,δεν μπορείς να είσαι μια ομάδα.Αφού σου αρέσει τόσο πολύ η Λίβερπουλ κ η Αγγλία γενικότερα,πήγαινε στο βρωμόνησο να κάνεις μεταδόσεις.
Έχω μάθει κ μέσα από τον ΣΠΟΡ ΦΜ,ότι κ με τους συνεργάτες του είναι πολύ ψείρας,σπασαρχήδις κ γενικά έχει ένα ψειρίστικο-αριστοκρατικό στυλ,που εκνευρίζει ΑΠΑΝΤΕΣ.

Αν και κατάλαβα το πνεύμα του σχολίου που έκανες να σου πω ότι είναι βάζελος από μικρός... τουλάχιστον έτσι είχε πει ο καρπετόπουλος σε ένα forum όταν τον ρώτησαν αν θυμάμαι καλά...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν και κατάλαβα το πνεύμα του σχολίου που έκανες να σου πω ότι είναι βάζελος από μικρός... τουλάχιστον έτσι είχε πει ο καρπετόπουλος σε ένα forum όταν τον ρώτησαν αν θυμάμαι καλά...

αμα ρωτήσεις τον ίδιο,λέει ένα Πανιώνιος,αλλά δεν ασχολείτσαι.Δεν τον εκφράζει το ελλ.ποδόσφαιρο.Είναι για άλλα μεγάλα πράματα αυτός να ασχολείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom