Πόσες γυναίκες έχετε "πάρει" μεχρι τωρα στη ζωή σας?
Επιλεξτε χωριστά για πληρωμένες και μη πληρωμένες...Με ταυτόχρονη επιλογή ηλικίας!!!
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Μην αρχισετε τις εξυπναδες οτι ολες πληρωμενες ειναι αμμεσα ή εμμεσα...αυτο το ξερουμε....
Και επισης μην αρχισετε να δηλωνετε ψευτικα νουμερα....Δεν σας ξερει κανεις....
[glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow]
Να επιλεξετε με ακριβια την απαντηση που αντιστοιχει στα δικα σας χαρακτηριστικα και να διαβασετε προσεκτικα τις επιλογες....Φυσικα εχετε 2 ψηφους,μια ανα κατηγορια γυναικων!!!
Επισης προσοχη:ζηταμε αριθμο ΓΥΝΑΙΚΩΝ κι ΟΧΙ πηδηματων!!!
Ελπιζω να μην εχω κανει καποιο λαθος...μιας και μου πηρε καμποση ωριτσα!!
Οπως θα δειτε απ τις επιλογες,ενδιαφερουν κυριως αυτοι που εχουν παει και με τις δυο κατηγοριες γυναικων!!!
ΥΓ Υπαρχει κατι παρομοιο αλλα οχι τοσο αναλυτικο γι αυτο παρακαλω να μην συγχωνευτει απ τους μοντ!!!
Επιλεξτε χωριστά για πληρωμένες και μη πληρωμένες...Με ταυτόχρονη επιλογή ηλικίας!!!
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Μην αρχισετε τις εξυπναδες οτι ολες πληρωμενες ειναι αμμεσα ή εμμεσα...αυτο το ξερουμε....
Και επισης μην αρχισετε να δηλωνετε ψευτικα νουμερα....Δεν σας ξερει κανεις....
[glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow]
Να επιλεξετε με ακριβια την απαντηση που αντιστοιχει στα δικα σας χαρακτηριστικα και να διαβασετε προσεκτικα τις επιλογες....Φυσικα εχετε 2 ψηφους,μια ανα κατηγορια γυναικων!!!
Επισης προσοχη:ζηταμε αριθμο ΓΥΝΑΙΚΩΝ κι ΟΧΙ πηδηματων!!!
Ελπιζω να μην εχω κανει καποιο λαθος...μιας και μου πηρε καμποση ωριτσα!!
Οπως θα δειτε απ τις επιλογες,ενδιαφερουν κυριως αυτοι που εχουν παει και με τις δυο κατηγοριες γυναικων!!!
ΥΓ Υπαρχει κατι παρομοιο αλλα οχι τοσο αναλυτικο γι αυτο παρακαλω να μην συγχωνευτει απ τους μοντ!!!