You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Medusa Massage
- Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 410K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
leopard77pet
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τελικα εχει μαθει κανεις τπτ?Το κινητο που υπαρχει στο σιτε δεν εχει ουτε βιμπερ ουτε γατσαπ...Υπηρεσιες τιμες?
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
Μισό λεπτό να κάνουμε έλεγχο αυτό που μας λέτεΤελικα εχει μαθει κανεις τπτ?Το κινητο που υπαρχει στο σιτε δεν εχει ουτε βιμπερ ουτε γατσαπ...Υπηρεσιες τιμες?
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
Viber έχουμε κανονικά . Σε μισό λεπτό θα είναι λυμένο και το πρόβλημα με το WHAT'S UPΤελικα εχει μαθει κανεις τπτ?Το κινητο που υπαρχει στο σιτε δεν εχει ουτε βιμπερ ουτε γατσαπ...Υπηρεσιες τιμες?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Μεταγραφή το Βουνό... όχι αυτό το βουνό που νομίζετε, αλλά αυτόΠοια θα είναι στην υποδοχή δεν μας είπατε.......
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Μήν λες για βουνό καί τρομάξει ό κόσμος νομίζει αλλάΜεταγραφή το Βουνό... όχι αυτό το βουνό που νομίζετε, αλλά αυτό
Μέ αυτό τό στυλ που έχει τό μαγαζί θά δένει ταμάμ ή Τζωρτζίνα
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Πες τά πες τά καί όχι τίποτε άλλο αλλά χωρίς τόν φίλο @baroc εντός πεδίου μάχης δεν μπορούμε βολταρουμε στίς λατινες όταν λείπει.εσυ εισαι πολυεργαλειο.
εσυ δεν κολωνεις πουθενα.
εσυ οπου δεις θηλυκο χωνεσαι.
σιγα μην εμενες μονο στο ανατολικο μπλοκ.
εσυ αν δεν συμπληρωσεις στο παλμαρε σου ΟΛΟΝ τον παγκοσμιο ατλαντα,δεν κρεμας καποτες.
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
Εγώ η ΛάρισαΠοια θα είναι στην υποδοχή δεν μας είπατε.......
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
Δηλαδή εγώ δε κάνωΜήν λες για βουνό καί τρομάξει ό κόσμος νομίζει αλλά
Μέ αυτό τό στυλ που έχει τό μαγαζί θά δένει ταμάμ ή Τζωρτζίνα
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
♡ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΗΣ ♡
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΗΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
ΑΓΑΠΗ 25ΧΡ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ε Μ Α 32ΧΡ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Περισσότερες πληροφορίες
στο τηλέφωνο
του καταστήματος
6982144716
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ:massagemedusa.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΗΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
ΑΓΑΠΗ 25ΧΡ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ε Μ Α 32ΧΡ ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Περισσότερες πληροφορίες
στο τηλέφωνο
του καταστήματος
6982144716
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ:massagemedusa.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
αμέ αμέ κάνεις αλλά έχω μία μικρή αδυναμία στην ΤζώρτζηΔηλαδή εγώ δε κάνω
massagemedusa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2023
- Like
- 1.624
Τουλάχιστον σε εμένα έχεις λίγο καλά ειναιαμέ αμέ κάνεις αλλά έχω μία μικρή αδυναμία στην Τζώρτζη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπως είδατε αμέσως από την πρώτη μέρα κάνω ενίσχυση στο καινούργιο κατάστημα γιατί σήμερα αντιμετωπίζουμε και λίγο πρόβλημα με τις αφίξεις των πελατών
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Θά γέμιση ολόκληρη ή πρώτη σελίδα τού bou μετά κριτικές τουΔεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει όταν επιστρέψει στο στίβο μάχης.
Εγώ προσωπικά όταν επιστρέψει θά μείνω εκτός σάν δείγμα τιμής .
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Σέ εσένα εγώ κρυφή αδυναμία αλλά δεν τό λέωΤουλάχιστον σε εμένα έχεις λίγο καλά ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπως είδατε αμέσως από την πρώτη μέρα κάνω ενίσχυση στο καινούργιο κατάστημα γιατί σήμερα αντιμετωπίζουμε και λίγο πρόβλημα με τις αφίξεις των πελατών
steamplayer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 216
- Πόντοι
- 0
Λοιπον αρχικα πρωτη φορα πηγαινω σε μασατζιδικο οποτε δεν εχω γνωμη πως ειναι τα υπολοιπα μαγαζια αλλα θα σας πω την σημερινη μου εμπειρια στα εγκαινια. Η ωρα ηταν 7.30-8 καθομουν σπιτι και λεω δεν περναω μια βολτα απο το καινουριο καταστημα.. Φτανω κατα τις 8.30 μου ανοιγει η Λαρισα,πολυ καλη και ευγενικη υποδοχη. Μου δειχνει τις κοπελες,ηταν οι 4 που εχει ανεβασει και εδω,πρωτη η Στελλα πολυ ψηλη και ομορφη κοπελα,ποδαρες,ωστοσο δεν μου κανει αυτο το κλικ δεν ξερω. Ερχεται μετα η Αντριανα πολυ ωραια κοπελα ξανθια λεω εδω ειμαστε αλλα κατσε να δουμε και τις υπολοιπες. Ερχονται και οι αλλες 2,η Νινα με το χαμογελο συνεχεια οπως ειναι στην φωτογραφια και τελος η Σαρα και ναι ειναι ετσι γλυκια και απο κοντα και πανεμορφη κοπελα. Ημουν αναμεσα σε Αντριανα και Σαρα ωστοσο επελεξα την Αντριανα. Ολες οι κοπελες ειναι οπως φαινονται στις φωτογραφιες ακριβως να ξερετε. Επιλεγω προγραμμα 1 ωρα,100ε,2 εκτονωσεις. Ο χωρος στο μεταξυ τελειος αρκετα δωματια και μεγαλα,ειδα τουλαχιστον 3-4 οπως περναγα. Τωρα η εμπειρια μου με την Αντριανα.Αρχικα η κοπελα ειναι απο την Ρουμανια αλλα μου ειπε ειναι 5 χρονια στην Ελλαδα και ξερει πολυ καλα ελληνικα. Φαινεται οτι εχει δουλεψει και σε αλλα μαγαζια ειναι πολυ εμπειρη. Αρχισαμε με την πρωτη εκτονωση που τελειωσα με στοματικο,ντουζ και μασαζ. Πολυ καλο μασαζ θα εβαζα 8/10 δεν βιαζοταν καθολου,της εκανα και εγω λιγο,ειχαμε πολυ καλη χημεια πιστευω. Εφοσον ημουν ετοιμος παμε στον δευτερο γυρο καναμε 2-3 στασεις οπου τελειωσα.. Ειχε μεινει χρονος και μου προτεινε να μου κανει λιγο μασαζ 5-10 λεπτα,οπου το εκτιμησα πολυ. Μασαζακι παλι λοιπον ντουζ και τελος. Πηγαινουμε κατω μαζι μου δινει και γλυκο η Λαρισα για τα εγκαινια και αποχαιρετω το μαγαζι με μια πολυ ωραια εμπειρια. Αυτα απο μενα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις