Μυστηριος ο τιτλος αλλα πραγματικος.Απο μικρος ειχα ροπη στο σεξ .Η πρωτη μου επαφη με συμμαθητρια ηταν σε μικρη σχετικα ηλικια και ακολουθησαν τα υπολοιπα.Σχεσεις πολλες και μετα γαμος.Παντα ομως εμμονη στο μυαλο μου το σεξ .Παρολα αυτα διατηρω τον γαμο μου σε αριστα επιπεδα μονο και μονο επειδη υπαρχουν οι πουτανες και τα εσκορτς και βρισκω εκει την εκτονωση.Οσες φορες προσπαθησα με γκομενες και εξωσυζυγικες σχεσεις και περισσοτερα χρηματα εχασα σε δωρα και κλπ αλλα και περισσοτερο στρες για να μην μαθευτει τιποτα.Εσεις πως τα καταφερνετε φιλοι συναγωνιστες;
Οσα γραφεις τυπαρα μου ειναι μεγιστη αληθεια!
Αν καποιος ανδρας θελει να μεινει πιστος σε μια μονο γυναικα,οι πουτανες μπορουν να εκτονωσουν τις αναποφευκτες ορμες του ως αρσενικο και να τον κρατησουν μακρια απο τα καριολακια εκει εξω που για να σου δωσουν μουνι ζητουν συναισθηματικη εμπλοκη και περιπετειουλες
Κι αν τους πεις "ποσα θες μωρη γαμιολα να τα μαζεψεις και να φυγεις" μετα το πηδημα προσβαλλονται κιολας
Οι ιεροδουλες επιτελουν κοινωνικο εργο απο καθε σκοπια
Ειναι δε χρησιμες μεχρι ο ανδρας να καταλαβει πως ειτε εντος ειτε εκτος οικων ανοχης ολες οι γυναικες την ιδια χρησιμοτητα εχουν
Δυστυχως οι φουκαριαρες οι ιεροδουλες δεν ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση του ανδρα ουτε την αυτοεκτιμηση του γιατι το δινουν παντου!...
Αυτο ειναι το κριμα τους!
Ομως ο αληθινος ανδρας οφειλει να εχει χτισει απο μονος του την αυτοεκτιμηση του και να μην περιμενει απο τα καριολακια(τις γυναικες εκτος αγοραιου)να τον ανεβασουν!
Ευγε συναγωνιστη!