Νέα

Με την Γκόμενα του Φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
                       Με την Γκόμενα του Φίλου μου

Η ιστορία αποτελεί μια –αυτόνομη- συνέχεια της «Ιστορίας μιας Μπουρδελοπαρέας» (λινκ )

«Θέλω να με γαμήσεις απ’ τον κώλο», είπε η Μαρίνα αποφασιστικά.

Το πρόσωπο της ανέκφραστο, τα μάτια της δε μαρτυρούσαν πόθο.
Τώρα καταλάβαινα. Ο έρωτας που κάναμε δεν ήταν από έλξη ή καύλα  Ζητούσε εκδίκηση, θα ξεφτίλιζε τον Χρήστο όπως αυτός ξεφτίλισε εκείνη.
Και βρήκε έμενα, ένα φιλαράκι του για να τον «χτυπήσει».

Δυο μέρες πριν είχαν συναναντηθεί στην καφετέρια. «Μαρίνα θέλω να χωρίσουμε». Ο λόγος του  Χρήστου ψυχρός και κοφτός. Η Μαρίνα ξαφνιάστηκε.
«Γιατί;» ψέλλισε «Ένα μήνα είμαστε μαζί, έκανα κάποιο λάθος;». Ο Χρήστος την κοίταγε ανέκφραστος. «Υπάρχει άλλη;» τον ρώτησε. «Όχι ρε Μαρίνα», είπε ο Χρήστος νευριασμένα «δεν υπάρχει άλλη, απλά θέλω να χωρίσουμε. Τέλος ο δεσμός μας, δε ταιριάζουμε, τελείωσε λέμε. Ένας μήνας είναι αρκετός για να καταλάβω πως δε τραβάει η σχέση μας.» Τον κοίταγε με γουρλωμένα μάτια. Προσπαθούσε να βγάλει κάποιο συμπέρασμα απ’ τις εκφράσεις του προσώπου του.

Και ξαφνικά ο Χρήστος σηκώθηκε να φύγει. Η έκπληξη της Μαρίνας αυτόματα μετατράπηκε σε θυμό. Τον έπιασε απ’ το χέρι. «Κάτσε κάτω!» του είπε μέσα απ’ τα σφιγμένα δόντια της. Δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα, στην καφετέρια την ήξεραν όλοι. Γι ‘αυτό και ο Χρήστος την πήγε εκεί. Για να μη  του κάνει σκηνή.

Τράβηξε το χέρι του με δύναμη απ’ το δικό της. Έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα να την κοιτάει σχεδόν απειλητικά. Ο Χρήστος έκανε να φύγει. Σηκώθηκε να τον προλάβει. Δεν πρόσεξε την τσάντα της που είχε μπερδευτεί στα πόδια της, έχασε την ισορροπία της και έπεσε σχεδόν με τα μούτρα στο διπλανό τραπέζι - ευτυχώς ήταν άδειο- γρήγορα προσπάθησε να ξανασηκωθεί. Στην καφετέρια έγινε σιωπή. Όλοι γύρισαν και την κοίταξαν. Ο Χρήστος πισωγύρισε «Ρεζίλι με έκανες» είπε με περιφρόνηση και έφυγε γρήγορα αφήνοντας τη σύξυλη να την κοιτάει όλο το μαγαζί.

Η Μαρίνα ήταν πολύ όμορφη. Το νεανικό κορμί της σφριγηλό και γυμνασμένο -χρόνια στο μπαλέτο και στην ενόργανη- τα μακριά καστανά μαλλιά με τις ξανθές ανταύγειες, τα όμορφα μάτια, τα σαρκώδη χείλη. Κοίταζε με βλέμμα που μαγνήτιζε, είχε την αυτοπεποίθηση της καλλονής που νιώθει πόσο την θαυμάζουν και την επιθυμούν.
Θυμάμαι πως ανασήκωνε όλο χάρη τα μαλλιά της σαν έπεφταν στο πρόσωπο, πως –ασυναίσθητα- η γλώσσα της ακουμπούσε το πάνω χείλος όταν σκεφτόταν και πως τα μάτια της έκλειναν  λίγο πριν γελάσει. Με τι απλότητα τα χέρια της κινούσε όταν μίλαγε και πως αυτάρεσκα κοίταζε το πρόσωπο της στον μικρό καθρέπτη, που είχε πάντα μες τη τσάντα.
Την είχα ερωτευτεί. Λάτρευα την ανάσα, το γέλιο, το βλέμμα, τις κινήσεις, τον ήχο της φωνής της.
Αλλά εκείνη άνηκε στον Χρήστο…

Συνεχίζεται…

Αν νομίζετε πως η Ιστορία έχει ενδιαφέρον κάντε ένα σχόλιο, ειδάλλως να μη χαλάω το χρόνο σας.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Είσαι μερακλης. Μοίρασε πονο μεγάλε!
:rockon:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η εισαγωγή , δεν ,....

ίσως η συνέχεια και η πλοκή να δώσει ενδιαφέρον !

Αλλά για μένα βέβαια, αυτού του είδους οι ιστορίες (ερωτικές απάτες και κόντρες κλπ) , με αφήνουν παγερά αδιάφορο ! Αλλάζω κανάλι δηλδή , αλλά δικαιούσαι να συνεχίσεις και να με κάνεις να αναθεωρήσω ! Δεν το πολυ-βλέπω ,.... :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αμα βρείς , θέμα πιό ενδιαφέρον, το συζητάμε !

Κάτι λούμπεν, εξτρίμ, ξεχασμένο, κυνικό, με ρομαντισμό και αντιφάσεις κλπ !

ετσι κι αλλιώς απο σενάρια , άλλο τίποτα ! ΟΙ χρηματοδότες λέιπουν !  :sunglasses:

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Η εισαγωγή , δεν ,....

ίσως η συνέχεια και η πλοκή να δώσει ενδιαφέρον !

Αλλά για μένα βέβαια, αυτού του είδους οι ιστορίες (ερωτικές απάτες και κόντρες κλπ) , με αφήνουν παγερά αδιάφορο ! Αλλάζω κανάλι δηλδή , αλλά δικαιούσαι να συνεχίσεις και να με κάνεις να αναθεωρήσω ! Δεν το πολυ-βλέπω ,.... :grin:

Ευχαριστώ συναγωνιστή για το σχόλιο και την ανάγνωση. Η συνέχεια (μάλλον) θα έχει αίμα, σπέρμα και προσωπικά αδιέξοδα, δε θα το γυρίσω στο αστείο όπως στην "Ιστορία μιας Μπουρδελοπαρέας". Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σου.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Συμβουλή , π[ου αν θες την ακούς,....μισό λεπτό ,...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το καλό , είναι να υπάρχει ένα υπόγειο χιούμορ , σε όλη την ταινία,....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.068
Πόντοι
6.515
κλωνος του fanis κάμπινγκ?  :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
..και να μην εχει απαγωγες,εκβιασμους και χοντρογουρουνα με τεραστιες ψωλες... μας τα εχει κανει τσουρεκια ο Φανης... :2funny:

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
εχει ένα θεμα σε συνέχειες με τη γυναικα του που πηγαν διακοπες και της την επεσαν.
Τελικα ο τυπος βρηκε εδώ παρηγορια  :grin:

και πως συχετιζεται αυτο με τη δικη μου ιστοριά; Τέσπα.. ό,τι θυμαται χαίρεται ο καθένας.
Ξαναγράφω πως η ιστορία είναι φανταστική, όπως και η "Ιστορια Μιας Μπουρδελοπαρέας"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.068
Πόντοι
6.515
και πως συχετιζεται αυτο με τη δικη μου ιστοριά; Τέσπα.. ό,τι θυμαται χαίρεται ο καθένας.
Ξαναγράφω πως η ιστορία είναι φανταστική, όπως και η "Ιστορια Μιας Μπουρδελοπαρέας"

μοιαζει στο συγγραφικο υφος τυπε  :S

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
εκεινος επιμενει οτι η ιστορια του ειναι αληθινη... αρρωστες καταστασεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom