Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μετά την άσκημη φώλα που έφαγα στο φανφαστικό σεχ με τη Ντέμη, και περιγράφω στο νήμα που άνοιξα (μούφες, φώλες κλπ), ακόμη ψήνομαι για κάτι ενδιαφέρον, όπως τρίο με 2 γκόμενες. Όμως όλες οι αγγελίες που εντοπίζω, είτε είναι γραφείο, ή είναι μια μπαζόλα μόνη της, που ισχυρίζεται πως απλώς η δεύτερη κοπέλα μόνο σήμερα λείπει (εδώ και 2 χρόνια). Έχω κάπου στα 200 ευρώ για πέταμα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν, ιδιαίτερα την σήμερον. Γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάτι το αξιόλογο και το αξιοπρεπές, που θα τιμήσει έστω στο ελάχιστο, τα λεφτά που θα πάρει; Δεν με πειράζει ξενοδοχείο ή σπίτι τους, το ίδιο μου κάνει.
Και να ρωτήσω, μια αγγελία με μια γυμνάστρια (το κορίτσι λάστιχο) και το μοντέλο τη φίλη της (με τα θεραπευτικά μασάζ και το φουλ εσκορτ πρόγραμμα), είναι αξιόλογο; Δεν ήταν κλώνοι ή γραφείο, από το λίγο που το ψιλοκοίταξα...
Και να ρωτήσω, μια αγγελία με μια γυμνάστρια (το κορίτσι λάστιχο) και το μοντέλο τη φίλη της (με τα θεραπευτικά μασάζ και το φουλ εσκορτ πρόγραμμα), είναι αξιόλογο; Δεν ήταν κλώνοι ή γραφείο, από το λίγο που το ψιλοκοίταξα...