You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαυρισμένες κοπέλες σε στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα carmelo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ξερει κανεις ποια στουντιος εχουν μαυρισμενες κοπελες απο σολαριουμ η οτιδηποτε ?? ευχαριστω..
όταν λες οτιδήποτε τι εννοείς ακριβώς ? κάτι σε gipsy δηλαδή σου κάνει ??
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
σοκολατι!!!! σου χω το καλυτερο,πατριτσια απο πειραιως 193.βραζιλιανα δηλωνει αν θυμαμαι καλα.
Απ' τη Βενεζουέλα (αν δεν κάνω λάθος).
Για την Ντενισσα εχω ακουσει και γω οτι εχει ομορφο μαυρισμα και σωματαρα..Για οσους γουσταρουν μικροκαμωμενες..Αλλα δεν δουλευει ποτε..Οποτε βλεπω τις βαρδιες τελευταια δεν εμφανιζεται πουθενα..Η το παρατησε η ξερω γω εχει παρει αδεια..
Για την Πατρισια εχω ακουσει οτι εχει καμπυλες ειναι γεματουλα δηλαδη αλλα σε αρκετα καλο βαθμο, δηλαδη δεν την λες χοντρη με την καμια αλλα εχει τρομερες κριτικες η ατιμη..Ολοι λενε οτι ειναι σαν να εισαι με την κοπελα σου φαση και ειναι αρκετα φιλικη και δενεται μαζι σου με την πρωτη. Τα καλυτερα λογια...
Για την Πατρισια εχω ακουσει οτι εχει καμπυλες ειναι γεματουλα δηλαδη αλλα σε αρκετα καλο βαθμο, δηλαδη δεν την λες χοντρη με την καμια αλλα εχει τρομερες κριτικες η ατιμη..Ολοι λενε οτι ειναι σαν να εισαι με την κοπελα σου φαση και ειναι αρκετα φιλικη και δενεται μαζι σου με την πρωτη. Τα καλυτερα λογια...
senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
Καμια μαυρισμενη τωρα που ειναι και καλοκαιρι συναγωνιστες? Για πειτε βρηκατε καμια που να χει πεθανει στα μπανια η και στα σολαριουμ??
καλησπεραααααα!!!
Συνημμένα
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
όταν λες οτιδήποτε τι εννοείς ακριβώς ? κάτι σε gipsy δηλαδή σου κάνει ??
senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
op kalimera pou douleueis esi sokolata mou?
καλημεραααααααααααα μωρο ,βριλισσου 42 φιλακιαααα :-* :-* :-*
senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
η romina εισαι?
ναι ;) ;) :-* :-*
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Βενεζουελα εαν μου επιτρεπεις. ;)σοκολατι!!!! σου χω το καλυτερο,πατριτσια απο πειραιως 193.βραζιλιανα δηλωνει αν θυμαμαι καλα.
Σοκολατι λατινες για ολα τα γουστα υπαρχουν στα studio Brasil House (Κωνσταντινουπολεως 130), latin house (ιαννινων 3 με τιμη εκκινησης τα 30 ευρω0 και ενιοτε στο Κωνσταντινουπολεως 132.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μόνο μια ερώτηση ...
Κάποια έχει μακρυά μαλλιά ;
Απο αυτες μονο η Αλεξανδτα στο Brasil house πλησιαζει στα γουστα σου οσον αφορα το μκος των μαλλιών, ειναι ομως ψηλη νταρντανα.
Βλεπε ημερησια ενημερωση για studio
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 808