Νέα

Μαυρίλες απο κουτουλίδι.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Strange Cargo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ολα συμβαινουν σ αυτη τη ζωη,εφτασε κ εμενα η ωρα μου να φαω κεφαλιδι που ηταν ολο δικο μου.το γαμιδι με βρηκε ακριβως στην αρχη της μυτης,με αποτελεσμα να ψιλοπρηστει το σημειο κ να μελανιασουν κ τα 2 ματια.οποιαδηποτε συμβουλη απο καποιον συναγωνιστη πυγμαχο,χουλιγκαν,μπαχαλακια η καποιον που απλως να του ετυχε παρομοια φαση,κ πως(εαν),αντιμετωπιζεται η μαριλα,βαζω παγους κλπ,αλλα δεν ξερω αν βοηθαει σε τπτ κατοπιν εορτης,μιας κ η φαση εγινε χθες.

ευχαριστω?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω πεσει κατω απ τα γελια με τον τιτλο..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
επειδη ολα συμβαινουν σ αυτη τη ζωη,εφτασε κ εμενα η ωρα μου να φαω κεφαλιδι που ηταν ολο δικο μου.το γαμιδι με βρηκε ακριβως στην αρχη της μυτης,με αποτελεσμα να ψιλοπρηστει το σημειο κ να μελανιασουν κ τα 2 ματια.οποιαδηποτε συμβουλη απο καποιον συναγωνιστη πυγμαχο,χουλιγκαν,μπαχαλακια η καποιον που απλως να του ετυχε παρομοια φαση,κ πως(εαν),αντιμετωπιζεται η μαριλα,βαζω παγους κλπ,αλλα δεν ξερω αν βοηθαει σε τπτ κατοπιν εορτης,μιας κ η φαση εγινε χθες.

ευχαριστω?
περιμενεις να περασει απλα...βαλε παγο αλλα δε θα κανει και πολλα,πιο πολυ για ανακουφιση ειναι...εγω ταβερνοξυλο παιζω κατι ξερω

OP
OP
S

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα,πανιεροτατε η κατασταση ειναι κ για γελια ειναι κ για κλαματα,αχαχαχαχαχα,γαματα....καμια συμβουλη απο κανα γιατρο γαμω το στανιο μουυυυυυυυυ............ :2funny: :headbang:

OP
OP
S

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
περιμενεις να περασει απλα...βαλε παγο αλλα δε θα κανει και πολλα,πιο πολυ για ανακουφιση ειναι...εγω ταβερνοξυλο παιζω κατι ξερω

συντροφε ευχαριστω για το ενδιαφερον,μεσο ορο ποσο κανει να φειγει ο τσαμπουκας/μαυριλα,κανα 4ημερο το εχω στο νερο ε?....

Επισκέπτης
να παιζετε εξυπνα ξυλο ρε,μη τις τρωτε...προσποιηθειτε συγκαταβαση μεχρι να ηρεμησει ο αλλος και μετα σπαστε του στο κεφαλι οτι βρειτε σε ανυποπτο χρονο.χεχε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
φιλε Strange Cargo, μετεφερα το θρεντ στη ''γενικη συζητηση''..

OP
OP
S

Strange Cargo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να παιζετε εξυπνα ξυλο ρε,μη τις τρωτε...προσποιηθειτε συγκαταβαση μεχρι να ηρεμησει ο αλλος και μετα σπαστε του στο κεφαλι οτι βρειτε σε ανυποπτο χρονο.χεχε...

συναγωνιστη,εχεις απολυτο δικιο,μερικες φορες ομως δεν μας πανε ολα οπως τα σχεδιαζουμε,κ αφου τη γλιτωσαμε με τετοια ζημια,απο παικτη κυριολεκτικα διπλασιο,δε γαμιεται χαλαλι,εγω αν ειχα τα κυβικα του θα με ειχα φυτεψει...τεσπα,εις υγειαν :rockon:

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι πρόσφατο βάλε λάδι

Επισκέπτης
συναγωνιστη,εχεις απολυτο δικιο,μερικες φορες ομως δεν μας πανε ολα οπως τα σχεδιαζουμε,κ αφου τη γλιτωσαμε με τετοια ζημια,απο παικτη κυριολεκτικα διπλασιο,δε γαμιεται χαλαλι,εγω αν ειχα τα κυβικα του θα με ειχα φυτεψει...τεσπα,εις υγειαν :rockon:
ας ειναι και τριπλασιος...μια στ αρχιδια να φαει να δεις μετα τι μονοπλασιος θα ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom