Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 206
Καλύτερα να λες, αλογομούρα είναι...Θεϊκό
Κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε πρόσωπο
Τις είχε βάλει πριν με πρόσωπο
Καλύτερα να λες, αλογομούρα είναι...Θεϊκό
Κρίμα που δεν μπορούμε να δούμε πρόσωπο
Τρελές επιδόσεις το S24. Αυτές είναι φώτο για benchmarksSamsung S24 Ultra 200MP αλλά κυρίως τραβάω με τα 12 megapixel που έχει.
Έτοιμη και η εξωλέμβια
Δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε τα ψωλάκια...))))Κάντε Zoom να ευχαριστηθείτε κωλάρες !!
Διεύθυνση? Είναι πλύνε βάλε.?... Δεν έχουν πανί τίποτα. Εγώ παίρνω σωβρακαρα με 5 ευρώ... Τις κοροϊδεύουν
Που πάει το κωλοζωο;;;;Έτοιμη και η εξωλέμβια
Παρασκευη βραδυ γυρισαν χθες κατεβηκαν κατωΟι αλλοι μηναν?
Ρε βλαμενο γιατι εκλεισες τα μυνηματα? Κολλημενα τα γεροντια χαχαΠαρασκευη βραδυ γυρισαν χθες κατεβηκαν κατω
Γιατι δεν μπορω αλλα μυνηματα θαυμασμου το mail γιατι το εχετε ? Θα σας στειλω και το νεο κινητοΡε βλαμενο γιατι εκλεισες τα μυνηματα? Κολλημενα τα γεροντια χαχα
Γιατι δεν μπορω αλλα μυνηματα θαυμασμου το mail γιατι το εχετε ? Θα σας στειλω και το νεο κινητο
Μυτιληνιός μιλφοκωλος με λίγο κυτταρίτιδα έτσι οπως πρέπει να είμαι η πανσετα με λιπακι
Ποιο κατω απο το beach bar και μετα τα θερμα λουτρα μου ειπαν οτι υπαρχει παραλια γυμνιστων ισχυει? Και αν ναι παιζει κοσμος? Τελη του μηνα εχω 7ημερο ρεπο παλι αν βρω παλι καλη προσφορα θα ξανακατεβω και θα την επισκεφτω.AquaMare beach Bar ειμουν στην περιοχη που ειναι το beach bar απο την προηγουμενη παρακευη μερχρι σημερα πρωι για επταημερο χαλαρωμα να γεμισουν οι μπαταριες και πισω ξενιτια παλι φανταστικη περιοχη ...
Καλέ μου φίλε καλήμερα ..Δεν είπαμε ότι το έκανες σκοπίμως,,Να σε καλά και καλά να περνάς...παίδες έχω κάνει αναφορά, οκ μου ξέφυγαν, άμα δείτε σε όλες καλύπτω πρόσωπα
Exei πολύ γυμνισμο.η Λέσβος λόγω της ιστορίας με Σαπφώ κ ειδικά Ερεσό..ρώτα τους ντόπιουςΠοιο κατω απο το beach bar και μετα τα θερμα λουτρα μου ειπαν οτι υπαρχει παραλια γυμνιστων ισχυει? Και αν ναι παιζει κοσμος? Τελη του μηνα εχω 7ημερο ρεπο παλι αν βρω παλι καλη προσφορα θα ξανακατεβω και θα την επισκεφτω.