Νέα

Μαθήτρια έβγαλε το στήθος της σε δημοπρασία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οι υπεύθυνοι ιστοσελίδας δημοπρασιών απαγόρευσαν σε μια μαθήτρια να βγάλει το στήθος της σε δημοπρασία.

Η κοπέλα, με το ψευδώνυμο Twinkly Spangle, προσέφερε στους πλειοδότες την ευκαιρία να χαϊδέψουν το στήθος της, μεγέθους 32 C, για δεκαπέντε λεπτά με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τις σπουδές της!

Η βρετανίδα μαθήτρια δήλωνε ότι προσφέρει τσάι με μπισκότα στον πλειοδότη αλλά και μια φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνόστηθη!!!

Οι προσφορές για το χαΐδεμα του στήθους, που είναι σε πολύ καλή κατάσταση σύμφωνα με την ίδια, ξεκίνησαν από 30 ευρώ και κατέληξαν στο ποσό των 250 ευρώ.

Η εταιρεία eBay όμως απέσυρε την προσφορά δηλώνοντας ότι παραβίαζε τους κανόνες δεοντολογίας αφού υπήρχε ερωτικό περιεχόμενο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και 'γω που νόμισα ότι το πούλαγε το στήθος κομπλέ με ρώγα κλπ. Μου έλειπε ένα να κάνω σετάκι να παίζω μόνός μου.

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Και 'γω που νόμισα ότι το πούλαγε το στήθος κομπλέ με ρώγα κλπ. Μου έλειπε ένα να κάνω σετάκι να παίζω μόνός μου.

Τράβα σε κάνα γιατρό να σου φτιάξει 1 σιλικονάτο και παίζε όσο θες μετά  :)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ε τώρα 250 ευρώ για να χαϊδέψεις ένα στήθος είναι λίγο υπερβολικό ... αλλά μήπως η πρώτη υπερβολή θα είναι;
Βέβαια μάλλον όλοι θα περίμεναν ίσως και περισσότερα ... αλλά για κάτσε μαθήτρια έλεγε ότι είναι ... άρα ανήλικη μάλλον; πωπω μέσα θα μας πάνε ...
Καλά κάνανε και αποσύρανε την δημοπρασία ... ακούς εκεί ερωτικό περιεχόμενο ... απαράδεκτο ... ενώ το τσάι με μπισκότα μόνο ... θα ήταν υπέροχο  :grin:

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο που έχει βγει σχετικά με το eBay είναι ότι ένας τύπος πούλαγε την ψυχή του για 400$. Φυσικά δεν ξέρω πως θα του την έπερνες αλλά... άβησος η μαλακία του ανθρώπου.

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το καλύτερο που έχει βγει σχετικά με το eBay είναι ότι ένας τύπος πούλαγε την ψυχή του για 400$. Φυσικά δεν ξέρω πως θα του την έπερνες αλλά... άβησος η μαλακία του ανθρώπου.
καλο...400$ δεν ειναι τιποτα για τον Σατανα...Πιστευω να του εδωσε κατι παραπανω οταν εμφανιστηκε ως γερακος να του την αγορασει...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
πριν απο 3-4 χρονια δεν ηταν που μια βρετανιδα φοιτητρια ειχε βγαλει σε πλειστηριασμο την παρθενια της για να μαζεψει χρηματα για τις σπουδες της; θυμαμαι λαθος; :think: πρεπει να μαζεψε αρκετες χιλιαδες λιρες
Ειδατε θυσιες που κανουν για να σπουδασουν και να μορφωθουν τα κοριτσια?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όλες για τις σπουδές τους αμάρτησαν!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Παλιοτερα γαμιοντουσαν για να φανε
Τωρα γαμιουνται για να σπουδασουν
Στο μελλον θα γαμιουνται για παρουν εξοχικο
Και μετα φταιμε εμεις που τις λεμε τανες

Επισκέπτης
Ζουμερή Αγγλιδούλα !!!
Πόσο να πηγαίνει άραγε το σύνολο υπηρεσιών .
ʼτιμη Οξφόρδη πόσο ακριβή έγινες !!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 33.jpg
    33.jpg
    22,7 KB · Εμφανίσεις: 20

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Παλιοτερα γαμιοντουσαν για να φανε
Τωρα γαμιουνται για να σπουδασουν
Στο μελλον θα γαμιουνται για παρουν εξοχικο
Και μετα φταιμε εμεις που τις λεμε τανες
σκοπος ειναι οτι μαμιουνται για να βγαλουνε χρηματα τα κακομοιρα μωρε...!!
τις .......τανες!!!!!!!!!!!!

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
E.. Γιατί τα λέτε αυτά τώρα..? Οι κοπέλες είναι απο σπίτι..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι μωρε τις καημενες.........!τις θηξαμε....!!!για να ζησουν το κανουν..!!και μετα τις βλεπεις με κανα παπου λεφτα μες στα κοτερα και τις αμαξαρες...!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Κοίτα τι με έκανες να ξεθάψω από τον υπολογιστή μου. Πέρισυ κυνήγησα για 4-5 τετράγωνα ένα σούπερ γκομενίδιο στην παρέλαση και τελικά το πέτυχα στην καλή πόζα...

Συνημμένα

• DSC00413.jpg
    DSC00413.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 21

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Την εχω και εγω  ;)

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πριν απο 3-4 χρονια δεν ηταν που μια βρετανιδα φοιτητρια ειχε βγαλει σε πλειστηριασμο την παρθενια της για να μαζεψει χρηματα για τις σπουδες της; θυμαμαι λαθος; :think: πρεπει να μαζεψε αρκετες χιλιαδες λιρες
το αντιθετο νομιζω οτι ειχε γινει, ηταν ενασ 18χρονος βρετανος ο οποιος πηγε με μια η οποια του εδωσε αν θυμαμαι καλα 2000Ε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom