NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Λοιπών όπως είπα και εχτές υπάρχει πρόβλημα με τα αγγλικά μου και δεν μπορώ να συνενοηθώ και να κλείσω ενα CT για
κρίμα που δεν πήγαινα να μάθω όταν με έστελναν και πήγαινα για μπάλα στο γήπεδο... ![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Τώρα βλέπω ότι μου χρειάζονται και δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο τα βασικά και λίγα και αυτά...![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ποιός θα μου δώσει ιδέες?![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Μήπως μπορώ να κάνω μερικά μαθήματα αγγλικών,υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για pc?
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ...
Γιατί βλέπω να απογοητεύομαι και να πηδάω κανένα![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Τώρα βλέπω ότι μου χρειάζονται και δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο τα βασικά και λίγα και αυτά...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ποιός θα μου δώσει ιδέες?
![Huh :huh: :huh:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/huh.gif)
Μήπως μπορώ να κάνω μερικά μαθήματα αγγλικών,υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
Μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα για pc?
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ...
Γιατί βλέπω να απογοητεύομαι και να πηδάω κανένα
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)