Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.536
- Πόντοι
- 6.256
μην σε πετυχω στο νημα του μπιγκ μπραδερ...θα σε σπασω!
![]()
Ετσι μπραβο Τακη σκουπιδιασε τον ελλατωματικο πλην αξιαγαπητο κλωνο μου... :S :S :S
μην σε πετυχω στο νημα του μπιγκ μπραδερ...θα σε σπασω!
![]()
θα περναω να βλεπω κανενα κωλο,γιατι φετος εχουμε ελλειψη,κανονισε να μας πρηξετε κι εσεις με βαρετες ομιλιες και ιντριγκεςμην σε πετυχω στο νημα του μπιγκ μπραδερ...θα σε σπασω!
![]()
Ετσι μπραβο Τακη σκουπιδιασε τον ελλατωματικο πλην αξιαγαπητο κλωνο μου... :S :S :S
ακουσα αισιοδοξο γκιωρκο να δηλωνει ότι αμα πηρε ο γατοπουλος 19 ποντους εγω ουτε 10 δεν θα παρω :S :S :S
τωρα η λεμονομουνα μπορει να βαλει την καρτα στην υποδοχη που χει για νιμου :S :S :S
παιζει να ζει ακομα τυπεΤυπε καλο παιδι ο Γκιωργκος αλλα πρεπει ο Ξανθοπουλος να ηταν παππους του... :S :S :S
Ναι ρε γυρω στο 1.75 πρεπει να ναι ετσι οπως τον κοβω...
Εχει και Παρασκευη επεισοδιο τυποι:S :S :S
1.74 για την ακριβεια. Τον εχω γνωρισει.Ναι ρε γυρω στο 1.75 πρεπει να ναι ετσι οπως τον κοβω…
Πιο σκατοψυχο ατομο δεν πρεπει να εχει μπει σε reality. :S :S :S
Κήρυξε επανάσταση τυπε ενάντια στην αντρική καταπίεση χωρίς να υπάρχει έστω ένας πρόθυμος να τη καταπιέσει...
Πιο σκατοψυχο ατομο δεν πρεπει να εχει μπει σε reality. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/03/labrinakis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε η καριολα ειναι και σκατοψυχη και αγαμητη.....δεν παει παραπερα. :S :S :S
τυπε η τυπισσα δεν ειναι σκατοψυχηΤυπε η καριολα ειναι και σκατοψυχη και αγαμητη.....δεν παει παραπερα. :S :S :S
Αυτη οταν βγει απο το παιχνιδι και διαβασει τι εχει γραψει ο κοσμος για παρτη της, θα παθει χειροτερο σοκ απο την ΣπυριδουλαΠιο σκατοψυχο ατομο δεν πρεπει να εχει μπει σε reality. :S :S :S
Ποιον λες τον Ταμτάκο Κύπριο ή τονΓια σκατόψυχο δεν ξέρω, αλλά η μεγαλύτερη σκατόφατσα ever είναι αυτός ο Κύπριος. Μακάρι να τραυματιστεί σοβαρά ενώ μαγειρεύει.