baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
Καλά ρε παπάρα πώς σου ήρθε βραδινιάτικα ορεξη για χαλβά? :S :S :Sπήρα πακέτο ρε είδα ότι δεν ήρθες με το σκύλο και έφυγα.. :-(
Καλά ρε παπάρα πώς σου ήρθε βραδινιάτικα ορεξη για χαλβά? :S :S :Sπήρα πακέτο ρε είδα ότι δεν ήρθες με το σκύλο και έφυγα.. :-(
τι έγινε ρε μαν με ξαφνιασες νωρίς νωρίς σήμερα.. :S :S :S
ρε μερίδες πήρα τι μπακλαβά μου λες.. :SΚαλά ρε παπάρα πώς σου ήρθε βραδινιάτικα ορεξη για χαλβά? :S :S :S
Αγγίζει την τελειότητα. :S :Sστείλτε την αλβανίδα πίσω και κλείστε τα σύνορα, ά μ ε σ α.![]()
τι έγινε ρε μαν με ξαφνιασες νωρίς νωρίς σήμερα.. :S :S :S
γιατι ρε νιμου δεν είχαμε δώσει ραντεβού εκεί? :S :S :S
Για χαλβά δραπετσώνας δεν είπες? :S :S :Sρε μερίδες πήρα τι μπακλαβά μου λες.. :S
δε ξέρει ρε αυτός που είναι ο Κοσμίδης με τις μερίδες..γιατι ρε νιμου δεν είχαμε δώσει ραντεβού εκεί? :S :S :S
:S :S :Sτοβαλα σκοπό τύπε, να είμαι στην ώρα μουαλλά βλέπω να μου ζαλίζει τ αρχίδια η αλβανέζα.
σάλτσα με μπακλαβά ρε τι λες σουρωμενος είσαι..Για χαλβά δραπετσώνας δεν είπες? :S :S :S
Και εσυ θα ερχόσουν. :S :S :SΚαι ξαναλεω μαλακας εισαι και πιστεψες οτι θα ερθουν; :S :S :S
μπακλαβα καλό που έχει?σάλτσα με μπακλαβά ρε τι λες σουρωμενος είσαι..![]()
Σπανακορυζο και φακέςη άλλη δεν τρώει ψάρι, δεν τρώει αυγό, δεν τρώει τυρί, δεν...τι στον τσοπου θα μαγειρεύει; :S
το να εισαι "διαφορετικος" το δεχομαι και το σεβομαι....η άλλη δεν τρώει ψάρι, δεν τρώει αυγό, δεν τρώει τυρί, δεν...τι στον τσοπου θα μαγειρεύει; :S
Και εσυ θα ερχόσουν. :S :S :S