Αν ποτέ βρεθείτε από εκεί, επισκεφτείτε to Secret Massage Service και ζητείστε την Αλίν (Αylen αναγράφεται στο site). 21 ετών, μελαχροινό μελανούρι, ρίζες Ισπανικές - Αιγυπτιακές. Θεϊκό κορμί. Θεϊκό body to body massage και παθιασμένο happy end. Πάθος, ερωτισμός, αισθησιασμός, τα έδινε όλα. Και μετά το happy end φροντίδα με υπομονή και μεράκι(πλύσιμο με πανί βουτηγμένο σε νερό και εσπεριδοειδή, για να ξεπλυθούν τα λάδια). Και όλα αυτά μιλώντας μόνο με τα μάτια, αφού ούτε εγώ ήξερα γρι Γερμανικά ούτε αυτή γρι Αγγλικά. Εκφραστικότατα μάτια, σαρκώδη χείλια, χαμόγελο και μια φρεσκαδούρα που σε απογείωνε. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες, γιατί θα μακρυγορούσα. Απλά θα πω: Το πιο όμορφο της ζωής μου, από επαγγελματία με προσόντα. 100 ευρώ για 1 ώρα.
Το σπίτι πολύ διακριτικό, καινούργιο εσωτερικά και πολύ καθαρό.
Η ιδιοκτήτης, πρώην κυρία του είδους, από Ρωσία,γύρω στα 35, γνώριζε κάποια Αγγλικά, πολύ φιλική.
Οι άλλες κοπέλλες ποίκιλαν από εμφάνιση και δεν συγκράτησα ονόματα.
Πέρασαν όσες ήταν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή, για να επιλέξω.
Για όσους θέλουν πραγματικά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Αν στο Google βάλετε Secret Massage Service, βγαίνει πρώτο. Αγαπείστε το.
Πρόταση προς administrators. Βάλτε το στο site, γιατί δεν υπάρχει. Το βρήκα γιατί μου το συνέστησε ο ελληνάρας από τη reception του ξενοδοχείου που έμενα.
Το σπίτι πολύ διακριτικό, καινούργιο εσωτερικά και πολύ καθαρό.
Η ιδιοκτήτης, πρώην κυρία του είδους, από Ρωσία,γύρω στα 35, γνώριζε κάποια Αγγλικά, πολύ φιλική.
Οι άλλες κοπέλλες ποίκιλαν από εμφάνιση και δεν συγκράτησα ονόματα.
Πέρασαν όσες ήταν διαθέσιμες εκείνη τη στιγμή, για να επιλέξω.
Για όσους θέλουν πραγματικά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Αν στο Google βάλετε Secret Massage Service, βγαίνει πρώτο. Αγαπείστε το.
Πρόταση προς administrators. Βάλτε το στο site, γιατί δεν υπάρχει. Το βρήκα γιατί μου το συνέστησε ο ελληνάρας από τη reception του ξενοδοχείου που έμενα.