Στον γραπτό λόγο με ποιανουν κάτι τέτοιαΦατσέα εσύ είσαι;
Άσε που λόγο δουλειάς δε μπορώ να κάνω αλλιώς
Στον γραπτό λόγο με ποιανουν κάτι τέτοιαΦατσέα εσύ είσαι;
Πάντως είπες μια αλήθεια... όλες εδω μέσα είναι "ανεξερεύνητης" ηλικίαςΣτον γραπτό λόγο με ποιανουν κάτι τέτοια
Άσε πουλόγολόγω δουλειάς δε μπορώ να κάνω αλλιώς
Πάντως είπες μια αλήθεια... όλες εδω μέσα είναι "ανεξερεύνητης" ηλικίας
Ευκολάκι, επειδή σε όλα τα μασατζίδικα, κυρίες ανεξαρτήτου ηλικίας, θα σου προσφέρουν ευχαρίστως αυτό που θέλεις.Καλησπέρα κύριοι. Είμαι αρχάριος στο κομμάτι του μασάζ και θέλω να δοκιμάσω. Υπάρχει κάποια εύλογη κυρία να μου προτείνεται; Ανεξερεύνητη ηλικίας που να προσφέρει φραπέ. Ευχαριστώ εκ των προτερων
Το γνωρίζω αλλά προτιμώ τις ανεξάρτητες. Επίσης αν ήταν θα πήγαινα κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά. Ρωτάω όμως γιατί θέλω τις προτάσεις/γνωμες σας ως πιο παλιοί στον χώρο. Χωρίς καμία παρεξήγηση ασφαλώςΕυκολάκι, επειδή σε όλα τα μασατζίδικα, κυρίες ανεξαρτήτου ηλικίας, θα σου προσφέρουν ευχαρίστως αυτό που θέλεις.
εδώΚαλησπέρα κύριοι. Είμαι αρχάριος στο κομμάτι του μασάζ και θέλω να δοκιμάσω. Υπάρχει κάποια εύλογη κυρία να μου προτείνεται; Ανεξερεύνητη ηλικίας που να προσφέρει φραπέ. Ευχαριστώ εκ των προτερων
αυτα παθαίνει κανείς όταν δε χρησιμοποιεί την αναζήτηση για να βρει παλιότερες κριτικές... Τα έχω γράψει εγώ.. αλλά ποιός με ακούει (διαβάζει) εμένα;;;Επίσκεψη στη Patricia Sundari στον χώρο της στα νότια. άμεση επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού για το tantra massage στα 100 ευρώ για μια ώρα. Το έκλεισα καθαρά γιατί ήμουν περίεργος για την όλη εμπειρία και όχι γιατί το θεωρώ ευκαιρία σε αυτή τη τιμή.
Ο χώρος της μικρός έκανα ενα ντουζάκι και κατευθείαν ξάπλωσα σε ένα στρωμα που έχει στο δάπεδο , ωραία ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και με χαλαρωτική μουσική να παίζει απο πίσω.
Είναι καθαρά tantra massage με την έννοια οτι πρέπει να δουλέψεις σωστά τις αναπνοές σου και όλα τα σχετικά για να μην χύσεις ενώ παράλληλα αυτή σου κάνει κινήσεις που μια έρχεσαι κοντά στον οργασμό και μια σε σταματάει. Το μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα απλα επικεντρώνεται σε αυτό το σημείο απο τη στιγμή που θα γυρίσεις ανάσκελα.
Η ίδια η κοπέλα πολύ ευγενική αλλα εμφανισιακά καθόλου του γούστου μου με τεράστια περιφέρεια (φαίνεται και απο τις φώτο στο ινστα). Καθόλη τη διάρκεια του μασαζ δε βγάζει κάποιο ρούχο μονο το nuru προσφέρει γυμνή στα 150 ευρώ.
Για μια φορά άξιζε σαν εμπειρία κατα τη γνώμη μου αλλα επειδή το θεωρώ ακριβό και δε προσφέρει κάτι αλλο δεν θα ξαναεπισκεφτώ.
Την ειχα διαβασει τη κριτικη σου αλλα δεν θα σου πω ψεματα μου κίνησε την περιεργεια να παω να δοκιμασω και εγω. Οπως ειπα δε μετανιωνω που πηγα δεν ειναι οτι τα εκλαψα τα χρηματα μου αλλα σιγουρα ειναι κατι που δεν θα ξαναδοκιμαζα.αυτα παθαίνει κανείς όταν δε χρησιμοποιεί την αναζήτηση για να βρει παλιότερες κριτικές... Τα έχω γράψει εγώ.. αλλά ποιός με ακούει (διαβάζει) εμένα;;;
Ρε σεις, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ειστε? Σκατε κατοσταρικα για να μη χυνετε με μια κωλαρου που θελει 150 για να δειξει τις πατσές?? Πινουν στην υγειά των κορόιδων. Συνεχιστε....Επίσκεψη στη Patricia Sundari στον χώρο της στα νότια. άμεση επικοινωνία και κλείσιμο ραντεβού για το tantra massage στα 100 ευρώ για μια ώρα. Το έκλεισα καθαρά γιατί ήμουν περίεργος για την όλη εμπειρία και όχι γιατί το θεωρώ ευκαιρία σε αυτή τη τιμή.
Ο χώρος της μικρός έκανα ενα ντουζάκι και κατευθείαν ξάπλωσα σε ένα στρωμα που έχει στο δάπεδο , ωραία ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και με χαλαρωτική μουσική να παίζει απο πίσω.
Είναι καθαρά tantra massage με την έννοια οτι πρέπει να δουλέψεις σωστά τις αναπνοές σου και όλα τα σχετικά για να μην χύσεις ενώ παράλληλα αυτή σου κάνει κινήσεις που μια έρχεσαι κοντά στον οργασμό και μια σε σταματάει. Το μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα απλα επικεντρώνεται σε αυτό το σημείο απο τη στιγμή που θα γυρίσεις ανάσκελα.
Η ίδια η κοπέλα πολύ ευγενική αλλα εμφανισιακά καθόλου του γούστου μου με τεράστια περιφέρεια (φαίνεται και απο τις φώτο στο ινστα). Καθόλη τη διάρκεια του μασαζ δε βγάζει κάποιο ρούχο μονο το nuru προσφέρει γυμνή στα 150 ευρώ.
Για μια φορά άξιζε σαν εμπειρία κατα τη γνώμη μου αλλα επειδή το θεωρώ ακριβό και δε προσφέρει κάτι αλλο δεν θα ξαναεπισκεφτώ.
Δεν βάζουν μυαλό γι'αυτό όλες ανεξάρτητες και μη ανεβάζουν τις τιμές εμπάργκο σε όσες ζητάνε από 80 και πάνωΡε σεις, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ειστε? Σκατε κατοσταρικα για να μη χυνετε με μια κωλαρου που θελει 150 για να δειξει τις πατσές?? Πινουν στην υγειά των κορόιδων. Συνεχιστε....
35 η μια ώρα , πάντα με μικρή υφασμάτινη πετσέτα , πολυ καλό Μασαζ και εκεί τελειώνει η ιστορία35€, πόση ώρα; βλέπεται η μικρή; ακούγεται καυλωτικο σαν εμπειρία, ίσως να αξίζει.το μασάζ καλό η μουφα;
απο τις φωτογραφίες που εχει στο λογαριασμό της στο instagram εσυ τι συμπερασμα βγαζεις δηλαδη;;;;Για αυτή τη Marina Koval ξέρει κανείς λεπτομέρειες; Έκανα αναζήτηση σε παλιές αναρτήσεις αλλά δε βρήκα άκρη.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
έχουν γραφτεί αρκετά και μάλλον όχι θετικά !Για αυτή τη Marina Koval ξέρει κανείς λεπτομέρειες; Έκανα αναζήτηση σε παλιές αναρτήσεις αλλά δε βρήκα άκρη.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς, δεν κατάλαβα; Άμα θες απαντάς, αλλιώς μην πετάγεσαι σαν την πορδή!απο τις φωτογραφίες που εχει στο λογαριασμό της στο instagram εσυ τι συμπερασμα βγαζεις δηλαδη;;;;
Βάλτε το λιγο να στροφάρει το ρημάδι...
Βασικά, από όσο έψαξα, δε βρήκα κάποια ουσιαστική απάντηση, για αυτό ρωτάω.έχουν γραφτεί αρκετά και μάλλον όχι θετικά !
Για αυτή τη Marina Koval ξέρει κανείς λεπτομέρειες; Έκανα αναζήτηση σε παλιές αναρτήσεις αλλά δε βρήκα άκρη.
Login • Instagram
όπως πετάγεσαι σαν την πορδή και ρωτας, ετσι πετάγομαι κι εγω και σου απαντάω.Εσύ τώρα τι ζόρι τραβάς, δεν κατάλαβα; Άμα θες απαντάς, αλλιώς μην πετάγεσαι σαν την πορδή!