Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
σχεδον 2 χρονια την κυνηγουσε ο μορτακος μας στην αρχη σαν ΟΛΥΜ και μετα που  ανοιξε το μαγαζι εγινε και ετερον μελος σαν ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ για
περισσοτερη προστασια ,τωρα που κατα δηλωση του εγινε συνταξιουχος την σπιτωσε επιτελους τα καταφερε ο μπαγασας ο γερομπισπικης
τωρα περιμενουν το εφαπαξ για τα περαιτερω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
και που εισαι μορτακο μου γερομπισμπικη μου  ΟΛΥΜ  η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ στο  ξαναλεω  και το γραφω ξανα για τους υπολοιπους εδω μεσα εγω γραφτηκα για χατηρι στα αλλανια τα κοληταρια μου   για να στα χωσουμε χοντρα πατερουλη γιατι τοσο καιρο μας τα επρηζες σαν ρομπεν του μπουρδελα  ενω ειχες τον σκοπο σου   κασι τους δουλευες ολους διαβαζοντας τα πμ που εστελνα στην κατερινιω  .
τωρα τι θα κανεις γερομπισμπικι μου  θα τα βαζεις με υπονοουμενα με τους πελατες της τσουπρας, αυτο εννοεις οταν λες οτι θα συνεχισεις να γραφεις??? :think: :think: :think: :think: :think:
εγω δεν με νοιαζει κανενα μαγαζι  και καμια τσουπρα αντε για γερομπισμπικι μου και κανε καμια ενημερωση γιατι στις αναζητησεις το πσαχνουν το κοριτσι σου .
και μην αρχισεις παλι την γνωστη καραμελα οτι ειμαι ο σπαρκ ειπαμε φτυστη επιτελους και ξεκολα δεν πιανουν πια αυτα  εισε καμενο χαρτι
πλεον σταχτη οπως εκανες και την κατερινιω  το χαντακωσες το κοριτσακι σου  καλα για το αλλο ροστερ δεν λεμε το εστιλες εξωτερικο σχεδον ολο
αυτα λενε τα ορντινα απο την ξενειτια . γερομπισμπικι μου θελεις :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
σχεδον 2 χρονια την κυνηγουσε ο μορτακος μας στην αρχη σαν ΟΛΥΜ και μετα που  ανοιξε το μαγαζι εγινε και ετερον μελος σαν ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ για
περισσοτερη προστασια ,τωρα που κατα δηλωση του εγινε συνταξιουχος την σπιτωσε επιτελους τα καταφερε ο μπαγασας ο γερομπισπικης
τωρα περιμενουν το εφαπαξ για τα περαιτερω :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Eντάξη μάγκα το εμπεδώσαμε επαρκώς το θέμα με την Κατερίνα και τους αγαπουληδες της....
ξεχείλωσε η ιστορία

βασικά στα αρχίδια μας αν θα ξαναδουλέψει ή οχι, με ποιον τραβιεται, ποιον κοροιδευει, κτλ...

υπαρχουν και αλλες κοπέλες στα μαγαζια να περασουμε καλα

και στο κάτω κάτω δεν νομιζω να είναι και τόσο θυμα και αθώα η λεγάμενη
δική της επιλογη είναι (εαν είναι αληθεια αυτα που λες) να σπιτωνεται με πελάτες ή οτι μαζευε στο μαγαζι στην κουζινα τους αγαπουληδες ολη μερα
ας τα λουστει τώρα..

παμε για αλλα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
το όλο θέμα αρχίζει και αποκτά σουρεαλιστικές διαστάσεις....
τσουπρες και μορτάκια
γινανε μαλλιοκουβαρακια  :grin: :grin:

μαγκες το θεμα κουρασε απελπιστικα  :headbang:

282819-wesley-warren-jr.jpg
236086-wesley-warren-jr.jpg

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
για να αλλαξουμε και λιγο θεμα  ,  στο  υγεια  και  sex  καποιος  εγραψε,  οτι αρπαξε κονδυλωματα ( οσο  μπορει  να  ειναι καποιος  σιγουρος  για  αυτο ,  απο που συγκεκριμενα  την επαθε  )  ,    απο καποιο κυριλε  μασατζιδικο  που ηταν  στα νοτια προαστεια και που μεταφερθηκε. 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
για να αλλαξουμε και λιγο θεμα  ,  στο  υγεια  και  sex  καποιος  εγραψε,  οτι αρπαξε κονδυλωματα ( οσο  μπορει  να  ειναι καποιος  σιγουρος  για  αυτο ,  απο που συγκεκριμενα  την επαθε  )  ,    απο καποιο κυριλε  μασατζιδικο  που ηταν  στα νοτια προαστεια και που μεταφερθηκε. 

Είναι φανερό ότι φωτογραφίζεται το μαγαζί της Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη. Ο κύριος Αριστοτέλης τι έχει να πει επί του θέματος;

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή η κουβέντα πρέπει να πάει παρακάτω θα μπω στη λογική σου για το θέμα του σπαρκ. Λοιπόν ας πούμε ότι δεν είσαι ο σπαρκ και κάνω λάθος.
Έγραψες πάλι μια σελίδα αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση σε όλα γιατί κάποια αφορούν τον μάριο καλό. Όσο και να επιμένεις δεν είμαι και αυτός. Ξαναείπα ότι είχα 10-15 μηνύματα με αυτόν αλλά δυστυχώς για σένα δεν είμαι και αυτός. Ούτε μια στο εκατομμύριο που λες και εσύ.
Με κατηγορείς ότι έκλεισα εγώ το μαγαζί. Ξεχνάς ή δεν ξέρεις ότι σε διάστημα 4 μηνών έγινε δύο φορές ντου από την αστυνομία με ότι αυτό συνεπάγεται. Μετά τη δεύτερη φορά έκλεισε. Θέλεις λοιπόν να πεις ότι εγώ κάλεσα την αστυνομία γιαυτο? Αν αυτά που γράφεις ισχύουν (και ισχύουν δυστυχώς για σένα μόνο σε ένα 20%)  θες να το πιστέψουν και αυτοί που τα διαβάζουν?
Ήμουν πολύ συχνός επισκέπτης και είναι φυσικό να μην είμαι στο σαλόνι όταν είχε πελάτες. Και επειδή είμαι και καλός φίλος όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε χρειάζομαι 1000 ευρώ για να πληρώσω το δικηγόρο και να βγω, τι έπρεπε να κάνω. Να της πω ότι δεν σε ξέρω, δεν σε είδα. Έτσι κάνεις εσύ μόρτη με τα φιλαράκια σου? Πόσο μάλλον εγώ που λες ότι την είχα κόρη μου !!!!!!!!!!!!!
Για το συνέχεια είναι δική σου ιστορία. Btw γράψε και κανένα αρλεκιν. Έχεις ταλέντο. Θα κλάψουν τα Πάνω και τα Κάτω Πετράλωνα.
Πόσες φορές θα μας πεις ότι είσαι μάγκας και είχες και κωλόμπαρο? Μήπως για να το πιστέψεις και εσύ?
Για το θέμα που αναφέρεις για το σπάρκ «που ζήτησε ευγενικά από την τσούπρα να κόψουν και αυτή ευγενικά δέχτηκε και τελείωσε το παραμύθι μάλλον γύρισε εκεί που είπες και εσύ μορτάκο» σαν πολύ δεν ενδιαφέρεσαι για το σπαρκ? Είπαμε ας πούμε ότι δεν είσαι ο σπαρκ. Αλλά όλο εκεί γυρίζεις. Εξάλλου έγραψα με πολύ καλά λόγια για την οικογένεια του και τον συμβούλεψα να γυρίσει εκεί. Που βλέπεις το πρόβλημα.
Πιο κάτω αναφέρεις ότι «και ειχες φτιαξει φακελο κανονικο εισαι και μαθημενος απο τη δουλεια σου μην με κανεις να αναφερω λεπτομερειες» και επίσης «…συνεχισε τις μαμακιες σου και θα βγουν και αλλα στη φορα γιατι εμεις εδω δεν εχουμε να χασουμε τιποτα γκεκε
μορτακο παλιοσειρα ολυμ ή μαριος καλος εσυ θα χασεις πολλα…..
» και επίσης «αντε κοφτο και τα αλανια τα φιλαρακια μου λενε οτι αν συνεχισεις να γραφεις οπως εγραψες θα σου ψησουν το ψαρι στα χειλη όταν θα εχουν χρονο»
  Αυτό σαν απειλή φαίνεται και έτσι το παίρνω. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά κάποια πράγματα αγκίζουν τις νομικές παρυφές. Και αν συνεχίσεις έτσι θα μπουν στα νομικά χωρικά ύδατα.  Δεν ξέρω τι λένε και οι αντμινιστρέϊτερς γιαυτό.
Όλοι εδώ μέσα κρίνουν και κρίνονται. Αν κάτι που έγραψα εγώ στο σάϊτ δεν είναι αλήθεια να βγεις και να μου το πεις κατάμουτρα. Αλλά συγκεκριμένα και όχι όπως γράφεις. Γκέγκε?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και που εισαι μορτακο μου γερομπισμπικη μου  ΟΛΥΜ  η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ στο  ξαναλεω  και το γραφω ξανα για τους υπολοιπους εδω μεσα εγω γραφτηκα για χατηρι στα αλλανια τα κοληταρια μου   για να στα χωσουμε χοντρα πατερουλη γιατι τοσο καιρο μας τα επρηζες σαν ρομπεν του μπουρδελα  ενω ειχες τον σκοπο σου   κασι τους δουλευες ολους διαβαζοντας τα πμ που εστελνα στην κατερινιω

Από ότι ξέρω ο σπαρκ έστελνε τα πμ κατά δεκάδες. Θέλω να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είσαι ο σπαρκ αλλά δεν με βοηθάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
για να αλλαξουμε και λιγο θεμα   ,  στο  υγεια  και  sex  καποιος  εγραψε,  οτι αρπαξε κονδυλωματα ( οσο  μπορει  να  ειναι καποιος  σιγουρος  για  αυτο ,  απο που συγκεκριμενα  την επαθε  )  ,    απο καποιο κυριλε  μασατζιδικο  που ηταν  στα νοτια προαστεια και που μεταφερθηκε. 

Πιστεύω ο Αριστοτέλης να μην είναι φιλαράκι του davidpav γιατί την έβαψες. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή η κουβέντα πρέπει να πάει παρακάτω θα μπω στη λογική σου για το θέμα του σπαρκ. Λοιπόν ας πούμε ότι δεν είσαι ο σπαρκ και κάνω λάθος.
Έγραψες πάλι μια σελίδα αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση σε όλα γιατί κάποια αφορούν τον μάριο καλό. Όσο και να επιμένεις δεν είμαι και αυτός. Ξαναείπα ότι είχα 10-15 μηνύματα με αυτόν αλλά δυστυχώς για σένα δεν είμαι και αυτός. Ούτε μια στο εκατομμύριο που λες και εσύ.
Με κατηγορείς ότι έκλεισα εγώ το μαγαζί. Ξεχνάς ή δεν ξέρεις ότι σε διάστημα 4 μηνών έγινε δύο φορές ντου από την αστυνομία με ότι αυτό συνεπάγεται. Μετά τη δεύτερη φορά έκλεισε. Θέλεις λοιπόν να πεις ότι εγώ κάλεσα την αστυνομία γιαυτο? Αν αυτά που γράφεις ισχύουν (και ισχύουν δυστυχώς για σένα μόνο σε ένα 20%)  θες να το πιστέψουν και αυτοί που τα διαβάζουν?
Ήμουν πολύ συχνός επισκέπτης και είναι φυσικό να μην είμαι στο σαλόνι όταν είχε πελάτες. Και επειδή είμαι και καλός φίλος όταν με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε χρειάζομαι 1000 ευρώ για να πληρώσω το δικηγόρο και να βγω, τι έπρεπε να κάνω. Να της πω ότι δεν σε ξέρω, δεν σε είδα. Έτσι κάνεις εσύ μόρτη με τα φιλαράκια σου? Πόσο μάλλον εγώ που λες ότι την είχα κόρη μου !!!!!!!!!!!!!
Για το συνέχεια είναι δική σου ιστορία. Btw γράψε και κανένα αρλεκιν. Έχεις ταλέντο. Θα κλάψουν τα Πάνω και τα Κάτω Πετράλωνα.
Πόσες φορές θα μας πεις ότι είσαι μάγκας και είχες και κωλόμπαρο? Μήπως για να το πιστέψεις και εσύ?
Για το θέμα που αναφέρεις για το σπάρκ «που ζήτησε ευγενικά από την τσούπρα να κόψουν και αυτή ευγενικά δέχτηκε και τελείωσε το παραμύθι μάλλον γύρισε εκεί που είπες και εσύ μορτάκο» σαν πολύ δεν ενδιαφέρεσαι για το σπαρκ? Είπαμε ας πούμε ότι δεν είσαι ο σπαρκ. Αλλά όλο εκεί γυρίζεις. Εξάλλου έγραψα με πολύ καλά λόγια για την οικογένεια του και τον συμβούλεψα να γυρίσει εκεί. Που βλέπεις το πρόβλημα.
Πιο κάτω αναφέρεις ότι «και ειχες φτιαξει φακελο κανονικο εισαι και μαθημενος απο τη δουλεια σου μην με κανεις να αναφερω λεπτομερειες» και επίσης «…συνεχισε τις μαμακιες σου και θα βγουν και αλλα στη φορα γιατι εμεις εδω δεν εχουμε να χασουμε τιποτα γκεκε
μορτακο παλιοσειρα ολυμ ή μαριος καλος εσυ θα χασεις πολλα…..
» και επίσης «αντε κοφτο και τα αλανια τα φιλαρακια μου λενε οτι αν συνεχισεις να γραφεις οπως εγραψες θα σου ψησουν το ψαρι στα χειλη όταν θα εχουν χρονο»
 Αυτό σαν απειλή φαίνεται και έτσι το παίρνω. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά κάποια πράγματα αγκίζουν τις νομικές παρυφές. Και αν συνεχίσεις έτσι θα μπουν στα νομικά χωρικά ύδατα.  Δεν ξέρω τι λένε και οι αντμινιστρέϊτερς γιαυτό.
Όλοι εδώ μέσα κρίνουν και κρίνονται. Αν κάτι που έγραψα εγώ στο σάϊτ δεν είναι αλήθεια να βγεις και να μου το πεις κατάμουτρα. Αλλά συγκεκριμένα και όχι όπως γράφεις. Γκέγκε?
ρε συ παλιογερακομου ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟ΅Σ  ποσα κιλα μακακας θα γινεις ακομη ποσα χαμηλα θα πεσεις  λεγοντας τις ιδιες μακακιες δεν ειμαι ρε  ο ΣΠΑΡΚ ξεκολα
1¨΄   για τα πμ εγραψα ¨"τους κοροιδευες ολους αφου διαβαζες τα πμ που εστελνα(Ν) στο κατερινιω  εφυγε το (Ν) ' οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν μην σου εχει γινει κουσουρι απο την δουλεια σου ξερεις εσυ
2¨το μαγαζι το εκλεισες ΕΣΥ  και την πρωτη φορα το ντου ηταν απο σενα εξ αιτιας σου  και την δευτερη ισως το εκανες εσυ αλλα εκανες τα παντα να το κλησεισ γιατι  σαν ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΟΣ Η ΟΛΥΜ σου ειχε δωσει τον κωδικο η κατερινιω και εμπαινες καθε μερα εγραφες διαβαζες τι ηθελαν οι πελατες και εφτιαψχνες φακελο  σου συμπληρωνε μετα  και εσυ κρυμενος στο κουζινακι η στο δωματιο εβλεπες ποιος ηταν   μετα εγβαινες εδω τα εβαζες με πελατες  με μαγαζια  με κλωνους κλωναρια ρομπεν μου  τι περιμενες τα αλλα μαγαζια και ολοι οι πελατες θα στην χαριζαν??
3¨αυτο ηθελες και εσυ καμαρωνες στην τσουπρα της ελεγες οτι την βοηθας ετσι  και απο πισω της τηνεφερνες  μην ξεχνας οτι τους 4 μηνες πριν κλεισει βαραγαν ολες μυγες ειχαν κανει τα στριγκακια τους σφεντονα  και εσυ στο κουζινακι γνησιος παπους με την εγγονη στα γονατα
ελεγες οτι θα της δωσεις οτι σου ζητησει θα κανεις τα παντα στο κοριτσακι σου . τα ακουγαν ολες και τα λενε  τωρα  οπως και τοτε ελεγαν οτι θα το προδωσεις το κοριτσι και το εκανες   της το εκλεισες δεν αποκλειεται 70% το δευτερο ντου  να εγινε εξ αιτιας σου διοτι ηξερες πολλα απο το πρωτο ηξερες τα παντα αφου εσυ ετρεχες σε ολα λεφτα  (ουκ ολιγα) δηκηγορους  ηξερες τα παντα αρα μονο εσυ ηξερες πως να κινηθεις . τουσ τροπου τους ξερεις ολο το ροστερ ελεγε οτι ανθρωπος που οταν σου μιλαει δεν σε κοιτα στα ματια ειναι πολυ "σκατος'
-- λογια του ροστερ αυτα
4)¨οτι εισαι  ο ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ΅Σ και ΟΛΥΜ ειπαμε η ιδια η εγκονουλα σου το εχει πει το εχουν ακουσει ολες οταν τσακωνοταν με τον σπαρκ το εχεις και εσυ παραδεχτει  στο τσαραδακι της εγκονουλας σου τωρα τη παριστανεις τηνπαρθενα????
5¨)απο την αρχη που την βοηθησες να το ανοιξει ειχες τον κωδικο της κυριε μορτακο μου ΟΛΥΜ η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ και εμπαινες σαν κατερινα και τωρα το εχεις  και μπαινεις σαν κατερινα και διαβαζεις τα παντα γιαυτο ξερεις τα παντα
6.) δεν απαντησες που εμαθες  τα παντα για οργαμοπσολο??? θεωρεις σωστο να βγαζεις στη φορα τι θελει ο καθε πελατης ?? να γιατι σου λεμε το εκλεισες το μαγαζι διεδιδες τα παντα σε πμ και παντου οτι διαβαζες αφου εμπαινες με τον κωδικο της κατερινιως. ΞΥΠΝΑ κατερινιω και πνιξτον τον παππου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
7¨) με καμια δεν ειχες παει εκει μεσα  ειναι γνωστο ανεφαιρα το προβλημα σου  ασφερο το τιμιμενο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: μονο την τσουπρα την εγγονη σου  ειχε ς και εκει τιποτα ( ασε μην αναφερω σε τρωει ο απ αυτος σου"
8) λες οτι αναφερομαι στον αλλον τον σπαρκ αφου μου τα εχεις κανει να.... με αυτον τον μακακα  τι να κανω σας διαχωριζω γιατι ετσι λεει η μαμημενη φυλαδα μου εσυ ησουν ο σκατος  σε εβλεπαν και εκαναν εμετο  α ρε μπαγασα αγαπη που σου ειχε το ροστερ :rockon: :rockon: :rockon:
9΄). ειναι ψεματα οτι ολες τις μακακιες τις εκανες απο ζηλια??? ολες το ελεγαν ακομη και η εγκονουλα σου ρε μορτακο στο ξαναεγραψα ελεγε " αστον παπους ειναι ζηλευει"" :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
10)¨τωρα ρε μορτακο ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ που την εκρυψες  εχει εξαφανισθει τη σπιτωσες κανονικα ρε μπαγασα  σε ρετιρε δεν μας ειπες?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μεζονετα ρε γερομπισμπικι μου να της παρης και αυτοκινητο
11). ειναι τυχαιο ρε μορτη  ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ που γραφτηκες με το ανοιγμα του μαγαζιου   και σαν ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟΣ εχεις πει οτι εισαι φιλος του μαγαζιου
12> ειναι ψεμα οτι το παιχνιδι με τον σπαρκ ειναι δικη σου ιδιεουλα σαν ΟΛΥΜ τον υποστηριζες και σαν ΜΑΡΙΟ΅Σ ΚΑΛΟΣ μαζι με τον αλλον τον ολιβερ καν τα τακιμιασατε και βαραγατε γιατι ελεγες στην εγκονουλα σου ετσι θα ανεβει η πελατεια και σε πιστευε   αλλα τοτε ηταν χρυση εποχη μετα με την κριση δεν ηξερες τι να κανεις. αυτα τα εχει πει και η εγγκονουλα σου, τα ξερει ολο το ροστερ ηταν ιδεες σου γιαυτο τσακονωσαστε συνεχεια σας εχουν ακουσει και μπελατες.
13) δηλαδη ρε μορτακο θες να μας πεισεις οτι δυο καλοι φιλοι του μαγαζιου ΟΛΥΜ  ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟΣ (φιλοι κατ εσενα δυο ) για μενα ενας ... το εχεις  δηλωσει δημοσια και σαν ολυμ και σαν μαριοσ καλος  προσπαθουσατε να χαλασεται το μαγαζι???? μπραβο μεγαλε που εχεις το θρασος να το παραδεχτεις δημ,οσια οπως παραδεχτηκες οτι εισαι καψουρης μαζιτης τωρα λες φιλος
14 ) οσο για αυτο που λες για απειλες κοψε τις μακακιες   αστα αυτα που χρησημοποιεις αλλου ξερεις εσυ  εμεις σου ειπαμε οτι αν συνεχισεις να βγαινεις  και να κατηγορεις για προμοτορες και κλωνους θα στα χωνουμε χοντρα γιατι εισαι ο πρωτος κλωνος ολυμ μαριοσ καλος  εχουμε ατρανταχτα στοιχεια αν συνεχισεις εν καιρω θα γελασει και το παρδαλο κατσικι γιατι μαθαμε πολλα για τα βιτσια σου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
15) λοιπον κουρασαμε ολους και εγω κουραστηκα  το μαγαζι το εκλεισες εσυ βαζονταστα  με αλλα μαγαζια και πελατες του ιουλιανου και την δευτερη φορα ειπαμε μπορει να οφειλεται σε σενα  κατα 70 τοις εκατο γαιτι ηξερες τα παντα με καθε λεπτομερεια ο μονος που τα ηξερε  αφου στην πρωτη φορα ησουν σε ολα μεσα οταν λεμε σε ολα σε ολα μονο που δεν μπηκες και εσυ στην ψυρου
16) σου στειλαμε πμ δεν απαντησες εκει  πηρε αντιγραφο και ηjavascript:void(0); κατερινιω δεν πιστευουμε να εφτασες στο τρελλο σημειο σχιζοφρενιας και να  μπηκες με τον κωδικο της και να το εσβησες???
17)  το σφαλμα της τσουπρας της κατερινιως κατ εμας εδω τα αλλανια ειναι οτι σε εμπιστευθηκε σου εδωσε τον κωδικο σαν κατερινα να μπαινεις και να γραφεις   και εσυ την προδωσες ..  της το εκλεισες μεγαλε μορτακο το τσαρδι δουλευες τοσο καιρο υπουλα   το ελεγαν οι τσουπρες στο ροστερ ανθρωπος που δεν σε κοιτα στα ματια οταν σου μιλαει ειναι πολυ "σκατος" αλλα το κατερινιω σε πιστεψε και την πατησε
18) τωρα μορτακο κου πρεπει να αποκαταστησεις το κοριτσοπουλο ολοκληρη την συνταξη να της δεινεις  και οταν με το καλο παρεις το εφαπαξ δωστης το μισο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τζαμπα εβλεπες αυτα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: ολο τον καιρο και ξερογλυφο σουν :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
19΄)  δεν μας ειπες τωρα  που δουλευει ?????  σε  ποιο μαγαζι??????? συχναζεις και εσυ να το ξερη αυτος που το εχει να σε προσεχει μην το τιναξεις και  εκεινο στον αερα γεροραμπο μου
20) οτι και να κανεις εμεις παντα οταν γραφουμε θα λεμε ολυμ η μαριο καλο για εισαστε ΕΝΑ

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πιστεύω ο Αριστοτέλης να μην είναι φιλαράκι του davidpav γιατί την έβαψες. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
βρε κουφιοκεφαλακι πατερουλη  ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ με τοσο σοβαρο θεμα υγειας μην παιζεις εχεις τελαθει τελειως???? σου σαλεψε με την καψουρα της κατερινως???? οταν διαπιστωθει οτι οντως ειναι αληθεια  πρεπει να ειπωθει απο τους παντες  γεροξεκουτι καταλαβες κατι τετοιες μακακιες γραφεις παντα  τι περιμενει καποιος απο σενα ολο τη  πουστια εχεις στο μυαλο σου  πατερουλη

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι ξέρω ο σπαρκ έστελνε τα πμ κατά δεκάδες. Θέλω να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είσαι ο σπαρκ αλλά δεν με βοηθάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε πατερουλη ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ το εχεις χασει το παιχνιδι ξεχνατο ο καθενας διαβαζει τι εγραψα απλως λειπει το (Ν) λεω τους δουλευες ολους  που εστελνα(Ν) κγκεκε  γερομπισμπικι μου συνεχισε τις μακακιες και  μονο σου βγαζεις τα ματια σου διαβαζεις ακομη τα πμ που στελνουμε στη ν κατερινιω εχεις τον κωδικο  προβληματης και χαζομαρατης 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε χάζεψες τελείως; Το πμ σε μένα το έστειλες.  :headbang:  :headbang:  :headbang:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Είναι φανερό ότι φωτογραφίζεται το μαγαζί της Εθνάρχου Μακαρίου στη Δάφνη. Ο κύριος Αριστοτέλης τι έχει να πει επί του θέματος;
  Μασάζ / Μασατζίδικα Αθήνα / Απ: Diamond's Spa Δαφνης   δαναη η χριστινα με τα πολλα τατου κ το κοντο μαλλι σταματησε??????????/
στις: 12/02/13, 20                                Sex / Υγεία & σεξ / Απ: Εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα στις: 25/02/13, 16:04  Αδελφια μολις γυρισα απο το ιασω general.το παρασιμο ηταν κονδυλωματα......(ευτηχως σε αρχικη μορφη) Οποτε μια συμβουλη!ποτε ακα πιπα η μαλακια απο την πουτανα η τριψιμο σε οποιοδηποτε μερος του σωματος της. Εγω το αρπαξα απο κυριλε μασατζιδικο που ηταν νοτια προαστια και μεταφερθηκε......Ελπιζω περαν απο τα 400 συν ευρω που θα χαλασω να μην ξαναπαθω τιποτα και να ειμαι πιο σοβαρος..... Ευχομαι σε ολους υγεια και οσο και αν ειναι δυσκολο να κοιταμε την υγεια μας χωρις να σκεφτομαστε με το κατω-πονεμενο πια-κεφαλι........ τα σεβη μου                                                                                                                                           Λοιπον καλοι μου συμφορουμιτες ειναι γνωστο οτι η Χριστινα με τα τατου ουδεποτε εργαστηκε στη Δαφνη. Αν ο stevesteve2, οπως και καθε αλλος, ειχε ερθει εστω και μια φορα, σαφος και θα το εγνωριζε. Για να προλαβω τυχον "κολοτρυπιδιδες" που θα πουν οτι μπορει να εγινε στο Ποσειδωνος, αυτο εχει κλεισει απο το Μαιο για τα κραταει απο τοτε σε "αρχικη μορφη". Εν παση περιπτωση, εγω υπαρχω και περαν του πληκτρολογιου μου, και προσκαλω τον οποιονδηποτε που εχει υποστει οικονομικη η ηθικη βλαβη, απο εμενα η συνεργατη μου, να ερθει σε αμεση επικοινωνια μαζι μου  και να αποζημιωθει.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε χάζεψες τελείως; Το πμ σε μένα το έστειλες.  :headbang:  :headbang:  :headbang:
ναι ρε μορτακο ολυμ η μαριος καλος που να το στειλουμε αφου εισαι το ιδιο ατομο το στειλαμε και στους δυο για να μην μπαινεις στον κοπο να το στειλης εσυ στον εαυτον σου η το στελνουμε μια στον εναν μιαν στον αλλον για να σασ κανουμε και λιγο πλακα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
για να αλλαξουμε και λιγο θεμα   ,  στο  υγεια  και  sex  καποιος  εγραψε,  οτι αρπαξε κονδυλωματα ( οσο  μπορει  να  ειναι καποιος  σιγουρος  για  αυτο ,  απο που συγκεκριμενα  την επαθε  )  ,    απο καποιο κυριλε  μασατζιδικο  που ηταν  στα νοτια προαστεια και που μεταφερθηκε.  
Πονηρουλη jerry5 σε παρακολουθω αρκετο καιρο. Βουτηρο στο ψωμακι, σου εκατσε.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

γερακο μου ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟΣ Η ΟΛΥΜ αντι να ακολουθεις την ιδια ηλιθια τακτικη απαντησε στα 19 αρθρα μου πιο πανω τωρα εισαι  καμενο χαρτι απο δω και περα κανονικα ολοι θα πρεπει να σε λενε  και να σου γραφουν παντα με τα δυο ονοματα σημερα βγηκες με απειλες  αλλα σε πμ λοιπον καλμαρησε  γιατι θα παθεις εγκεφαλικο και θα μεινει απροστατευτο το κοριτσι σου πατερουλη.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

και για τοθ λογου το αληθες πατερουλη ΟΛΥΜ Η ΜΑΡΙΟ ΚΑΛΟ  τωρα συνδεθηκες σαν ΜΑΡΙΟ΅ΚΑΛΟ΅1644 ΣΑΝ ΟΛΥΜ 1653 και σαν ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1652
οποιος καταλαβε καταλαβε οως λες και εσυ μορτακο μου αρα σου λεω εισαι καμενο χαρτι  σταχτη στην κυριολεξια  αρε να τη θελεις :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom