λοιπον ακου μαμουχαλο αγαθομουνη εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι μου παρεα με τα κοπελια για το κεφι μας θα σε καλεσω στο στεκι να μας ακουσεις, στην ταμπακερα τωρα αγαθιαρι ,, λοιπον οπως ειδες δεν λεω μακακιες αλλ ντοκουμεντα εσενα σε καλεσε η τσουπρα και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος της που σε σιγονταρει οταν γραφεις τον εχω αναφερει σαν γαμπρο αυτος διαβαζε τα πμ της κοπελιας σαν κατερινα του συμπληρωνε και η τσουπρα και μετα εβγαινε στο σαιτ και συκοφαντουσε αλλους (τελευταιο παραδειγμα θα σου πω οπος το θυμαμαι) αυτο με τον οργασμοπσολο καπως ετσι λεγοταν ο συναγωνιστης πελατης του ιουλιανου . αφου εγραψε ο αλλος βγηκες εσυ συγονταριζες ,εσεις οι δυο πατε παντα πακετο.
ειναι ψεμα ρε μορτακο οτι συχναζες απο το πρωι μεχρι το βαρδυ στο τσαρδακι της κατερινας ερχοταν και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος τα πινατε
και γραφατε στο σαιτ ....... κααθε βραδυ σε εχουν αποθανατισει με την τσουπρα παρεα ....εσενα σου ειπα σε φωναξαν γιατι πια ειχε τελειωσει το παραμυθι με τον αστραπι---- σπαρκ δεν τον επαιρνε αλλο τον χορηγο (βλεπε σε προηγουμενα ποστ μου ποιον εννοω) να τσακωνεται μαζι του και ειπαν να αλλαξουν τακτικη να αναλαβεις εσυ να ενημερωνεις και να κανεις τις τσαρκες σου στα αλλα μαγαζια και να τους λες τι γινεται....
ρε μορτακο αυτα στα λεω με ντοκουμεντα απο τα φιλαρακια μου εδω διπλα μου ειναι πινουμε τις τσικουδιες μας να στανιαρουμε και με βαζουν να γραφω εγω γιατι σου ειπα ειμαι ρεμπετ ασκερ οι αλλοι ειναι οικογενειαρχες σταματησαν να γραφουν στο σαιτ....
σε κερασε η κατερινα ενα μαμησι με την πρωτη κοπελια και μετα ανελαβε αυτη να σε ξεναγει στα στεκια κ.ο.κ γκεκε αγαθιαρη μου
..... στα μπουτια μας ρε μορτακο τι εκανες και κανεις με την τσουπρα αλλα μην βγαινεις εδω και να λες οτι πηγες με αυτη και με την αλλη η με τον αλλον να διαβαζετετα πμ που στελνουμε εμεις σαν μακακες και να απαντατε η εσυ η ο αλλος χορηγος και την ιδια στιγμη σαν πελατες εμεις να μιλαμε με το κατερινω ε οχι ρε μπαγασα μορτακο παει πολυ και ακομα ποιο πολυ να γραφεται διαφορα εσυ και ο αλλος για πελατες του ιουλιανου...
και να στο κανω ποιο λιανα την κουβεντα να σου απλοσω ποιο μαλακα το χαλι αγορινο αγαθομουνη δεν ειμαι ο κλωνος ουτε πουρναρι με το αληθινο μου ονομα βγηκα δαβιδ με λενε ελληνικοτατα εχω εβραικες ριζες ..... χαιβανι οσο και να χτυπιεστε εσυ και ο κολητος σου ο χορηγος της τσουπρας δεν αλλαζω ονομα ειναι το πραγματικο μου τι ειναι ρε το ονομα σωβρακο να τοι αλλαξω? εγω μονοι τα σοβρακα αλλαζω γιατην πρωινη γκομενα που ειναι και μορτισα και για την βραδινη που ειναι λιγο σκυλε.....
λοιπον ασε τις μακακιες για κλωναρια.....
τωρα αληθεια που καταφερατε με τις μακακιες σας να το κλεισεται το μαγαζι της τσουπρας λυσε μας μι;α απορια τι κανεται την βοηθατε οικονομικα????? να παρει ταπανωτης η κοπελια?????
ειναι κριμα ρε μορτακο της το κλεισατε αμ θα την πεταξεται στο δρομο......
και εγω ρε μπαγλαμα μαγαζι εχω αλλα οταν οι δουλειες δεν πανε καλα δεν τα βαζω με τον διπλανο μου ουτε με τους πελατες του αλλου μαγαζιου
ουτε κανω ψευτοδιαφημηση .......
αντε να βοηθησεις την τσουπρα τωρα γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες απ οτι λεει εδω παλι η διαβολοφυλαδα σου εχει φερθει πολυ μορτικα η κοπελια σου εδωσε σχεδον τα παντα το γλεντησες καλα μπαγασακο ..... και εσυ τιποτα μονο λιγα λοθλουδια με μπολικο γρασιδι που και που ....αντε βοηθησε τη γιατι
και μορτακο οσο για την σχεση με αυτες απο εκει μεσα που λες μαλλον το κα;μπανακι χτυπαει για τον κολητο σου τον χορηγο της κατερινιως????? αυτον που σε λεει αγαπητε μου και σε υποστηριζει με αυτον που τα πινατε στο τσρδακι της κατερνιως..
εγω ειμαι μορτης μαγκας μεγαλος πανω απο 2 φορες με τετοιου ειδους κοπελιες δεν παω μορτακο το εχω συστημα οχι πως εχουν τιποτα τα κοριτσοπουλα αλλα ετσι ειμαι εγω δοκιμαζω δυο μαμησια και φευγω γκεκε αγαθιαρη μου????? αντε τωρα να σε αφησω να πιω κανα μπιρωνι τωρα μετα απο την χτεσινη κρασοκατανιξι
Υ.Γ
το μαγαζι που στα εχωσε και σου ειπε ευγενικα δεν εχει αναγκες απο προμοτορες ειναι γεγονος αλλα δεν μου φταιει το μαγαζι να το ξεμπροστιασω .....
Ο μάγκας και ο μόρτης όταν τον ρωτάνε πως τον λένε δεν λέει Γιωργάκης ενώ είναι Παναγιωτάκης !!!!!!!!!!!!!!!