Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ακου μαμουχαλο αγαθομουνη  εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι μου παρεα με τα κοπελια για το κεφι μας θα σε καλεσω στο στεκι να μας ακουσεις, στην ταμπακερα τωρα αγαθιαρι ,, λοιπον οπως ειδες δεν λεω μακακιες αλλ ντοκουμεντα εσενα σε καλεσε η τσουπρα και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος της που σε σιγονταρει οταν  γραφεις    τον εχω αναφερει σαν γαμπρο   αυτος διαβαζε τα  πμ της κοπελιας σαν κατερινα  του συμπληρωνε και η τσουπρα και μετα εβγαινε στο σαιτ και συκοφαντουσε αλλους (τελευταιο παραδειγμα θα σου πω οπος το θυμαμαι) αυτο με τον οργασμοπσολο καπως ετσι λεγοταν ο συναγωνιστης  πελατης του ιουλιανου . αφου εγραψε ο αλλος βγηκες εσυ συγονταριζες ,εσεις οι δυο πατε παντα πακετο.
ειναι ψεμα ρε μορτακο οτι συχναζες απο το πρωι μεχρι  το βαρδυ στο τσαρδακι της κατερινας ερχοταν και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος  τα πινατε
και γραφατε στο σαιτ .......  κααθε βραδυ σε εχουν αποθανατισει  με την τσουπρα παρεα  ....εσενα σου ειπα σε φωναξαν γιατι πια ειχε τελειωσει το παραμυθι με τον αστραπι---- σπαρκ δεν τον επαιρνε αλλο τον  χορηγο  (βλεπε σε προηγουμενα ποστ μου ποιον εννοω) να τσακωνεται μαζι του και ειπαν να αλλαξουν τακτικη να αναλαβεις εσυ να ενημερωνεις και να κανεις τις τσαρκες σου  στα αλλα μαγαζια και να τους λες τι γινεται....
ρε μορτακο αυτα στα λεω με ντοκουμεντα απο τα φιλαρακια μου εδω διπλα μου ειναι πινουμε τις τσικουδιες μας να στανιαρουμε  και με βαζουν να γραφω εγω γιατι σου ειπα ειμαι ρεμπετ ασκερ οι αλλοι ειναι οικογενειαρχες σταματησαν να γραφουν στο σαιτ....
σε κερασε η κατερινα ενα μαμησι με την πρωτη κοπελια και μετα ανελαβε αυτη να σε ξεναγει στα στεκια  κ.ο.κ γκεκε αγαθιαρη μου
..... στα μπουτια μας ρε μορτακο τι εκανες και κανεις με την τσουπρα αλλα μην βγαινεις εδω και να λες οτι πηγες με αυτη  και  με την αλλη  η με τον  αλλον να διαβαζετετα πμ  που στελνουμε εμεις σαν μακακες και να απαντατε η εσυ η ο αλλος χορηγος και την ιδια στιγμη σαν πελατες  εμεις να μιλαμε με το κατερινω ε οχι ρε μπαγασα μορτακο παει πολυ  και ακομα ποιο πολυ να γραφεται διαφορα εσυ και ο αλλος   για πελατες του ιουλιανου...
και να στο κανω ποιο λιανα την κουβεντα  να σου απλοσω ποιο μαλακα το χαλι αγορινο αγαθομουνη  δεν ειμαι ο κλωνος ουτε πουρναρι με το αληθινο μου ονομα βγηκα δαβιδ με λενε ελληνικοτατα εχω εβραικες ριζες ..... χαιβανι οσο και να χτυπιεστε εσυ και ο κολητος σου  ο χορηγος  της τσουπρας  δεν αλλαζω ονομα ειναι το πραγματικο μου  τι ειναι ρε το ονομα σωβρακο να τοι αλλαξω? εγω μονοι τα σοβρακα αλλαζω γιατην πρωινη γκομενα που ειναι και μορτισα και για την βραδινη που ειναι λιγο σκυλε.....
λοιπον ασε τις μακακιες για κλωναρια.....
τωρα αληθεια που καταφερατε με τις μακακιες σας να το κλεισεται το μαγαζι της τσουπρας λυσε μας μι;α απορια  τι κανεται την βοηθατε οικονομικα????? να παρει ταπανωτης η κοπελια?????
ειναι κριμα ρε μορτακο της το κλεισατε  αμ θα την πεταξεται στο δρομο...... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
και εγω ρε μπαγλαμα μαγαζι εχω αλλα οταν οι δουλειες δεν πανε καλα δεν τα βαζω με τον διπλανο μου ουτε με τους πελατες του αλλου μαγαζιου
ουτε κανω ψευτοδιαφημηση .......
αντε  να βοηθησεις την τσουπρα τωρα γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες  απ οτι λεει εδω παλι η διαβολοφυλαδα σου εχει φερθει πολυ μορτικα η κοπελια  σου εδωσε σχεδον τα παντα το γλεντησες καλα μπαγασακο .....  και εσυ τιποτα μονο λιγα λοθλουδια με μπολικο γρασιδι που και που ....αντε βοηθησε τη γιατι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
και μορτακο οσο για την σχεση με αυτες απο εκει μεσα που λες μαλλον το κα;μπανακι χτυπαει για τον κολητο σου τον χορηγο της κατερινιως????? αυτον που σε λεει αγαπητε μου  και σε υποστηριζει με αυτον που τα πινατε στο τσρδακι της κατερνιως..
εγω ειμαι μορτης μαγκας  μεγαλος πανω απο 2 φορες με τετοιου ειδους κοπελιες δεν παω μορτακο το εχω συστημα οχι πως εχουν τιποτα τα κοριτσοπουλα αλλα ετσι ειμαι εγω δοκιμαζω δυο μαμησια και φευγω  γκεκε αγαθιαρη μου????? αντε τωρα να σε αφησω να πιω κανα μπιρωνι τωρα μετα απο την χτεσινη κρασοκατανιξι

Υ.Γ
το μαγαζι που στα εχωσε και σου ειπε ευγενικα  δεν εχει αναγκες απο προμοτορες ειναι γεγονος αλλα δεν μου φταιει  το μαγαζι να το ξεμπροστιασω ..... 

Ο μάγκας και ο μόρτης όταν τον ρωτάνε πως τον λένε δεν λέει Γιωργάκης ενώ είναι Παναγιωτάκης !!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ Zero βλέπω τον σκατόφατσα "επισκέπτης". Τι σημαίναι αυτό? είναι τιμωρία? και αν ναι είναι εύκολο να μας γράψεις τη βαθμίδα των επιπτώσεων σε άσχημες συμπεριφορές?

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1

Διεγράφει... Κλώνος ήταν... Θα γίνουν κ άλλες.... :rockon:  :think:

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αφελής ερώτηση: ποιανού κλώνος είτανε? Διεγράφει και ο κορμός?

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
μην το ψαχνετε...εχουμε γινει χολυγουντ

images

Star_Wars_-_Episode_II_Attack_of_the_Clones_%28movie_poster%29.jpg

images

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι μου  

Ο μάγκας και ο μόρτης δεν γράφει μόνο όταν είναι στο εξωτερικό γιατί φοβάται την κυρά του όταν είναι στην Αθήνα.
Χάθηκες σήμερα. Να υποθέσω ότι γύρισες?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Ρε συ Zero βλέπω τον σκατόφατσα "επισκέπτης". Τι σημαίναι αυτό? είναι τιμωρία? και αν ναι είναι εύκολο να μας γράψεις τη βαθμίδα των επιπτώσεων σε άσχημες συμπεριφορές?

του έκανε διαγραφη κλωνο-λογαριαμού ο administrator.
τιμωριες:
1) warn
2) mute (ο χρήστης δεν μπορεί να ποσταρει στο φορουμ)
3)  ban ( ο χρήστης δεν μπορεί να μπεί στην ιστιοσελίδα, είναι αποκλεισμένος, αλλα το username του υπαρχει κανονικά)
4) διαγραφή λογαριασμού. Διαγράφεται ο λογαριαμός του χρήστη.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
του έκανε διαγραφη κλωνο-λογαριαμού ο administrator.
τιμωριες:
1) warn
2) mute (ο χρήστης δεν μπορεί να ποσταρει στο φορουμ)
3)  ban ( ο χρήστης δεν μπορεί να μπεί στην ιστιοσελίδα, είναι αποκλεισμένος, αλλα το username του υπαρχει κανονικά)
4) διαγραφή λογαριασμού. Διαγράφεται ο λογαριαμός του χρήστη.

Στην περίπτωση του σκατόφατσα που υπάρχει το username του σαν "επισκέπτης" έχουμε την 4 ή την 3 περίπτωση?
Και κάτι άλλο. Ποιανού είναι κλώνος?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Στην περίπτωση του σκατόφατσα που υπάρχει το username του σαν "επισκέπτης" έχουμε την 4 ή την 3 περίπτωση?
Και κάτι άλλο. Ποιανού είναι κλώνος?

4 περίπτωση
κλωνος του πρωην μπαναρισμένου bodos και μετέπειτα olivercan

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οταν λοιπόν εμεις οι παλιοτεροι και πιο εμπειροι βλέπουμε καποιον να γραφεται και σε 5 λεπτά να αρχίζει τις επιθεσεις,τους χαρκτηρισμους και τα υβρεολόγια,έχουμε αδικο που τον αποκαλουμε κλωνο και δεν του δινουμε καμμια απολύτως σημασία? οι συμπεριφορες ορισμενων εχουν τόσο προφανη κίνητρα,που και ο πλέον ανιδεος και απειρος περι τα του φόρουμ τους καταλαβαινει αμεσως....

Οσο γι' αυτά τα "μαγκας" και "μόρτης" και "αλανι",κλπ.,δείχνουν αναγλυφα την αισθητική του ανθρώπου,την παιδεια του και τον σκοπό για τον οποιο μπαίνει εδω μεσα...οχι πάντως για να ενημερωσει και να προσφερει....

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ρε σεις, παρακολουθούμε έναν παλιό (νεασνύρνη) και δύο-τρεις νέους (νταβιντ, whois, σκατόφατσα) να σκοτώνονται και 150 τουλάχιστον που γράφουν εδώ κάθονται και διαβάζουν και δεν επεμβαίνει κανείς. Να σας πω λοιπόν εγώ τη γνώμη που έχω σχηματίσει που σας διαβάζω. Ο παλιός που γράφει διάφορες κριτικές (για 4 κοπέλες που έχω πάει διαβάζοντας τις κριτικές του οι 3 ήταν όπως τα είπε ενώ η τέταρτη καμία σχέση με αυτό που είδα) έχει μάλλον τα συμφέροντά του από δω και από κει. Γούστο του καπέλο του και μαλακία του αν χορηγεί. Οι τρεις νέοι που μπήκαν, αν δεν είναι κλώνει, σίγουρα έχουν συμφέροντα. Γίνεται σκοτωμός για τη μοιρασιά της πίτας. Καλό θα είτανε και άλλοι να παρεμβαίνουν και να λένε τη γνώμη του για να μην νομίζουν οι διάφοροι που μπαίνουν πριν από 10 ημέρες και τα ξέρουν όλα ότι είμαστε μαλάκες οι υπόλοιποι και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Άντε πιά!!!!
Δεν ειναι δουλεια μας να επεμβουμε. Αν ειναι κλωνοι ή αν δεν τηρουν τους κανονες του site, υπαρχουν moderators να τους ελεγξουν. Εγω ειμαι πελατης . Και για την πιτα να τσακωνονται, δικο τους θεμα. Πληρωνω για να πηδαω οποια μου κανει κέφι , όχι για να λυσω τα επαγγελματικα τους.

klearxoskontos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν λογιω - λογιω χομπι, η βιτσια να τα πω. Αλλος συντηρει 2-3 πανακριβα κυνηγοσκυλα, 4-5 οπλα, βενζινοφαγο τζιπ, πληρωνει τα κερατα του σε διαμονες - καυσιμα - φυσιγκια - κουραση και ταλεπορια για να σκοτωσει 5 τσιχλες, που δε θα της φαει κιολας. Ο νεασμυρνη εχει αυτο το χομπι, τη να κανουμε τωρα! Και δεν ειναι και πιο ακριβο απο του προηγουμενου. Σαν ανθρωπος εχει της συμπαθειες και αντιπαθειες του. Οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους, και οχι με φυσιγκια πχ., λογικο ειναι. Αμερολιπτος 100% δεν ειναι κανενας. Δεν τον γνωριζω προσωπικα αλλα ξερω οτι δεν εχει τετοιο καταστημα οπως καπιοι αλλοι παλιοι που προωθουν τα καταστηματα τους η ειναι παρατρεχαμενοι στην καθε αγραμματη υπευθηνη  και γραφουν ανταυτης.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Οταν λοιπόν εμεις οι παλιοτεροι και πιο εμπειροι βλέπουμε καποιον να γραφεται και σε 5 λεπτά να αρχίζει τις επιθεσεις,τους χαρκτηρισμους και τα υβρεολόγια,έχουμε αδικο που τον αποκαλουμε κλωνο και δεν του δινουμε καμμια απολύτως σημασία? οι συμπεριφορες ορισμενων εχουν τόσο προφανη κίνητρα,που και ο πλέον ανιδεος και απειρος περι τα του φόρουμ τους καταλαβαινει αμεσως....

Οσο γι' αυτά τα "μαγκας" και "μόρτης" και "αλανι",κλπ.,δείχνουν αναγλυφα την αισθητική του ανθρώπου,την παιδεια του και τον σκοπό για τον οποιο μπαίνει εδω μεσα...οχι πάντως για να ενημερωσει και να προσφερει....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
 εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι

Μάγκας και μόρτης δεν είναι αυτός που στέλνει λουλούδια μέρα παρά μέρα με στρασάκια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι μου
Ο μάγκας και ο μόρτης όταν βλέπει ότι η τσούπρα τα έχει με άλλον, φεύγει σαν άντρας και δεν επιμένει με λελουδικά με στρασάκια και λούτρινα αρκουδάκια και δεν υπόσχεται ότι την αγαπάει και θέλει να την παντρευτεί ενώ ήδη είναι παντρεμένος κάτι δεκαετίες.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με σένα μάγκα και μόρτη γιατί κουράζουμε και τον κόσμο, πρώτα σπαρκ, μετά αστραπή, μετά ρόκυ και τώρα davidpav η μόνη απορία που έχω για σένα είναι αν στο άλλο επαγγελματικό ταξίδι που θα κάνεις αν θα είσαι ο davidpav η θα πας για πέμπτο nickname. Γιατί βέβαια όσο είσαι στην Αθήνα, το πρωί δουλειά, το απόγευμα στο σπίτι στενό μαρκάρισμα από την κυρά (γιατί έχεις κάνει τις μαλακιούλες σου που σου έπιασε το κινητό με τα αγαπούλικα μηνύματα)δεν μπορείς να γράψεις και σε καταλαβαίνω.
Άσε λοιπόν αυτά τα παιγνίδια, δεν είναι για σένα, μαζέψου σπίτι γιατί η κυρά σου είναι πραγματικά ΚΥΡΙΑ και σ΄αγαπάει και έχει και λεφτά γιατί έχεις και κόρη και είναι κρίμα να τα διαλύσεις όλα.

Υ/Γ. Για το μόνο που σε παραδέχομαι είναι ότι τα κατάφερες και πήγες στην Πολωνία 3-4 ημέρες με την Πολωνέζα την Εύα. Είναι βέβαια κουτσομπόλα, αλλά στη ζωή δεν μπορεί να τα έχουμε όλα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μπαίνω κ διαβαζω μονο μαλακιες...

Ο ενας εχει κλωνο με τσουτσέκια, κ θα φτιάξει λέει δική του φράξια.... Ποιανού είναι ο κλώνος, για κάποιον που ξέρει , είναι εύκολο...

Ο πιο τρελος ειναι ο παππους που του χωνει ασυστολα....

Προμοτορες σας γαμω τα μαγαζακια....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πλακα πλακα, η πιο μουνέτο σεριφισσα ειναι του Λαος.... Καρατζαφερερ γαρ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom