Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
πόσα ξέρεις μπράβο ρε με ξεμπρόστιασες....μπράβο
σε βλέπω άρτια ενημερωμένο στις  παπαρολογία και στης ψεύτικες κατηγορίες όντας και εσύ κρυμμένος στην ασφάλεια του πληκτρολογίου σου.
συνέχισε έτσι....   
ψευτικες κατηγοριες δεν ειναι  μιλαω παντα εκ του ασφαλους με διασσταυρομενες πληροφοριες ντοκουμεντα αδιαψευτα και επιβεβαιωμενα απο δικα σου λαθη και μακακιες  γιαυτο σου λεω μεινε μονο στα δελα παιδαρε απο το μεγαρο.
εδω θα ειμαι να σου δινω παντα συμβουλες για να μην κανεις τα ιδια και σου γυριθζει μπουμεραγκ οπως τωρα

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στα ελληνικα θα το ελεγα ξυπνησε ο Μπαμπινιωτης μεσα μου

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9D%CE%B9_(%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE)

Στην αντιπαραθεση που ξεκινησε απόσύρομαι  :badair: .

Συμφωνω καπου με τον david  αλλα το κανει με λάθος τρόπο . Και εγω παιζω ζυγα με αυτο το νικ και ανοιγω ενα κλωνο και παιζω μονα οποτε μονα-ζυγα κερδίζω .

Απο την αλλη πολλοι πια ανοιγουν διαλογο με τις διαχειρισεις καταστηματων μεσα απο το φορουμ . Του αγιου βαλεντινου η ουρα σε καποια μαγαζια θα φτανει ως τον δρόμο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΥΓ Ωραιο το ποστ απο katerina 86 εδω
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83602.msg4330726#msg4330726

Ναι ωραιο το ποστ απο κατερινα 86 μονο που το εγραψε αλλος αλλα δεν πιανει ειναι πολυ παλιο το κολπο  και εγω ακομη πιο παλιος απο τοτε που βγηκαν οι λασπες και μπαιναμε στα κωλομπαρα με γαλοτσες ,,,,,

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
μάλιστα...τίποτα άλλο σαν συμβουλή?

ξεχασα να σου πω και το αλλο λεβεντη μου καμαρι μου οτι πολλες θεραπευτριες λενε οτι εισαι βρωμιαρης φορας τα ιδια ρουχα παντα  και ειδικα τα ποδια σου μυριζουν .
συμβουλη δωσε και λιγο χρημα στην ευδαπ ,καλο θα σου κανει

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
    :smitten: :smitten: :smitten:

Αχχχ.... Ταϊλάνδη...   

:smitten: :smitten: :smitten:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9D%CE%B9_(%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE)

Συμφωνω καπου με τον david  αλλα το κανει με λάθος τρόπο . Και εγω παιζω ζυγα με αυτο το νικ και ανοιγω ενα κλωνο και παιζω μονα οποτε μονα-ζυγα κερδίζω .

Απο την αλλη πολλοι πια ανοιγουν διαλογο με τις διαχειρισεις καταστηματων μεσα απο το φορουμ . Του αγιου βαλεντινου η ουρα σε καποια μαγαζια θα φτανει ως τον δρόμο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ευγενικά σε συμβουλεύω να μην γίνεσαι ναζί σε καμία έκφανση ή απόφανση της κοινωνικής σου δραστηριότητας...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

ευκαιρεια να βγαλω και εγω κανενα φραγκο που εχω μαγαζι με μπιζου και ειδη δωρων  , γιαυτο κανω την βαβουρα  να με μαθουν.....
ρε παιδια οταν πλησιαζουν οι μερες θα σας πω που θα με βρητε μην τα παρετε απο αλλον τα δωρα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σας έσκισε ο n.smirni76,αυτόν ψήφισα και εγώ "γατάκια"...... :boobies: :boobies: :boobies:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ψευτικες κατηγοριες δεν ειναι  μιλαω παντα εκ του ασφαλους με διασσταυρομενες πληροφοριες ντοκουμεντα αδιαψευτα και επιβεβαιωμενα απο δικα σου λαθη και μακακιες  γιαυτο σου λεω μεινε μονο στα δελα παιδαρε απο το μεγαρο.
εδω θα ειμαι να σου δινω παντα συμβουλες για να μην κανεις τα ιδια και σου γυριθζει μπουμεραγκ οπως τωρα

Κλώνε, αν δεις τι έχω γράψει κατά καιρούς για τον ν.σμύρνη θα φρίξεις, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να γράφω ότι όπου πάει κάνει την καλλίτερη ενημέρωση, εκτός και του ότι έχει ακόμη φράγκα και πηγαίνει στα μασατζίδικα.
Και όλοι αυτοί που τον ψηφίζουνε, μαλάκες είναι ή προμότορες όλοι.
Αν θυμάμαι καλά κάποιος Ρωμαίος αυτοκράτορας είπε τη φράση "όλοι τους τρελλοί, εκτός από εμένα". Σου λέει τίποτα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
ξεχασα να σου πω και το αλλο λεβεντη μου καμαρι μου οτι πολλες θεραπευτριες λενε οτι εισαι βρωμιαρης φορας τα ιδια ρουχα παντα  και ειδικα τα ποδια σου μυριζουν .
συμβουλη δωσε και λιγο χρημα στην ευδαπ ,καλο θα σου κανει
έχεις πολύ πλάκα μπράβο.....τώρα βεβαιώθηκα ότι δεν ξέρεις τίποτα για μένα.....παπάράκο  :smitten: :smitten: :smitten:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ευγενικά σε συμβουλεύω να μην γίνεσαι ναζί σε καμία έκφανση ή απόφανση της κοινωνικής σου δραστηριότητας...

Μην πυροβολειται τον χιουμοριστα .

Ιντερνετικο αστειο ειναι το grammar nazi και αφου ειμαστε σε καποιο φορουμ και εχουμε μια ιντερνετικη περσονα  κανουμε αθώο ή καυστικό ή αυτοσαρκαστικό ιντερνετικό  χιουμορ με meme και περιεργες εκφρασεις οπως Fap, friendzoned , wtf κλπ κλπ Ας μην τα παιρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά .

welcome-to-the-internet.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
  Μην πυροβολειται τον χιουμοριστα .

όχι ρε , ο !blis ειδικά έχει αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ και εσύ προσπαθείς αλλά μερικές φορές είναι "χοντροκομμένο"

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

με τον ρυθμο που περιγραφουν εδω μεσα καποιοι εκλεκτοι συναδελφοι ειχα την εντυπωση πως κανουν  σχεδον καθε μερα τσαρκες και ριχνουν και απο κανα δυο (την ημερα). τωρα εκπληκτος διαβαζω οτι βολταρουν και σε μπουρδελα και δεν αφηνουν κι εκει τιποτα αγαμητο ( 3 σε μια μερα). Δεν θελω να μου πουν το κολπο που βγαζουν τοσα λεφτα με τοσο ελευθερο χρονο , θα ηθελα να ακουσω ομως το μυστικο της σηκωμαρας τους. Εχουν σκεφτει την πιθανοτητα να πρωταγωνιστησουν σε τσοντες!!!!!!!!! φυσικα με αυτο που εγραψα θα μου επιτεθουν φραστικα αυτοι και ολοι η κλικα τους. ΟΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΙ ομως θα καταλαβουν.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
για εμάς που δεν έχουμε την λογική  σού δεν μας τα εξηγείς να καταλάβουμε....
και συ φαντάσματα με δράκους βλέπεις , δεν υπάρχει καμιά κλίκα.
για εξήγησε μας εσύ με την λογική που διαθέτεις τί σχέση έχει το λίνκ και  αυτά που έγραψες με το θέμα του νήματος αυτού?
αλήθεια πόσο χρονών είσαι και δεν μπορείς να πηδήξεις 3 φόρες την ίδια μέρα.....

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
Δεν θελω να μου πουν το κολπο που βγαζουν τοσα λεφτα με τοσο ελευθερο χρονο ,

Εγώ αυτό θα ήθελα περισσότερο,,, ΠΩΣ έχουν τόσο χρόνο και παράλληλα τόσο χρήμα για αγοραίο σεξ.. Ειδικά ο smirni παρότι τον συμπαθώ  ιδιαίτερα αφου είναι καλό παιδί και γειτονάκι,  πρέπει να έχει επενδύσει ίσαμε 2-3 μεζονέτες στην Εκάλη στα σκέλια των κορασίδων και των λαδοκόρων..... Εύγε νέε μου!! Απόλαυσέ το γιατι κοντεύεις τα 40 σιγά σιγά !!!! :)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για εμάς που δεν έχουμε την λογική  σού δεν μας τα εξηγείς να καταλάβουμε....
και συ φαντάσματα με δράκους βλέπεις , δεν υπάρχει καμιά κλίκα.
για εξήγησε μας εσύ με την λογική που διαθέτεις τί σχέση έχει το λίνκ και  αυτά που έγραψες με το θέμα του νήματος αυτού?
αλήθεια πόσο χρονών είσαι και δεν μπορείς να πηδήξεις 3 φόρες την ίδια μέρα.....

Η απορία μου φίλτατε δεν είναι για τα 3 γαμήσια τόσο(καμιά φορά τόσα ρίχνω στην γκόμενα μου - φυσιολογικό) όσο ότι σε μια μερα γυρνάς τα μπουρδέλα ρίχνεις τα 3 και χαλάς τόσα χρήματα , περνάς και απ τα μασάζ ρίχνεις και εκεί άλλα 3 (μας ενημερώνεις και σε ευχαριστούμε γι αυτό) και δεν ξέρω αν διαβάσω και κάνα άλλο νήμα αν ρίχνεις και εκεί άλλα 3. Υποθέτω θα είσαι γύρω στα 40, συνταξιούχος αποκλείεται , παρόλα αυτά δουλεύεις βγάζεις τόσα χρήματα για γαμήσια ( συμφωνα με τα λεγόμενα σου το χαλάς το 100ευρω την ημέρα). Απ την άλλη η εμπειρία μου μου λέει ότι όσοι έχουν πολλά χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ σε μπουρδέλα , υπάρχουν κι άλλες λύσεις πιο καθαρές και κυριλέ ( απο μασαζ call girls και πανω). Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά ρε φίλε δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Οσο για το αν πρεπει να το γραψω σε αυτο το νημα σου απαντω οτι δεν εβρισκα νημα με το δυδιμου γι αυτο. Αν θες το κανω copy paste και αλλου.  Μετα από αυτό το μήνυμα θα αρχίσεις εσύ και η παρέα σου το βρισίδι το ξέρω , αλλά Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ

Επισκέπτης
Η απορία μου φίλτατε δεν είναι για τα 3 γαμήσια τόσο(καμιά φορά τόσα ρίχνω στην γκόμενα μου - φυσιολογικό) όσο ότι σε μια μερα γυρνάς τα μπουρδέλα ρίχνεις τα 3 και χαλάς τόσα χρήματα , περνάς και απ τα μασάζ ρίχνεις και εκεί άλλα 3 (μας ενημερώνεις και σε ευχαριστούμε γι αυτό) και δεν ξέρω αν διαβάσω και κάνα άλλο νήμα αν ρίχνεις και εκεί άλλα 3. Υποθέτω θα είσαι γύρω στα 40, συνταξιούχος αποκλείεται , παρόλα αυτά δουλεύεις βγάζεις τόσα χρήματα για γαμήσια ( συμφωνα με τα λεγόμενα σου το χαλάς το 100ευρω την ημέρα). Απ την άλλη η εμπειρία μου μου λέει ότι όσοι έχουν πολλά χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ σε μπουρδέλα , υπάρχουν κι άλλες λύσεις πιο καθαρές και κυριλέ ( απο μασαζ call girls και πανω). Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά ρε φίλε δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Οσο για το αν πρεπει να το γραψω σε αυτο το νημα σου απαντω οτι δεν εβρισκα νημα με το δυδιμου γι αυτο. Αν θες το κανω copy paste και αλλου.  Μετα από αυτό το μήνυμα θα αρχίσεις εσύ και η παρέα σου το βρισίδι το ξέρω , αλλά Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ
ρε τύπε μήπως είσαι :grin: στης εφορίας;

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ αυτό θα ήθελα περισσότερο,,,[size=10pt] ΠΩΣ έχουν τόσο χρόνο και παράλληλα τόσο χρήμα για αγοραίο σεξ.. Ειδικά ο smirni παρότι τον συμπαθώ  ιδιαίτερα αφου είναι καλό παιδί και γειτονάκι,  πρέπει να έχει επενδύσει ίσαμε 2-3 μεζονέτες στην Εκάλη στα σκέλια των κορασίδων και των λαδοκόρων..... Εύγε νέε μου[/size]!! Απόλαυσέ το γιατι κοντεύεις τα 40 σιγά σιγά !!!! :)

Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο κόμπλεξ  υποκρίνονται αυτό που θα ήθελαν να είναι. Απλώς ο φίλος μας δεν πρόσεξε και υπερέβαλε λίγο στα ψέματα του με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί. ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ και να μην τρέχει κάθε μέρα στα μπουρδέλα σαν τον φαντάρο που παίρνει μετά από 2 μήνες άδεια !!!!!!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
επειδη πεφτει πολυ στοκίαση και για να σας λυθουν μερικες αποριες

δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες και τα ιδια οικογενειακα εξοδα-καποιοι δεν ειναι παντρεμενοι και δεν εχουν παιδια-συνεπως εχουν παραπανω χρονο και χρημα για ξοδεμα-καποιοι εχουν μηδαμινα εξοδα,δεν εχουν νοικια,αμαξια,κατοικιδια,μενουν με γονεις κλπκλπ-καποιοι εχουν και καποια περιουσια πισω τους-ενας καλος(για την εποχη)μισθος της ταξης των 1500 ευρω με μηδενικα παγια εξοδα μπορει να επιτρεπει την σπαταλη του 50% του μισθου-καποιοι μπορουν και τα καταφερνουν εξισου καλα στο μπουρδελο των 10 λεπτων οπως και στην πουτανα της μιας ωρας,αρα γιατι να μην γαμησουν 5 μουνια παρα ενα-οι περισσοτερες δουλειες ειναι πενθημερες με ενα ρεπο και κυριακη free-τα απογευματα ή βραδυα ειναι ελευθερα για να κανει ο καθενας οτι του καυλωσει εφοσον δεν μεγαλωνει παιδια,σκυλια ή προσεχει ηλικιωμενους-αρα το να ποσταρει καποιος τα βραδυα και να τσαρκαρει δυο-τρεις φορες την εβδομαδα ειναι φυσιολογικο-αν εγραφαν ολοι οσοι το κανουν αυτο,θα φαινοταν και πιο φυσιολογικο,αλλα το 70% ή δεν θελουν να γραψουν ή βαριουνται/δεν γουσταρουν ή μπαινουν απλα ως επισκεπτες ή επισης δεν εχει καποιο νοημα να γραψουν εφοσον ξαναδοκιμαζουν ιδια πουτανοτεμαχια-ο smirni αναφερει για 4-5 μπουρδελογαμισια την εβδομαδα(100 ευρω πανω κατω)και κανα δυο μασαζογαμησια(120 ε),αρα οτι τρωει 7000 ευρω τη μερα ειναι τραβηγμενα(το λεω ευγενικα)---οσοι δεν εχουν/εχουμε οσα λεφτα εχουν καποιοι αλλοι για ξοδεμα καθονται/καθομαστε σπιτι τους/μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom