Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
 Αν θες να αυτοπαραμυθιαστεις οτι  δεν σε εχουν ταυτοποιησει οκ αλλα η πραγματικότητα ειναι μάλλον άλλη
εσυ

ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις και το αναλύεις , φισικά και δεν αυτοπαραμυθιάζομαι , πόσο ξεκάθαρα να στο πώ , απλά δεν με νοιάζει αν με ταυτοποιήσουν ,
εγώ αυτός είμαι , κουμάντο στο πουλί μου και στο πορτοφόλι μου εγώ κάνω , αν δεν αρέσω σε κάποια μαγαζιά ποσός με ενδιαφέρει , δεν τα έχω ανάγκη. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Και έτσι να είναι, όντως αυτοπαραμυθιάζεσαι όπως σου λέει και ο τρουενο...
Οταν γραφεις αυθημερον και με λεπτομερειες (που έτσι κι αλλιως κανεναν δεν ενδιαφέρουν, π.χ. τι συζητησες με την εκαστοτε) είναι σα να θέλεις από μόνος σου να ταυτοποιηθείς... Το γιατι, το ξέρεις εσυ και είναι δικος σου λογαριασμός...

ή η μασατζού σου έκανε πλάκα και σου έλεγε μαλακίες, ή εσύ μας παραμυθιάζεις  :rolleyes:
ρε φίλε μου ψηλέ....ο κάποιος έχει κάποιους λόγους να είναι κρυψίνος , εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα , αυτό που λές είναι μεγάλο υπονοούμενο αλλά δεν ισχύει για μένα ...
στο δευτερο που λές δεν μου έκανε καθόλου πλάκα και ούτε σας παραμυθιάζω , ίσα ίσα έτσι εξηγούνται και κάποια πράγματα που προσπαθούσαν να μου προσάψουν κάποιοι , κάποιος
μαλάκας έλεγε πως ήμουν εγώ....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κάποιος μαλάκας έλεγε πως ήμουν εγώ....

Σε ψαρωσε η γκόμενα αν δεν το καταλάβες

Εμαθες από 1ο χερι οτι στην πουτανα δεν μπορεις να κάνεις πουτανιες .

Κάτα τα αλλα βλέπω τωρα πάτε 2-2 και καρφωνεστε !!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Σε ψαρωσε η γκόμενα αν δεν το καταλάβες

Εμαθες από 1ο χερι οτι στην πουτανα δεν μπορεις να κάνεις πουτανιες .

Κάτα τα αλλα βλέπω τωρα πάτε 2-2 και καρφωνεστε !!!
κάνεις λάθος.....
ρε μεγάλε δεν είμαι κανα παιδάκι και φυσικά ξέρω ότι στην πουτάνα δεν μπορείς να κάνεις πουτανιές ,
εσύ πώς είσαι σίγουρος όμως ότι δεν έγιναν όπως μου τα είπε????

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
..., απλά δεν με νοιάζει αν με ταυτοποιήσουν ........

Χθες που σου ελεγα οτι αν χασεις την ανωνυμια δεν θα εισαι αντικειμενικός  μου ελεγες οτι δεν αφηνεις να σε ταυτοποιήσουν .Σημερα δεν σε νοιαζει να σε ταυτοποιήσουν και αυριο θα μου πεις οτι το κυνηγας.

Εγω τσάμπα "συμβουλη" σου εδωσα και οπως βλέπεις καπου ειχα δίκιο .

κανε οτι θες απλα να το ομολογεις "αντρικια" (που λένε)

ΥΓ Ασχετο αλλα ξύπνησε ο grammar nazi μεσα μου ειναι "τοΝ πιο εγκριτο" στον τιτλο Απ: ψηφιστε τοΝ πιο εγκριτο και με σωστες ενημερωσεις συναγωνιστη στα ΜΑΣΑΖ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ρε φίλε μου ψηλέ....

Ρε συ σμυρνη... Γνωριζόμαστε και ξερεις αν ειμαι ψηλός ή κοντός??

Κόψε ρε το κουτσομπολιό... Ποιον ενδιαφέρει το μπόι μου, η καταγωγή της Χριστίνας, οι συζητήσεις σου στα δωμάτα και τα σαλόνια, κλπ????

ΑΞΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΟ - (όχι μόνο για σένα):
Οσο πιο πολλες κουβέντες λες (ή γραφεις), τόσο περισσότερες μαλακίες θα πεις

Κοινώς επικεντρώσου στην ουσία και κόψε τις σάλτσες και τα ανούσια κουτσομπολιά γιατί εκθέτεις και εκτίθεσαι...
και καθόμαστε και μανουριάζουμε εδώ μέσα ολη την ώρα για μαλακίες....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ΑΞΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΟ - (όχι μόνο για σένα):
Οσο πιο πολλες κουβέντες λες (ή γραφεις), τόσο περισσότερες μαλακίες θα πεις

συμφωνω απολυτως... απλα τη λεξη αξιωμα θα την αλλαζα με την λεξη ΘΕΩΡΗΜΑ, υπαρχει σημαντικη διαφορα στις εννοιες....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ο iblis μπορει να μην γραφει τοσο πολυ πια , αλλά παλαιοτερα ηταν ο παπυρος λαρους των μασατζουδων.

Ευχαριστω πολύ φίλε, πλέον προτιμώ να επικοινωνώ μέσω πμ...

Αν όμως χρειαστεί, θα γράψω...

Ενα μεγάλο respect σε zero, nitro, pathos , giorgospapa, αν κ ο τελευταιος ειναι πλεον ανενεργός κ γραφει με άλλο nick....
Respect κ σε ολους οσους εχουμε ανταλλαξει απόψεις κατά καιρούς, και ενα μεγάλο respect στον antisthenis...

Για να σπασουμε την συγκινησιακή ατμόσφαιρα, τσεκάρετε μια αστεία αγγελία...

Πατηστε το λινκ

Edit

Respect και σε ολους οσους διαβαζουν, καθως κ σε ολα τα μέλη του bou

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Επίσης ενα respect σε neasmyrni, kebaap, xpapad...
Big up !

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχουν 2-3 ονόματα δεν λέμε  :grin: :grin: :grin: που οι κοπέλες επειδή μιλάνε πολύ στο δωμάτιο έχει τύχει να μου πούν...
ξέρεις υπάρχει ένα σαιτ που γράφει για μας , χθές προχθές κλπ ήρθε ένας και μου είπε είμαι ο τάδε.....
το γέλιο είναι ότι σε μιά μασαζού που πήγαινα συνέχεια και με είχε ταυτοποιήσει είχε πάει κάποιος μαζί της και της έλεγε ότι ήμουν εγώ....
εγώ θα είμαι ειλικρινής , ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,  επειδή πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα φάω κάπου πόρτα(υπάρχει πληθώρα επιλογών) επειδή
με έχουν ταυτοποιήσει απο την κριτικές ή της ενημερώσεις μου έχει τύχει να με ρωτήσουν μετά απο συνεδρία είσαι ο τάδε....απλά χαμογελάω και ούτε το
επιβεβαιώνω αλλά ούτε το διαψεύδω....

Υ.Γ τύπε που γυρνάς και επικαλείσαι το νικ μου είσαι πολύ μαλάκας.............  

Πραγματικα ''νεοσμυρνιοτη'' αυτοπαραμυθιαζεσαι οπως λεει και ο συναγωνιστης, ειναι δυνατον να σοβαρολογεις με αυτα που γραφεις?ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,
δεν χρειαζεται να το αναφερεις , ο τροπος που γραφεις  αμεσως μετα απο καποια επισκεψη.....
πηγαινετε σχεδον παντα δυο-δυο ,χωρις να περασετε .... μπλα μπλα κανα μισαωρο και φευγετε.... εσυ τι λες καταφερνεις να πουλας
πουτανια στις πουτανες??????
Οπως λεει και αλλος συναγωνιστης σε εχουν παρει χαμπαρι ολες οι μασαντζουδες σε τρια τεσσερα μαγαζια μερικες οταν πας δεν εμφανιζονται στην πασαρελα και αμεσως πεφτει συρμα στα αλλα μαγαζια.
εσυ τι νομιζεις ??? σιγουρα αυτοπαραμυθιαζεσαι και νομιζεις οτι θα παραμυθιασεις και τους υπολοιπους,αφου ολες μα ολες οι μασαντζουδες διαβαζουν το σαιτ και ενημερωνει η μια την αλλη  επισης μιλανε στο φατσοβιβλιο. εισαι πλεον μαρκαρισμενος.......
απ'οτι φαινεται το επιδιωκεις διαφορετικα δεν εξηγειται  γιατι πολλες φορες φασκεις και αντιφασκεις .......
λες περασα θα ακολουθησει κριτικη  και καθεσε και γραφεις ενα καρο λεπτομεριες λες και μας νοιαζει εμας αν η υποτηθεμενη μασαντζου που σου εκανε μασαζ προσεξε οτι η φτερνα σου  στο ενα ποδι ηταν λιγο σκληρη απο την ορθοστασια......
καλα ρε νεα σμυρνη θα μας τρελανεις??  ενημερωση το λες αυτο???
η το αλλο βγαινεις και διαλαλεις εδω οτι συχναζεις πολυ τωρα τελευταια σε δυο μαγαζια στο κεντρο .....
λες ακολουθει κριτικη  ειδικα στο ενα  που ειναι γνωστοτατο μαγαζι με τους αγαπουληδες εκει γραφεις οτι  περασες με μια μασαντζου  αλλα δεν   προσεξες την ωρα (επι 45 λεπτα που την πηδουσες) οτι εχει ωραιο κωλο η κω΄λαρα  , την ειδες ομως την αλλη μερα που ξαναπηγες επισκεψη  ...... και μας γραφεις οτι " τωρα που την ξαναειδα εχει κωλαρα""   τωρα τι ειδους επισκεψη ειναι αυτη ???? δεν ξερουμε  μονο υποθετουμε  απο τα γραφομενα σου .
Προσεξε δεν λεω οτι προμοταρεις το συγκεκριομενο μαγαζι αλλα οταν λες συχναζεις πολυ τακτικα τωρα τελευταια και ο τροπος που γραφεις γιατο συγκεκριμεμνο μαγαζι  κατι υπονοει ισως ........
τελος  φιλε νεοσμυρνιοτη  σε εχουν παρει χαμπαρει ολες οι μασαντζουδες και ολα τα μαγαζια  αλλα σου τα χωνουν κανονικα και αλλα απλως σε ανεχονται οσο δεν τουσ διωχνεις πελατες .......
Υ.Γ
φιλικη συμβουλη καλυτερα μεινε στην ενημερωση για τα δελα εκει ομολογω εισαι απιαστος  εισαι ο τοπ που λεμε αδερφε μου, αλλα στα μασαντζιδικα δεν το εχεις με τιποτα  αστο για κανενα αλλον γιατι υπαρχει κινδυνος να καταντησεις αγαπουλης για καποιο μαγαζακι εκτος και εαν εχεις γινει  σε καποιο.....!!!!!!!!
με τις τοσες πολες επισκεψεις που ο ιδιος λες  αλλα με σχεδον μηδεν κριτικες η  τις μπερδεμενες ενημερωσεις για  ενα  συγκεκριμενο μαγαζι στο κεντρο ......!!!!!!!
η  παλι ισως επιδιωκεις αυτο....
να γινεις αγαπουλης του συγκεκριμενοιυ η αλλου μαγαζιου
Υ.Γ
οσο για τον αλλον που λες οτι  παριστανει εσενα αστο ρε φιλε   εδω σιγουρα
αυτοπαραμυθιαζεσαι  και μην το συνεχιζεις
γιατι υπαρχει παντα ο κινδυνος να γινεις εσυ ο μαλ....κας  με το συγνωμη κιολας φιλαρα....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

ΥΓ Ασχετο αλλα ξύπνησε ο grammar nazi μεσα μου ειναι "τοΝ πιο εγκριτο" στον τιτλο Απ: ψηφιστε τοΝ πιο εγκριτο και με σωστες ενημερωσεις συναγωνιστη στα ΜΑΣΑΖ
Μετάφραση plz :cheesy:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
συμφωνω απολυτως... απλα τη λεξη αξιωμα θα την αλλαζα με την λεξη ΘΕΩΡΗΜΑ, υπαρχει σημαντικη διαφορα στις εννοιες....

Σωστος...
Η διαφορά είναι πως

Το αξίωμα το δεχόμαστε χωρίς απόδειξη ,
Ενώ το θεώρημα είναι το πόρισμα που προκύπτει  με χρήση αξιωμάτων ή και θεωρημάτων, κ έχει απόδειξη...

Π.χ
Θεωρουμε ως τριγωνο τρεις ευθείες που τέμνονται σε τρία διαφορετικά μοναδικά σημεία
Αλλά
Για να το κανουμε αυτο, εχουμε δεχτεί ως αξίωμα τι ειναι ευθεία...

Τα αξιώματα βοηθούν να αναπτύσουμε θεωρήματα...

Word up

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Σωστος...
Η διαφορά είναι πως

Το αξίωμα το δεχόμαστε χωρίς απόδειξη ,
Ενώ το θεώρημα είναι το πόρισμα που προκύπτει  με χρήση αξιωμάτων ή και θεωρημάτων, κ έχει απόδειξη...

Π.χ
Θεωρουμε ως τριγωνο τρεις ευθείες που τέμνονται σε τρία διαφορετικά μοναδικά σημεία
Αλλά
Για να το κανουμε αυτο, εχουμε δεχτεί ως αξίωμα τι ειναι ευθεία...

Τα αξιώματα βοηθούν να αναπτύσουμε θεωρήματα...

Word up

:rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Πραγματικα ''νεοσμυρνιοτη'' αυτοπαραμυθιαζεσαι οπως λεει και ο συναγωνιστης, ειναι δυνατον να σοβαρολογεις με αυτα που γραφεις?ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,
δεν χρειαζεται να το αναφερεις , ο τροπος που γραφεις  αμεσως μετα απο καποια επισκεψη.....

αυτοπαραμυθιαζεσαι  και μην το συνεχιζεις
γιατι υπαρχει παντα ο κινδυνος να γινεις εσυ ο μαλ....κας  με το συγνωμη κιολας φιλαρα....
μάλιστα...τίποτα άλλο σαν συμβουλή?

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
μάλιστα...τίποτα άλλο σαν συμβουλή?
ναι αλλη μια συμβουλη  μεγαλε παραμυθαντζη που αυτοπροβαλεσε  μεινε εκει  μονο στα δελα γιατι για τα μασαντζιδικα δεν κανεις
ολες οι μασαντζουδες σε δουλεβουν και ολες οι υπευθυνες και οι οι ιδιοκτητες σε εχουν παρει χαμπαρι.....
στο ξαναλεω ο τροπος που το κανεις  ειναι φαουλ  πας  στα μασαντζιδικα  καθεσε  σχεδον μια ωρα  τους πριζεις  και φευγεις.....
στην πιατσα κυκλοφορει η φημη οτι δεν περνας ποτε μεσα παρα μονο οταν πας με αλλον παρεα ισως περασει ο αλλος  και τοτε λες θα ακολουθησει κριτικη.......
ποια κριτικη ρε νεοσμυρνιοτη αυτα που σου ειπε ο αλλος????
αστα φιλαρα νεοσμυρνιοτη εισαι φαουλ εφτασες στο σημειο να περιγραφεις τον εαυτον σου ... ρε συ πας καλα  ????????
μαλλον σε χαλασε που εχεις γινει αγαπουλης στο μαγαζι που μονο σου καρφωθηκες και εγινες ρομπα ξεκουμποτη οτι συχναζεις πολυ τωρα τελευταια  ξερεις το γνωστοτατο μαγαζι  με τις πολλες φασαριες και τους αγαπουληδες........
εκει τα εχεις κανει μανταρα μεγαλε συναγωνιστη  της ενημερωσης των μασαντζιδικων.....

Υ.Γ  μεινε στα δελα και αγαπουλης στο  γνωστο μαγαζι του κεντρου αλλα μην αυτοπαραμυθιαζεσαι και προσπαθεις να παραμυθιασεις και εμας 
    εχασες μεγαλε το κυρος σου και την εγκυροτητα  των ενημερωσεων ........
τον σκοπο  που αυτοπροβαλεσε και γραφεις οπως γραφεις τον ξερεις εσυ .......
Υ.Γ2 μεινε αγαπουλης  και αντε και καμια βολτα στα δελα οταν δεν σου δινει κοκο  εκει που εισαι αγαπουλης

.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
ναι αλλη μια συμβουλη   μεγαλε παραμυθαντζη που αυτοπροβαλεσε  μεινε εκει  μονο στα δελα γιατι για τα μασαντζιδικα δεν κανεις
ολες οι μασαντζουδες σε δουλεβουν και ολες οι υπευθυνες και οι οι ιδιοκτητες σε εχουν παρει χαμπαρι.....
στο ξαναλεω ο τροπος που το κανεις   ειναι φαουλ  πας  στα μασαντζιδικα   καθεσε  σχεδον μια ωρα  τους πριζεις   και φευγεις.....
στην πιατσα κυκλοφορει η φημη οτι δεν περνας ποτε μεσα παρα μονο οταν πας με αλλον παρεα ισως περασει ο αλλος  και τοτε λες θα ακολουθησει κριτικη.......
ποια κριτικη ρε νεοσμυρνιοτη αυτα που σου ειπε ο αλλος????
αστα φιλαρα νεοσμυρνιοτη εισαι φαουλ εφτασες στο σημειο να περιγραφεις τον εαυτον σου ... ρε συ πας καλα  ????????
μαλλον σε χαλασε που εχεις γινει αγαπουλης στο μαγαζι που μονο σου καρφωθηκες και εγινες ρομπα ξεκουμποτη οτι συχναζεις πολυ τωρα τελευταια   ξερεις το γνωστοτατο μαγαζι   με τις πολλες φασαριες και τους αγαπουληδες........
εκει τα εχεις κανει μανταρα μεγαλε συναγωνιστη  της ενημερωσης των μασαντζιδικων.....

Υ.Γ  μεινε στα δελα και αγαπουλης στο   γνωστο μαγαζι του κεντρου αλλα μην αυτοπαραμυθιαζεσαι και προσπαθεις να παραμυθιασεις και εμας 
     εχασες μεγαλε το κυρος σου και την εγκυροτητα  των ενημερωσεων ........
τον σκοπο  που αυτοπροβαλεσε και γραφεις οπως γραφεις τον ξερεις εσυ .......
Υ.Γ2 μεινε αγαπουλης  και αντε και καμια βολτα στα δελα οταν δεν σου δινει κοκο  εκει που εισαι αγαπουλης

.
πόσα ξέρεις μπράβο ρε με ξεμπρόστιασες....μπράβο
σε βλέπω άρτια ενημερωμένο στις  παπαρολογία και στης ψεύτικες κατηγορίες όντας και εσύ κρυμμένος στην ασφάλεια του πληκτρολογίου σου.
συνέχισε έτσι.... 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Someone who believes it's their duty to attempt to correct any grammar and/or spelling mistakes they observe. Usually found hanging around Irc chatrooms hounding "n00bs".
Στα ελληνικα θα το ελεγα ξυπνησε ο Μπαμπινιωτης μεσα μου

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9D%CE%B9_(%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE)

Επίσης, το τελικό ν παραμένει πάντοτε, δηλαδή ανεξάρτητα από τον φθόγγο που ακολουθεί, στο αρσενικό άρθρο τον, στο άρθρο των, στην προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτόν και τον και στο τροπικό επίρρημα σαν.

Στην αντιπαραθεση που ξεκινησε απόσύρομαι  :badair: .

Συμφωνω καπου με τον david  αλλα το κανει με λάθος τρόπο . Και εγω παιζω ζυγα με αυτο το νικ και ανοιγω ενα κλωνο και παιζω μονα οποτε μονα-ζυγα κερδίζω .

Απο την αλλη πολλοι πια ανοιγουν διαλογο με τις διαχειρισεις καταστηματων μεσα απο το φορουμ . Του αγιου βαλεντινου η ουρα σε καποια μαγαζια θα φτανει ως τον δρόμο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΥΓ Ωραιο το ποστ απο katerina 86 εδω
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=83602.msg4330726#msg4330726

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom