Η ομερτά κυριαρχεί στα εξτραδάκια.
Σωστος "παλιε" σωστος, παιζεται παιχνιδι αλλα και δουλεμα συχνα με τα εξτραδακια
και τα δηθεν μονο μαζι σου...
Η ομερτά κυριαρχεί στα εξτραδάκια.
ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις και το αναλύεις , φισικά και δεν αυτοπαραμυθιάζομαι , πόσο ξεκάθαρα να στο πώ , απλά δεν με νοιάζει αν με ταυτοποιήσουν ,Αν θες να αυτοπαραμυθιαστεις οτι δεν σε εχουν ταυτοποιησει οκ αλλα η πραγματικότητα ειναι μάλλον άλλη
εσυ
ρε φίλε μου ψηλέ....ο κάποιος έχει κάποιους λόγους να είναι κρυψίνος , εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα , αυτό που λές είναι μεγάλο υπονοούμενο αλλά δεν ισχύει για μένα ...Και έτσι να είναι, όντως αυτοπαραμυθιάζεσαι όπως σου λέει και ο τρουενο...
Οταν γραφεις αυθημερον και με λεπτομερειες (που έτσι κι αλλιως κανεναν δεν ενδιαφέρουν, π.χ. τι συζητησες με την εκαστοτε) είναι σα να θέλεις από μόνος σου να ταυτοποιηθείς... Το γιατι, το ξέρεις εσυ και είναι δικος σου λογαριασμός...
ή η μασατζού σου έκανε πλάκα και σου έλεγε μαλακίες, ή εσύ μας παραμυθιάζεις
κάποιος μαλάκας έλεγε πως ήμουν εγώ....
κάνεις λάθος.....Σε ψαρωσε η γκόμενα αν δεν το καταλάβες
Εμαθες από 1ο χερι οτι στην πουτανα δεν μπορεις να κάνεις πουτανιες .
Κάτα τα αλλα βλέπω τωρα πάτε 2-2 και καρφωνεστε !!!
..., απλά δεν με νοιάζει αν με ταυτοποιήσουν ........
ρε φίλε μου ψηλέ....
ΑΞΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΟ - (όχι μόνο για σένα):
Οσο πιο πολλες κουβέντες λες (ή γραφεις), τόσο περισσότερες μαλακίες θα πεις
ο iblis μπορει να μην γραφει τοσο πολυ πια , αλλά παλαιοτερα ηταν ο παπυρος λαρους των μασατζουδων.
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/spongebob-shame.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[MEDIA=youtube]T3KYglO40tQ[/MEDIA]
η αλήθεια είναι ότι η καλύτερες μου κατηγορίες είναι Γεωγραφία και Αθλητικά
υπάρχουν 2-3 ονόματα δεν λέμε που οι κοπέλες επειδή μιλάνε πολύ στο δωμάτιο έχει τύχει να μου πούν...
ξέρεις υπάρχει ένα σαιτ που γράφει για μας , χθές προχθές κλπ ήρθε ένας και μου είπε είμαι ο τάδε.....
το γέλιο είναι ότι σε μιά μασαζού που πήγαινα συνέχεια και με είχε ταυτοποιήσει είχε πάει κάποιος μαζί της και της έλεγε ότι ήμουν εγώ....
εγώ θα είμαι ειλικρινής , ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου , επειδή πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα φάω κάπου πόρτα(υπάρχει πληθώρα επιλογών) επειδή
με έχουν ταυτοποιήσει απο την κριτικές ή της ενημερώσεις μου έχει τύχει να με ρωτήσουν μετά απο συνεδρία είσαι ο τάδε....απλά χαμογελάω και ούτε το
επιβεβαιώνω αλλά ούτε το διαψεύδω....
Υ.Γ τύπε που γυρνάς και επικαλείσαι το νικ μου είσαι πολύ μαλάκας.............
Μετάφραση plz
ΥΓ Ασχετο αλλα ξύπνησε ο grammar nazi μεσα μου ειναι "τοΝ πιο εγκριτο" στον τιτλο Απ: ψηφιστε τοΝ πιο εγκριτο και με σωστες ενημερωσεις συναγωνιστη στα ΜΑΣΑΖ
συμφωνω απολυτως... απλα τη λεξη αξιωμα θα την αλλαζα με την λεξη ΘΕΩΡΗΜΑ, υπαρχει σημαντικη διαφορα στις εννοιες....
Σωστος...
Η διαφορά είναι πως
Το αξίωμα το δεχόμαστε χωρίς απόδειξη ,
Ενώ το θεώρημα είναι το πόρισμα που προκύπτει με χρήση αξιωμάτων ή και θεωρημάτων, κ έχει απόδειξη...
Π.χ
Θεωρουμε ως τριγωνο τρεις ευθείες που τέμνονται σε τρία διαφορετικά μοναδικά σημεία
Αλλά
Για να το κανουμε αυτο, εχουμε δεχτεί ως αξίωμα τι ειναι ευθεία...
Τα αξιώματα βοηθούν να αναπτύσουμε θεωρήματα...
Word up
μάλιστα...τίποτα άλλο σαν συμβουλή?Πραγματικα ''νεοσμυρνιοτη'' αυτοπαραμυθιαζεσαι οπως λεει και ο συναγωνιστης, ειναι δυνατον να σοβαρολογεις με αυτα που γραφεις?ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,
δεν χρειαζεται να το αναφερεις , ο τροπος που γραφεις αμεσως μετα απο καποια επισκεψη.....
αυτοπαραμυθιαζεσαι και μην το συνεχιζεις
γιατι υπαρχει παντα ο κινδυνος να γινεις εσυ ο μαλ....κας με το συγνωμη κιολας φιλαρα....
ναι αλλη μια συμβουλη μεγαλε παραμυθαντζη που αυτοπροβαλεσε μεινε εκει μονο στα δελα γιατι για τα μασαντζιδικα δεν κανειςμάλιστα...τίποτα άλλο σαν συμβουλή?
πόσα ξέρεις μπράβο ρε με ξεμπρόστιασες....μπράβοναι αλλη μια συμβουλη μεγαλε παραμυθαντζη που αυτοπροβαλεσε μεινε εκει μονο στα δελα γιατι για τα μασαντζιδικα δεν κανεις
ολες οι μασαντζουδες σε δουλεβουν και ολες οι υπευθυνες και οι οι ιδιοκτητες σε εχουν παρει χαμπαρι.....
στο ξαναλεω ο τροπος που το κανεις ειναι φαουλ πας στα μασαντζιδικα καθεσε σχεδον μια ωρα τους πριζεις και φευγεις.....
στην πιατσα κυκλοφορει η φημη οτι δεν περνας ποτε μεσα παρα μονο οταν πας με αλλον παρεα ισως περασει ο αλλος και τοτε λες θα ακολουθησει κριτικη.......
ποια κριτικη ρε νεοσμυρνιοτη αυτα που σου ειπε ο αλλος????
αστα φιλαρα νεοσμυρνιοτη εισαι φαουλ εφτασες στο σημειο να περιγραφεις τον εαυτον σου ... ρε συ πας καλα ????????
μαλλον σε χαλασε που εχεις γινει αγαπουλης στο μαγαζι που μονο σου καρφωθηκες και εγινες ρομπα ξεκουμποτη οτι συχναζεις πολυ τωρα τελευταια ξερεις το γνωστοτατο μαγαζι με τις πολλες φασαριες και τους αγαπουληδες........
εκει τα εχεις κανει μανταρα μεγαλε συναγωνιστη της ενημερωσης των μασαντζιδικων.....
Υ.Γ μεινε στα δελα και αγαπουλης στο γνωστο μαγαζι του κεντρου αλλα μην αυτοπαραμυθιαζεσαι και προσπαθεις να παραμυθιασεις και εμας
εχασες μεγαλε το κυρος σου και την εγκυροτητα των ενημερωσεων ........
τον σκοπο που αυτοπροβαλεσε και γραφεις οπως γραφεις τον ξερεις εσυ .......
Υ.Γ2 μεινε αγαπουλης και αντε και καμια βολτα στα δελα οταν δεν σου δινει κοκο εκει που εισαι αγαπουλης
.
Μετάφραση plz
Στα ελληνικα θα το ελεγα ξυπνησε ο Μπαμπινιωτης μεσα μουSomeone who believes it's their duty to attempt to correct any grammar and/or spelling mistakes they observe. Usually found hanging around Irc chatrooms hounding "n00bs".
Επίσης, το τελικό ν παραμένει πάντοτε, δηλαδή ανεξάρτητα από τον φθόγγο που ακολουθεί, στο αρσενικό άρθρο τον, στο άρθρο των, στην προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτόν και τον και στο τροπικό επίρρημα σαν.