Νέα

Μασάζ στο Ηράκλειο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές έχει κανείς άποψη για μασάζ σε ζευγαρι; να μου προτείνει κάνεις κανένα καλό μέρος ή σε σπα η σε σπίτι. Οποίος έχει ανάλογη εμπειρία και θέλει ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ πολυ
Σας ενδιαφέρει από γυναίκα ή άντρα;

Mother fucker

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
70
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη ; Λέει είναι 34 ξανθιά 1,67 54 κιλά και κάνε μασάζ και σεξ με 50ρι
Έχει πάει κανείς; Να πάω ή θα κλαίω το 50ρι;
Μου είπε ότι είναι απέναντι από το τεχνόπολις

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
815
Πόντοι
86
Καλησπέρα συναγωνιστές
Ξέρουμε κάτι για την συγκεκριμένη ; Λέει είναι 34 ξανθιά 1,67 54 κιλά και κάνε μασάζ και σεξ με 50ρι
Έχει πάει κανείς; Να πάω ή θα κλαίω το 50ρι;
Μου είπε ότι είναι απέναντι από το τεχνόπολις
Είναι η γνωστή Μαρία Τεχνόπολις ή Μαριλία με τα αντισηπτικά που εχει αναφερθει πολλές φορές και στο αλλο thread για τα call girls. Ξανθιά μιλφ, συμπαθητικό σώμα, μασαζ αδιάφορο σχεδόν χάδι, καλο γαμήσι και πίπα, τα παίρνει στο στόμα, καθαρή και υπερβολικά ευγενική.

Mother fucker

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
70
Πόντοι
0
Είναι η γνωστή Μαρία Τεχνόπολις ή Μαριλία με τα αντισηπτικά που εχει αναφερθει πολλές φορές και στο αλλο thread για τα call girls. Ξανθιά μιλφ, συμπαθητικό σώμα, μασαζ αδιάφορο σχεδόν χάδι, καλο γαμήσι και πίπα, τα παίρνει στο στόμα, καθαρή και υπερβολικά ευγενική.
Ευχαριστώ πολύ

Nikos98!

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2021
Like
466
Πόντοι
21
εχουν γραψει οτι ειναι Αλβανιδα χοντρη γρια που της λειπουν μερικα δοντια. θελει 50 ευρω για σεξ
Δεν νομίζω να είναι αυτή
Αυτή που λες έχει μετακομίσει στον μασταμπα
Αυτή που μίλησα χθες ήταν πιτσιρικά και είναι νέα λέει εδώ στο Ηρακλειο

Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.

Εχω κάνει διάφορες σκέψεις σχτικά με το χόμπι μας... Ναι, όκ... ανεβαζουν μια αγγελία, το ξέρουμε οτι θα ειναι 18+ πράγμα που σημαινει οτι εγω προσωπικά δεν θέλω να μου πει τι κανει στο πρόγραμμα της...

Θέλω να γίνουν όλα χωρις να ειναι τίποτα σίγουρο.

Πάιρνω τηλέφωνο την άλλη.... τα καταπίνω όλα μου λεει... Αυτομάτως ξενερώνω, ασε τιποτα στη φαντασια καλή μου... Δηλαδή απίστευτα πράγματα :grin::buck2:

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.502
Πόντοι
4.656
Γιατί μακρυά φίλε; Απατεωνισσα είναι η...απλά είναι χάλια οι υπηρεσίες της;
Γιατί είναι ξεπέτα και δεν αξίζει τα 80 ευρω που ζητάει …
Προσπαθεί να σε τελειώσει με το χέρι και φυσικά ούτε λόγος γι μασαζ γιατί δεν έχει ιδεα τι σημαίνει αυτό .. έχει ένα λάδι εκεί και κάνει σαν να τρίβει πάτωμα …
Στο κέντρο είναι σε μια πολυκατοικία στο Βιτσέντζο κοντά …
Πεταμένα χρήματα …

Gangsterski

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0

ftoupiou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Δοκίμασα εγώ! Πεταχτό Μασαζ τύπου άντε να τελειώνουμε και πολύ ωραίο στοματικό φανταστικό εγώ με τα 40 το μισό πρόγραμμα. Τώρα όπως το δει κανεις
Εμφανιση τι λεει; βλεπεται; επισης οι φωτο ειναι κοντα στην πραγματικοττητα;

Glover123

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είπα και εγώ να γράψω σήμερα για μια goddess που είναι από Καναδά αλλά έχει μετακομίσει χανια και απ ότι μου είπε θέλει να έρθει Ηρακλειο. Παρακαλώ δώστε κίνητρο σε μια τέτοια γυναίκα ν μετακομίσει Ηρακλειο μπας και δούμε άσπρη μέρα.https://instagram.com/thegoddessbianca?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα παιδιά είπα και εγώ να γράψω σήμερα για μια goddess που είναι από Καναδά αλλά έχει μετακομίσει χανια και απ ότι μου είπε θέλει να έρθει Ηρακλειο. Παρακαλώ δώστε κίνητρο σε μια τέτοια γυναίκα ν μετακομίσει Ηρακλειο μπας και δούμε άσπρη μέρα.https://instagram.com/thegoddessbianca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Συγνώμη φιλε. Αυτη κανει βιζιτες? Ή απλά είναι σαν ολες στο ινσταγκραμ και γδυνεται μονο εκει για followers?

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
309
Πόντοι
21
Για δώσε μερικές πληροφορίες και για εμάς που είμαστε τώρα Χανιά για δουλειά και ένα μασάζ θα ήταν ότι πρέπει έστω και pm. Ευχαριστώ.

Glover123

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Συγνώμη φιλε. Αυτη κανει βιζιτες? Ή απλά είναι σαν ολες στο ινσταγκραμ και γδυνεται μονο εκει για followers?
Εμένα μου έχει πει ότι κάνει και ραντεβού μιλήστε της στο Instagram .σημείωση πρέπει να ξέρετε αγγλικά καθώς δεν μιλάει ελληνικά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom