Νέα

Μασάζ σε Πάτρα/Πύργο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
Εντάξει η κοροϊδία τους έχει πάει σε άλλο λεβελ... Ανεβάζουν στόρι με κοπέλες που δεν υπάρχουν και τις παρουσιάζουν για αυτές που δουλεύουν εκεί... Αυτή λένε ότι είναι η ελπίδα... Καμία σχέση ετσι! Μέρα με νύχτα... Και όταν τους είπα γιατί κοροϊδεύεται τον κόσμο μου είπαν αυτή είναι και ότι έχει αλλάξει! Αχαχαχαχαχααχααχαχ... Ρε κόψτε αυτή τη μαλακια και μην ξαναπάει κανείς

Συνημμένα

• Screenshot_20231021_151430_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20231021_151430_com.instagram.android.jpg
    629,3 KB · Εμφανίσεις: 75

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Εντάξει η κοροϊδία τους έχει πάει σε άλλο λεβελ... Ανεβάζουν στόρι με κοπέλες που δεν υπάρχουν και τις παρουσιάζουν για αυτές που δουλεύουν εκεί... Αυτή λένε ότι είναι η ελπίδα... Καμία σχέση ετσι! Μέρα με νύχτα... Και όταν τους είπα γιατί κοροϊδεύεται τον κόσμο μου είπαν αυτή είναι και ότι έχει αλλάξει! Αχαχαχαχαχααχααχαχ... Ρε κόψτε αυτή τη μαλακια και μην ξαναπάει κανείς
η ρεσεπτιον ειναι η ιδια φιλε;;

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
η ρεσεπτιον ειναι η ιδια φιλε;;
Την να την κάνεις τη ρεσεψιόν ρε αδερφέ? Η Ειρήνη από όσο ξέρω σταμάτησε! Δεν βρίσκουν πλέον ούτε κοπέλα να πάει για δουλειά εκεί... Κακή διαχείριση και κακός χειρισμός με τους πελάτες! Βανα σπα στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη όπως και αντίστοιχα μασατζιδικα στη Θεσσαλονίκη Αθήνα Λάρισα δουλεύουν άψογα... Εχει έξυπνες κοπελες και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τους πελάτες... Εδώ καμία τύχη... Μην πετάτε τα λεφτά σας σε χοντρές 200 κιλά σαβούρες που σας παίζουν μια μαλακια για να χαλαρώσετε... Δλδ έλεος ρε παιδιά... Μαζέψτε τα λεφτά σας και πάτε σε άλλη πόλη... Πιστέψτε με αξίζει... Τα έχω γυρίσει σχεδόν όλα... Εδώ κοροϊδεύουν

john hard

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
321
Πόντοι
21
Εύχομαι να βλέπουν τα μνμ μου μπας και βάλουν μυαλό και πάρουν σωστές κοπέλες για δουλειά... Θα έλεγα πια αξίζει εκεί μέσα και κάνει θαύματα με παραπάνω λεφτά αλλά θα καρφωθω και δε θέλω

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
385
Πόντοι
21
Την να την κάνεις τη ρεσεψιόν ρε αδερφέ? Η Ειρήνη από όσο ξέρω σταμάτησε! Δεν βρίσκουν πλέον ούτε κοπέλα να πάει για δουλειά εκεί... Κακή διαχείριση και κακός χειρισμός με τους πελάτες! Βανα σπα στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη όπως και αντίστοιχα μασατζιδικα στη Θεσσαλονίκη Αθήνα Λάρισα δουλεύουν άψογα... Εχει έξυπνες κοπελες και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν τους πελάτες... Εδώ καμία τύχη... Μην πετάτε τα λεφτά σας σε χοντρές 200 κιλά σαβούρες που σας παίζουν μια μαλακια για να χαλαρώσετε... Δλδ έλεος ρε παιδιά... Μαζέψτε τα λεφτά σας και πάτε σε άλλη πόλη... Πιστέψτε με αξίζει... Τα έχω γυρίσει σχεδόν όλα... Εδώ κοροϊδεύουν
εγω φιλε μου τα ξερω αυτα κ συμφωνω....τα εχω πει κ τα εχω γραψει εδω μεσα πολλα χρονια πριν....κ για τα μπουρδελα κ για τις εσκορτ που μεχρι πριν λιγα χρονια δεν παταγε καμια στην πατρα κ ημουν ο μονος που φωναζα να ερθουν γραφεια κ εδω στην πολη για να γλιτωσουμε απο τις χοντρες κ τις 55αρες.........ημουν θεσσαλονικη πριν λιγες μερες κ οντως το επιπεδο ειναι υψηλο κ σε μασαζ κ σε εσκορτ.....με 150ευρω μου ηρθε σπιτι βραζιλιανα πιτσιρικα φοβερο μουνι...με 150,στο σπιτι μου......

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Με την Κελλυ τι εγινε τελικα; χαθηκε απο προσωπου γης;

Easwear

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Εύχομαι να βλέπουν τα μνμ μου μπας και βάλουν μυαλό και πάρουν σωστές κοπέλες για δουλειά... Θα έλεγα πια αξίζει εκεί μέσα και κάνει θαύματα με παραπάνω λεφτά αλλά θα καρφωθω και δε θέλω στείλε μνμ πρωσοπικο να ξέρουμε αδερφέ

Give

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
8.051
Πόντοι
1.321
Εύχομαι να βλέπουν τα μνμ μου μπας και βάλουν μυαλό και πάρουν σωστές κοπέλες για δουλειά... Θα έλεγα πια αξίζει εκεί μέσα και κάνει θαύματα με παραπάνω λεφτά αλλά θα καρφωθω και δε θέλω
Πες σε pm φίλε ποια είναι η καλύτερη τώρα... Έχω καιρό να παω

Easwear

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Στείλε μνμ προποπικο

n0n03s

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2010
Like
160
Πόντοι
0
Εκτός χώρου με τα έξτρα ή εντός ; Όνομα μην δώσεις αν δεν θες προφανώς .. αλλά από περιέργεια για να δω αν με παίρνει το έξτρα €€

nikolas geragotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Αν κάποιος έχει κάποιες πληροφορίες για ποιες κοπέλες από luxury δίνουν κάτι παραπάνω από μασάζ θα εκτιμούσα εάν μου έστελνε προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
Θα επιθυμούσα και εγώ να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα αναφορικά με το luxury

Arkaios

Μέλος
Εγγρ.