Νέα

Μασατζίδικα vs Amnezia Bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
16
Eπειδη αποτι διαβαζω πολλοι απο τους μαζαζοπληκτους
εχουν παει τουλαχιστον μια φορα απο το αμνεσια
και ενδεχομενως καποιοι εχουν παει περισσοτερες η καποιοι αλλοι εχουν κολησει...
πηγα και γω μια φορα αλλα δε διεκρινα καμια διαφορα απο ενα ωραιο κολωμπαρο που απλα εχει  ωραιες κοπελες που  πανε στα δωματια
με ενα κοστος ομως που μπορεις να βρεις και καλες υπηρεσιες αλλα και μαζαζακι...στα ελαιοτριβεια ποια ειναι η γνωμη σας?
νομιζω οτι τα μαζατζιδικα υπερεχουν με διαφορα
για πολλους λογους...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
262.186
Πόντοι
46.232
και ενδεχομενως καποιοι εχουν παει περισσοτερες η καποιοι αλλοι εχουν κολησει...
πηγα και γω μια φορα αλλα δε διεκρινα καμια διαφορα απο ενα ωραιο κολωμπαρο που απλα εχει  ωραιες κοπελες που  πανε στα δωματια
με ενα κοστος ομως που μπορεις να βρεις και καλες υπηρεσιες αλλα και μαζαζακι...στα ελαιοτριβεια ποια ειναι η γνωμη σας?
για πολλους λογους...
θα συμφωνησω μαζι σου προτιμω μασατζηδικα,δεν ειναι ασχημα στο αμνεζια αλλα τα εχεις ολα στο πιατο..πας διαλεγεις(εχει 4-5 καλα εμφανησιακα)και αγωνιζεσαι :fuck1: :fuck1:,στο μασαζ ειναι αλλιος....εχει λιγο δραση , σε καποα εχεις ετσι την ενταση κ την σκεψη οτι θα φας πορτα(δεν ειμαι μαζοχας)αλλα ολο αυτο ικανοποιει τον κυνηγο κ εξερευνητη που κρυβουμε μεσα μας....

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
238
Πόντοι
7.195
στη Βάθη έχω κατέβει 3/4 φορές και έχω ψωνίσει... πλέον όμως δε μου κάνει αίσθηση...

αυτό το στυλ του χαλαρού καφέ χαλάει την ατμόσφαιρα του στυλ "τώρα ήρθα να χτυπήσω μια γκομενίτσα, και να γίνει μάχη"...
ελάχιστες από τις παρούσες εκεί μέσα έχει την κίνηση που θα σε προκαλέσει...

στα μασάζ η φάση είναι διαφορετική... βλέπεις την πασαρέλα και ψωνίζεις...

μια συνεδρία σε μασάζ πάει 80€/45λεπτο {αλλού πάει και 60€/30λεπτο...}
~μιλάμε για καλά τεμάχια άνω του μέσου όρου~
στη Βάθη πάει 23€ το δώμα και 50€ ένα μισάωρο με την κοπελίτσα...

στη Βάθη, υπάρχει μυστικοπάθεια, και ελάχιστοι μιλάνε για το servive των κοριτσιών ξεκάθαρα...
στα μασάζ, με ένα γρήγορο διάβασμα στο νήμα τους, μαθαίνεις αμέσως τι κάνει καθεμιά και κινείσαι στα σίγουρα {ρωτάς και τη σερίφισα}...

η Βάθη είναι vfm αν βρεις μια καλή που να σ'αρέσει και την κλείσεις με ένα 80ρι για μια ωρίτσα και δύο γύρους, ή να έχεις κοζάρει δυο διαφορετικές, οπότε κλείνεις το δωμάτιο, κάνεις ένα γύρο με μία, στο ενδιάμεσο κατεβαίνεις κάτω, πίνεις ένα καφεδάκι και χτυπάς με την άνεσή σου την επόμενη {σύνολο 123€}... με τη σημερινή κατάσταση και το 80άρι θα βρεις για μια ώρα, άνετα...

σα σώμα η μόνη που μου κάνει κλικ στη Βάθη είναι η Ναντίν {την οποία έχω δει 2 φορές, αλλά μόνο τη πρώτη μου άρεσε ~μόνο εγώ έκανα κινήσεις, και καθόταν σαν παγόβουνο / αλλά ήμουν τόσο πολύ ερεθισμένος που δε με πείραξε~, τη δεύτερη φορά δεν έδειξε κάτι παραπάνω στο service, και κακώς την επέλεξα...} και κάτι ακόμα... τα δωμάτια του xDream μου βγάζουν μια περίεργη οσμή πολυχρησίας... δεν αξίζει ούτε για outcall... καλύτερα να πας στο Ινόη στην πλ. Αμερικής με 20€ για ένα σκάρτο διωράκι...

συνεπώς προτείνω μασάζ...
υγ. καλό νήμα... :thumbsup:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
για πολλους λογους...

Καλα! Αυτο δεν χωραει συζητηση!

Τα μασατζιδικα ειναι κλασσεις ανωτερα απο το Αμνεσια!

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Οι υπηρεσίες των μασατζίδικων είναι απείρως ανώτερες, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πας επί τούτου, ενώ στο Αμνέζια μπορείς απλώς να καβλαντίσεις και να φύγεις... Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις αποφασίσει από πριν "πάω να γαμήσω", αν σου προκύψει, το κάνεις.

Το ιδανικό πάντως είναι να πας για καφέ στο Αμνέζια και...ύστερα για μασάζ φτιαγμένος από την ατμόσφαιρα!

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
16
ενα αλλο σοβαρο μειον για μενα ειναι η περιοχη αλλα και η διακρτιτικοτητα που δεν υπαρχει
τωρα απο σερβις δεν δοκιμασα βεβαια εχει νεανικα
και ωραια μουνακια
και σκεφτομαι μηπως καποιοι συναγωνιστες για να επιμενουν τοσο τρων και εξω....

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
16
Οι υπηρεσίες των μασατζίδικων είναι απείρως ανώτερες, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πας επί τούτου, ενώ στο Αμνέζια μπορείς απλώς να καβλαντίσεις και να φύγεις... Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις αποφασίσει από πριν "πάω να γαμήσω", αν σου προκύψει, το κάνεις.

Το ιδανικό πάντως είναι να πας για καφέ στο Αμνέζια και...ύστερα για μασάζ φτιαγμένος από την ατμόσφαιρα!
σωστος ειναι κι αυτο μια ιδεα εκτος και αν παιζει να κανει μασαζ καμια απο το αμνεσια...?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΜΑΣΑΖΟΘΕΜΑ

Απλά θα πας να σε γρασσάρουν