You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Ηρθε καμια καινουργια στην Μαριαννα;
οχι
καμιά γιαγιά 60 χρονών την κόβω...Ξέρει κανένας αυτήν την αγγελια ;
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 299
- Πόντοι
- 21
αυτη την αγγελια την ανεβαζουν καθε τριμηνο και στη Λαρισα μαλλον τουρ κανουνκαμιά γιαγιά 60 χρονών την κόβω...
ε βρίσκουν κόσμο που ρισκάρει νομίζοντας ότι θα βρει κελεπούρι σε τιμή ευκαιρίας! Πιστεύω λίγο να έχεις ιδέα τι συμβαίνει στον χώρο κάτι τέτοιες αγγελίες μπορείς να τις καταλάβεις και να μην μπεις καν στον πειρασμό να πάρεις τηλέφωνο...αυτη την αγγελια την ανεβαζουν καθε τριμηνο και στη Λαρισα μαλλον τουρ κανουν
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Πλακα μας κανεις ρε τυπε δε τους νοιαζουν τα λεφτα και τη δηλαδη γαμιουνται ετσι απλα με τον καθενα και επιπλεον που θα ξερουν οτι εδωσες το τηλ εσυ τες πα εστειλα στ fb mesa einai αν απαντησει απαντησε αν οχι δε θα σκασω κιολαςΑυτο ειναι το θεμα δεν εχουν μαγαζι. Δε τους νοιαζουν τα τρελα λεφτα θελουν να κανουν το κοματι τους και να εχουν λιγους και καλους μη συγκρινεις δεν ειναι σα τα σκατοψυχα που εχουμε συνιθισει στα μασατζιδικα που πουλανε και τη μανα τους για τα λεφτα. Και ολα τα λεφτα να μην εχεις πανω σ και να πεις για εκπτωση το δεχονται με χαμογελο. Αυτα απο εμενα εχουν παει αρκετα ατομα απο εδω μεσα αλλα ημουν ο μονος π το εγραψε. Γιατι ετσι εμαθα. Και στη μαριαννα απο εδω με εστειλαν και για αλλα πριβε με εμπιστευτηκαν και εγω με τη σειρα μου οσο ηλιθιο και αν ακουγεται βρηκα κατι περασα ωραια και το εχω σαν "χρεος" να ενημερωσω ολους τους συναγωνιστες. Πλεον δε μπορω δυστυχως γιατι θα εχω εγω θεμα μετα. Και δε θελω βρηκα το στεκι μ.
VasilisPPPP
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην Μαριάννα δεν ήρθε καμία καινούργια.Αλλα πήγε ο φίλος μου την Δευτέρα και ήταν μια που του έλεγε να μην πάρει την Δανάη.Οτι ναναι πολύ ζηλια πεφτει εκεί μέσα .
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Όταν λες ήταν μια, τι εννοείς, στο σαλόνι στην θέση της Μαριάννας ή η κοπέλα που επέλεξε στο δωμάτιο?Στην Μαριάννα δεν ήρθε καμία καινούργια.Αλλα πήγε ο φίλος μου την Δευτέρα και ήταν μια που του έλεγε να μην πάρει την Δανάη.Οτι ναναι πολύ ζηλια πεφτει εκεί μέσα .
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Περασμα χθες κατα της μια το μεσημέρι απο το Ζεσι σπα.Παρουσα μονο η Ρια με την οποια περασα με το στοματικο στα 50 ευρώ.Οπως και την προηγουμενη φορα η κοπελα τα έδωσε ολα μεσα και περασα πολυ καλα.Διαρκεια 45 λεπτα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.693
- Πόντοι
- 38.177
Προσφατο τσεκ ιν στο ιδρυμα της Τσιμισκη ,απο το κακο στο χειροτερο ,πριν απο κανα διμηνο που ειχα περασει παλι τα ιδια ,που τα βρησκουν αυτα τα μπαζα ??
Ανάπτυξη-Ανοικοδόμηση
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Κι εγω έστειλα να με ενημερώσουν, το είδαν και με μπλοκαραν.... ότι να ναιεστειλα στ fb mesa einai αν απαντησει απαντησε αν οχι δε θα σκασω κιολας
Πέρασμα και από εμένα από Ζεσι. Ο κύριος στην είσοδο όλα τα λεφτά χαλαρός και επικοινωνιακός.
Μπήκα στο δωμάτιο με την Ρια για απλο στοματικο.
Σωματικά δεν ήταν το στυλ μου αλλά λόγω των καλών σχολίων την επέλεξα και δεν έχασα.
Ικανοποιητικό μασάζ ευχάριστη επικοινωνιακή, με ωραία περιποίηση της περιοχής και καβλωτικα κοιταγματα στα μάτια.
Έπεται δοκιμή σε άλλο φρι "κατάστημα". Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
παιδια πιο πισω ειδα κατι ψιλο καλες κριτικες για τη πιο κατω κυρια.
κανενας αλλος εμπειρία;
καμια επιπλέον πληροφορία;
κανενας αλλος εμπειρία;
καμια επιπλέον πληροφορία;
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
επίσης δε θα ηταν πιο σωστο να κανετε 2 νηματα για "Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη"
ενα με τα free και ενα με τα prive;
διαβαζω ποσες ωρες και ακρη δεν βγαινει ευκολα.
Τι ειναι free και τι οχι, μιαζουν και τα ονοματα μαγαζιων κοριτσιών.
Παντρεμενος άνθρωπος δεν εχω τοσο χρονο, ξεκλεβω κανα 2ωρακι αμα το φαω ολο στο διαβασμα...
Φανταζομε και αλλοι ειναι στην ιδια φαση.
ενα με τα free και ενα με τα prive;
διαβαζω ποσες ωρες και ακρη δεν βγαινει ευκολα.
Τι ειναι free και τι οχι, μιαζουν και τα ονοματα μαγαζιων κοριτσιών.
Παντρεμενος άνθρωπος δεν εχω τοσο χρονο, ξεκλεβω κανα 2ωρακι αμα το φαω ολο στο διαβασμα...
Φανταζομε και αλλοι ειναι στην ιδια φαση.
VasilisPPPP
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μέσα στο δωμάτιο μου είπε σΌταν λες ήταν μια, τι εννοείς, στο σαλόνι στην θέση της Μαριάννας ή η κοπέλα που επέλεξε στο δωμάτιο?
thesp
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2018
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Μέσα στο δωμάτιο μου είπε σ
Μακριά φίλε πολύ χοντρή Ρωσοπόντια κ χάλια μασαζ
djgatos
Μέλος