Δηλαδη αληθεια πιστεύετε οτι ψάρεψαν το μαγαζι απο το φόρουμ και κάνανε ντου! Ρε παιδια αυτά ειναι αστεία. Σα να γραφεις γράμμα στον αη Βασίλη ενα πράγμα. Εγω πιστεύω οτι πρόκειται καθαρά για φοροεισπρακτική πολιτική. Σα τις πινακίδες στη Τσιμισκί. Μια στο τοσο κάνουν ντου και μας τις ξεβιδώνουν. Οποτε εχει ανάγκη το ταμείο η ισως οταν κανά βύσμα θελει να ανακατέψει τη τράπουλα. Οσο αφορά τους νέους με ενα ποστ εγω σεβόμενος τη θεση μου κάποτε (1ο ποστ) τους καταλαβαινω. Το θεμα ειναι οτι αρνούνται την ενημέρωση μετα. Εύχομαι σε ολους τα καλυτερα να ερθουν και το μαρούλι σύντομα να επανέλθει στις τσέπες μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
ακριβως αυτο…τιποτ' αλλοΔηλαδη αληθεια πιστεύετε οτι ψάρεψαν το μαγαζι απο το φόρουμ και κάνανε ντου! Ρε παιδια αυτά ειναι αστεία. Σα να γραφεις γράμμα στον αη Βασίλη ενα πράγμα. Εγω πιστεύω οτι πρόκειται καθαρά για φοροεισπρακτική πολιτική. Σα τις πινακίδες στη Τσιμισκί. Μια στο τοσο κάνουν ντου και μας τις ξεβιδώνουν. Οποτε εχει ανάγκη το ταμείο η ισως οταν κανά βύσμα θελει να ανακατέψει τη τράπουλα. Οσο αφορά τους νέους με ενα ποστ εγω σεβόμενος τη θεση μου κάποτε (1ο ποστ) τους καταλαβαινω. Το θεμα ειναι οτι αρνούνται την ενημέρωση μετα. Εύχομαι σε ολους τα καλυτερα να ερθουν και το μαρούλι σύντομα να επανέλθει στις τσέπες μας.
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 218
- Πόντοι
- 26
Κανενα free ρε συναγωνιστες? που παμε? bodyfree? θα με βόλεβε στο κέντρο αν έχετε καμμια σύσταση...
διαβαζω τοση ωρα τα προηγουμενα ποστ κ με ποιανει απελπισια......
Κ ξαφνικα βλεπω αυτο το ποστ......
Καλα ρε φιλε δηλαδη ουτε καν εκανες τον κοπο να διαβασεις το προιγουμενο ποστ??????
Το προιγουμενο ΠΟΣΤ.......ΟΧΙ την σελιδα.........ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ!!!????
Να αναρωτηθεις τι γραφουν τα παιδια εδω??? Αλλα θα μου πεις αυτο για να γινει θελει κ λιγο να το εχεις!!
Κ μπηκες να γραψεις αυτο
marcusAlevrius
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλησπερα εχουμε πληροφοριες για αυτο
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Εγώ δεν ξέρω το πώς έγινε, αυτό το ξέρει η ίδια η Νίκη. Μετέφερα κάτι που μου είπε ο κολλητός μου φίλος και συνάδελφος κι αυτός το έμαθε από γυναίκα των μασάζ. Αν αυτό δεν είναι ακριβές, πάω πάσσο. Αστειο εγώ ρε φίλε dbaba δεν θα το χαρακτήριζα, γιατί κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν και χάθηκε κι ένα μαγαζί που κάποιοι πηγαιναν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν πρόσβαση παντού και μερικές φορές μεταχειρίζονται τεχνάσματα για να παρακάμψουν τις προφυλάξεις των μαγαζιών και να μπουν. Δεν είναι τόσο απλό να σπάσουν μια πόρτα και να μπουν μέσα. Αντε και μπήκαν, αν δεν βρουν κάποιον στην πράξη, δεν δένουν την κατηγορία. Επομένως μόνο ως πελάτες μπορούν να στοιχειοθετήσουν αδίκημα.Δηλαδη αληθεια πιστεύετε οτι ψάρεψαν το μαγαζι απο το φόρουμ και κάνανε ντου! Ρε παιδια αυτά ειναι αστεία. Σα να γραφεις γράμμα στον αη Βασίλη ενα πράγμα. Εγω πιστεύω οτι πρόκειται καθαρά για φοροεισπρακτική πολιτική. Σα τις πινακίδες στη Τσιμισκί. Μια στο τοσο κάνουν ντου και μας τις ξεβιδώνουν. Οποτε εχει ανάγκη το ταμείο η ισως οταν κανά βύσμα θελει να ανακατέψει τη τράπουλα. Οσο αφορά τους νέους με ενα ποστ εγω σεβόμενος τη θεση μου κάποτε (1ο ποστ) τους καταλαβαινω. Το θεμα ειναι οτι αρνούνται την ενημέρωση μετα. Εύχομαι σε ολους τα καλυτερα να ερθουν και το μαρούλι σύντομα να επανέλθει στις τσέπες μας.
Ισως και να εχεις δίκιο δε ξερω. Παντως ρε παιδια η πίπα της ελενας δεν υπήρχε. Ή μηπως Βάσιας. Δε μπορω να ξεμπερδευτώ με τιποτα. Οταν ηταν δίδυμο στη Δωδεκανήσου η ξανθιά κοντούλα. Πρώην μαριάννα και λιγο Βασίλη.Αυτή.
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
πανε να δεις τη γλυκα....καλησπερα εχουμε πληροφοριες για αυτο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
graf θα συμφωνήσω σε όσα λες αλλά έχει γίνει τραγική η κατάσταση.
Έτυχε να ζητήσω πληροφορίες από κάποιους εδώ μέσα και ούτε εμένα βοήθησαν οι περισσότεροι.
Δηλαδή ήμαρτον..
Φοβόμαστε ότι θα μας φας τις γκόμενες yorkie...
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Οσο αφορά τους νέους με ενα ποστ εγω σεβόμενος τη θεση μου κάποτε (1ο ποστ) τους καταλαβαινω. Το θεμα ειναι οτι αρνούνται την ενημέρωση μετα. Εύχομαι σε ολους τα καλυτερα να ερθουν και το μαρούλι σύντομα να επανέλθει στις τσέπες μας.
Εχεις ενα δίκιο σ αυτο αν και εχω κάποια προσωπική ένσταση. Ζήτησα κι εγω κάποτε άκρες για τα πριβέ. Δεν πήρα ΠΟΤΕ. Οταν καταλαβα οτι φταίει το οτι εγω δεν ενημέρωνα για τιποτα, άρχισα να κανω ενημερώσεις για τις δικές μου εμπειρίες. Οταν ξαναζητησα (μετα απο μερικές ´´ενημερωσεις´´ μου ) άκρες, η απάντηση ηταν εμμεσως πλην σαφώς :και που σε ξέρουμε εσένα για να σου παρέχουμε πληροφοριες.....
Δεν παραπονιέμαι, ίσα ίσα καταλαβαίνω οτι αφού δεν με ξέρουν ειναι επίφοβο να μου δώσουν ινφος. Απλα καταρρίπτεται το επιχείρημα οτι αν δεν ενημερώσεις δεν θα ενημερωθείς....
Δεν κανω επίθεση σε κανέναν. Απλώς απορώ εμεις που δεν έχουμε άκρες θα μπορέσουμε ποτε να βρούμε? κι αν ναι πως?
Μην κραζεις ρε φιλε, ερωτηση έκανα, τα προηγούμενα ποστ δεν ειχαν καμμια πληροφορία για free. Πες μου που μπρορω να διαβάσω την πληροφορία. Βοήθεια ζήτησα ως νεος στο forum..
διαβαζω τοση ωρα τα προηγουμενα ποστ κ με ποιανει απελπισια......
Κ ξαφνικα βλεπω αυτο το ποστ......
Καλα ρε φιλε δηλαδη ουτε καν εκανες τον κοπο να διαβασεις το προιγουμενο ποστ??????
Το προιγουμενο ΠΟΣΤ.......ΟΧΙ την σελιδα.........ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ!!!????
Να αναρωτηθεις τι γραφουν τα παιδια εδω??? Αλλα θα μου πεις αυτο για να γινει θελει κ λιγο να το εχεις!!
Κ μπηκες να γραψεις αυτο
akismouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Πρώην salomes (Τσιμισκή) πρώην μεταξάς (Μητροπόλεως). Δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει, και οι τιμές τσιμπημένες.καλησπερα εχουμε πληροφοριες για αυτο
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
κι αν ναι πως?
Όταν ακόμα ασχολιόμουνα με το άθλημα και δεν είχα παροπλιστεί, ξεκίνησα με τα free και ενημερώνοντας και μετά γνώρισα κόσμο από εδώ μέσα - προσωπικά - και έτσι μπήκα στον χορό για τα καλά. Και σε κάποιους που με έχουν ρωτήσει με pm για κονέ το ίδιο είπα. Αλλά πλέον εγώ δεν είμαι και η καλύτερη άκρη που μπορείς να βρει κανείς...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μια χαρά τα "λέει" ο φίλος μου ο δοκιμαστης .Το χτίσιμο εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικό μεταξύ των μελών .
Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω μονιμα χτιζω για αυτο με εχουν στα οπα οπα εδω μεσα...Μια χαρά τα "λέει" ο φίλος μου ο δοκιμαστης .Το χτίσιμο εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικό μεταξύ των μελών .
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μια χαρά λοιπόν.
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Το χτίσιμο εμπιστοσύνης είναι πολύ σημαντικό. Εξάλλου τι έχουμε να χωρίσουμε; Όλοι μας το ίδιο πράγμα ζητάμε. Λίγη απόδραση από την καθημερινότητα. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν να βρισκόμασταν από κοντά κάποια στιγμή μερικοί συναγωνιστές για να ανταλλάζαμε απόψεις και εμπειρίες.
Μια ενημέρωση ζήτησα ρε παίδες και να μην πω τι μου δώσατε..Ξέρουμε κάτι για αυτό, να μην τραβιέμαι τσάμπα στην άλλη άκρη?
ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΜΕ και σας περιμένουμε στο χωρο μας με νεες προσιτές τιμές για όλους στη Δυτική Θεσ/νικη με ακαταμάχητα κοριτσια!!! ......2791
Ούτε ένας δεν πήγε πια?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
εισαι εισαι δε ξεχνιεσαι ευκολα εσυΌταν ακόμα ασχολιόμουνα με το άθλημα και δεν είχα παροπλιστεί, ξεκίνησα με τα free και ενημερώνοντας και μετά γνώρισα κόσμο από εδώ μέσα - προσωπικά - και έτσι μπήκα στον χορό για τα καλά. Και σε κάποιους που με έχουν ρωτήσει με pm για κονέ το ίδιο είπα. Αλλά πλέον εγώ δεν είμαι και η καλύτερη άκρη που μπορείς να βρει κανείς...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
δε νομιζω να καταλαβαν κ πολλοι για ποιο προκειταιΜια ενημέρωση ζήτησα ρε παίδες και να μην πω τι μου δώσατε..
Ούτε ένας δεν πήγε πια?
ουτε θα καθησει ο αλλος να δει τα τηλ να βρει ποιο ληγει σε 2791