FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Σε ποιο μαγαζί ειναι ;;;
μια σελιδα ποιο πριν..το λεμεΣε ποιο μαγαζί ειναι ;;;
Εξακολουθεις να γραφεις μαλακιες,εισαι τελειως αναξιοπιστος.Δεν αμφισβητω οτι την ξερεις την αδερφω (το αντιθετο μαλιστα,μαλλον την παραξερεις)αλλα για το καζινο αστο.agnus;εχεισ ιδεα σε ποιο κρεβατι ειναι η λιαγουρο και ποιεσ ψολιεσ εχει στο στμα τησ?αρα μη μου λεσ αν ξερω η οχι το μιναρετζη.αλο μπαινει μεσα γεια την εκπομπη και αλο παιζει στο καζινο.φιλια.μην γραφεισ οτι ακουσ.
Προφανώς εννοεί το Edelweiss.Επειδή εισαι λίγος μικρουλης , σε ποια ευα απο τις 2 ;
Προφανώς εννοεί το Edelweiss.
okΕξακολουθεις να γραφεις μαλακιες,εισαι τελειως αναξιοπιστος.Δεν αμφισβητω οτι την ξερεις την αδερφω (το αντιθετο μαλιστα,μαλλον την παραξερεις)αλλα για το καζινο αστο.
Τον εχω δει απειρες φορες,δεν σε παιρνει...
πριν το βενζινα καληδοπουλου με ολγασ απο αριστερα απεναντη απο το χοτελ και το σουπερ μαρκετ.οποια φερνει ο κωτσοσ εκει τησ αμολαει 2-3 μερεσ, τωρα δεν ειναι.μη ψαχνεισ αδικα.ΠΕΤΑΞΕΕιναι πριβε το Edelweiss?
πριν το βενζινα καληδοπουλου με ολγασ απο αριστερα απεναντη απο το χοτελ και το σουπερ μαρκετ.οποια φερνει ο κωτσοσ εκει τησ αμολαει 2-3 μερεσ, τωρα δεν ειναι.μη ψαχνεισ αδικα.ΠΕΤΑΞΕ
Έλα μιστερ, στείλε τηλεφωνάκι με π.μ. μας κάβλωσες πάλι!χοντρή δεν είναι η τύπισσα, ψιλομπάζο βέβαια είναι.... βασικά είναι κοντοπούτανο με βυζάρες και για πολύ ξεφτύλισμα λέμε...
πάντως τα κάνει όλα με τιμή τζαμπέ..
καλημερεσ.μπεσ στο τελετεχτ του σταρ.θα βρεισ την αγγελια που εχει.μπαμ κανει.απο φβ ουτε πρκειτε να σου απαντσει ο κωστασ.και λογικο ειναι.Και πως βρίσκεις άκρη με τον Κώτσο? του έστειλα στο fb και δεν μου απάντησε.
καλημερεσ.μπεσ στο τελετεχτ του σταρ.θα βρεισ την αγγελια που εχει.μπαμ κανει.απο φβ ουτε πρκειτε να σου απαντσει ο κωστασ.και λογικο ειναι.
Νεα κριτική στα μπουρδελα για όποιον ενδιαφέρεται.
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #42037 στις: σήμερα στις 17:21 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑλλαγήΤροποποίηση ΔιαγραφήΔιαγραφή
Νέα κριτική. Πέρασμα προ ημερών απο νικηφόρου ουρανού 6. Νομιζω λεγόταν red light κατι. Μεσα η Βίκη εξ Μολδαβιας. Ψήουτςικο μελαχρινό με απιςτευτο κορμί.Τρελό μωρο. 2 γαματα τατουάζ ενα στο πόδι κι ενα στην πλάτη. Πολυ καλό σέρβις. Γεμάτη ενέργεια. Έδειχνε να το γουστάρει αυτο που κάνει. Αρνητικό η πίπα με καποτα. Μου κάνε εντύπωση οτι μετα το σκηνικό κάθισε μαζι μου, μου κάνε μασαζ κτλ... Πρώτη φορα σε Ντελο μου συμβαίνει αυτο. Γενικη εικόνα πολυ θετική. Θα ξαναπηγαίνα άνετα.
Απ: Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #20720 στις: 18 Μαΐου 2012, 17:42:56 »
Studio Royal στην Π.Μελά 33 πετσέτες και ξεφτίλα?βρε ούστ θέλετε και 25 ευρώ