Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φίλε έχεις δίκιο καθώς μέχρι σήμερα δεν έχω αναφερθεί στις μεθόδους υπολογισμού των ηλικιών αλλά μόνο σε αυτές του ύψους και του βάρους.
Οι αναφερόμενες τιμές ηλικιών, λοιπόν, είναι ο μέσος όρος των πιθανότερων τιμών αυτού του μεγέθους. Το έυρος των πιθανότερων τιμών είναι συνήθως έξι χρόνια. Έτσι π.χ. αντί για 25 έπρεπε να αναφέρω 25±3.

Ευχαριστώ το humax για τη βοηθειά του!

Akarnan  είσαι ΖΩΓΡΑΦΟΣ αγόρι μου... ζωγράφισες πάλι  :thumbsup:

p.garcia

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδεs.. θα μου στειλει καποιοσ αριθμο απο entelweiis με pm να γνωρισω και γω αυτην την σοφια ?? :rockon:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
847
Πόντοι
96
[quote author=kostas kipouros  link=topic=936.msg4673409#msg4673409 date=1373555210]
μακουει κανεισ??? για edelweiis ??
[/quote]
Εμείς ακούμε αλλά το inbox σου έχει κάποιο πρόβλημα και δεν δεχετε μνματα! Τελως πάντων:
Φίλε και να σου δώσω το τηλ. δεν θα βοηθήσει. Αν δεν σε συστήσει κάποιος δεν θα σε δεχτεί. Το μαγαζί λειτουργεί πριβέ! Θα πρέπει κάποιος που σε ξέρει προσωπικά (πελάτης ή κοπέλα) να σε συστήσει στην υπευθυνη του μαγαζιού!

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
ρε παικτες μπορει καποιος να με βοηθησει αν και ειμαι "εκτός θεματος"  :grin:

ψαχνω καποιο καλο μασατζιδικο ανατολικη θεσσαλονικη ή εστω κεντρο.. ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ομως χωρις πιπες, φραπεδες κλπ

μασαζ χρειαζομαι οχι  :knockinb:

arisschumi3

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Παρουσίες 5

1. Ηρώ (GR), 29, ξανθιά πλέον, ψηλή με καλές επιδόσεις στο μασάζ και προυπηρεσία σε άλλα γνωστά μαγαζιά της πόλης

2. Μαργαρίτα (?), 31, μελαχροινή λεπτή

3. Μαρίνα (AL), 24, λεπτή καστανή με χαλαρό σώμα και προυπηρεσία σε μαγαζιά της πόλης

4. Χριστίνα, (GR), 29, καστανή με ωραία πιασίματα αλλά μικρό στήθος και καλές επιδόσεις σε όλα.

5. Σοφία, (GR), 43, μελαχροινή λεπτή και καλή αγωνίστρια!

καλησπερα
η σοφια ειναι αυτη που δουλευε παλαιοτερα στη μαριανα?

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Παιδες η Αρτεμης που βρισκεται στην Καλαμαρια και για να παω πρεπει να κλεισω ραντεβου απο τηλεφωνο η δεν ειναι απαραιτητο;Επισης επειδη δεν εχω ξαναπαει και δεν με ξερει αμα μου δωσει καποιος συναγωνιστης το τηλ θα ειναι οκ η πρεπει να παω συστημενοσ.Eυχαριστω

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
847
Πόντοι
96
η σοφια ειναι αυτη που δουλευε παλαιοτερα στη μαριανα
Ναί!

Παιδες η Αρτεμης που βρισκεται στην Καλαμαρια και για να παω πρεπει να κλεισω ραντεβου απο τηλεφωνο...;...πρεπει να παω συστημενοσ?
Ναι!

nickthegreek7777

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες,

μπορώ να έχω ένα τηλ και μερικές πληροφορίες για Μαρία (Spa in the  city) λαδάδικα?

Ευχαριστώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom