dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Ακόμα γαμάτε ρε?
Μέχρι να τις εξαντλήσουμε (τις κοπέλες) ή να πέσουμε ηρωικά μαχόμενοι! Ακόμα τηλέφωνο περιμένω...
Ακόμα γαμάτε ρε?
H Eλένη, η gilf 45+, ήταν πολύ καλή ρε παιδιά. Πέσαμε όλοι σαν χαϊβάνια και την διαφήμισαν και πολλοί εδώ μέσα με κριτικές και το πήρε πάνω της?
Να το αναφέρουμε στην Μαριάννα, η τσατσα-μασατζού νομίζω ενδιαφέρεται για την δουλειά της, θα επιλυφτεί του θέματος.
Μέχρι να τις εξαντλήσουμε (τις κοπέλες) ή να πέσουμε ηρωικά μαχόμενοι! Ακόμα τηλέφωνο περιμένω...
Είναι στην γνωστή μασάζο- - επιχειρηματία ΜΑΡΙΑΝΝΑ, έχει αναφερθεί πολλές φορές η ηλεκτρονική διεύθυνση της αγγελίας που ψάχνει. Δες σε πρηγούμενες σελίδες του forum.
επειδη μου αρεσουν οι ωριμες μηπως κανενας συναδελφος μπορει να μου στειλει το τηλ απο εκει που δουλευει? θα το εκτιμουσα ευχαριστω
τηλ απο που θες?
Από τον House για να πιούμε καφέ/μπύρα/ποτό και να τα πούμε...
Από τον House για να πιούμε καφέ/μπύρα/ποτό και να τα πούμε...
Εγώ ακόμα περιμένω κάποια βοήθεια για Μάκη αντιστρες αλλά τίποτα...καλάάάάάάά...
Αρχηγέ, εμένα που δεν είμαι εφυής θα με βοηθήσεις να βρω την milf των ονείρων μου?εσύ είσαι ευφυής....
Και εγω που νομιζα οτι εκει δεν καναν τιποτα...
Χθεσινή πρώτη επισκεψη στον γνωστο Βασίλη στην Κωλλέτη!!SUPER υποδοχή στον χώρο κ προσφορά για κάφε αλλά μολίς τον είχα τελειώσει σπιτι κ ετσι δεν ήπιαμε.Τα κορίτσια τώρα ήταν η ΗΛΕΚΤΡΑ (μάλλον η πιο μικρή της παρέας)η ΛΕΝΑ(η ξανθιά της παρέας)κ η ΝΟΡΑ..Με το που φτάνω ειπά πως θα πάρω την Νορα αλλά με το που ήρθε η ώρα για το δωματιο δεν ξέρω γιατι αλλά προτιμήθηκε η Λένα(ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΝΙΩΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑ).
Αφού αρνήθηκα για μπανιο μιας κ είχα κάνει πριν πάω ερχεται η κοπελια κ άφου ξεπερνάμε την εισαγωγη ξεκιναει ενα αρκετα χαλαρωτικο μασαζακι την λέω να προχωρήσουμε χωρίς κανα προβλημα απο μερους της κ με ξεκιναει μια SPECIAL πολυ δυναμη το έχει με 1000.Τώρα με παρεξένεψε πως δεν μαφησε δαχτυλο κ να περιποιηθω παραπανω αυτην κ επειδη πηγαινα στον χώρο αυτον πρωτη φορα δεν ξέρω αν ηταν προσωπικα μονο με μένα αυτο η για κατι να στραβωσε nevermind κ στο σεξ ολα καλα χωρις καθολου σπαστικα μη μα μου ποναω κ αλλες μαλακιες.
ΧΑΛΑΡΩΜΑ κ 2ος γυρος οπου με την γαματη της τελειωσα για 2 φορα κ καπου εκει ΤΗΕ GAME ITS OVER!!!!Μπανάκι λιγο συζήτηση με Ευα καιτέλος
Περασα αρκετα καλα κ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναπροτιμηθει ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ τωρα με ποια κοπελα η κοπέλες θα δείξει.
Στα συν για μένα η ευγένεια η συμπεροφορα απο ολο το ΤΕΑΜ το οτι οι κοπελες ολες ήταν Ελληνιδες Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!!!!
[/quo
πηγες με συστασειες? γτ ετσι ακουγεται να πας συστημενοςte]
Ειμουν ισως απο τους πρωτους που ειπα εδω οτι εκει μαλλον κανουν σεξ. Ενστικτο μονο.τιποτα σε μασαζ εννοεις...
εκεί κάνουν μόνο σεξ...
Δεν νομίζω.....ρε σεις εχετε καιρο να κ τη βλεπεται θεα τη θειτσα
αμα βγαλει το σουτιεν δε θα μπορει να τα συμμαζεψει
Υπάρχει και ο καναπές να βοηθήσει....Δεν νομίζω.....
Υπάρχει και ο καναπές να βοηθήσει....
Τελικά όλα είναι θέμα τη ζητάς....
Ειμουν ισως απο τους πρωτους που ειπα εδω οτι εκει μαλλον κανουν σεξ. Ενστικτο μονο.
μετα βγηκαν καποιοι λεγανε με τιποτα, αλλοι λεγανε οτι οντως γινεται αλλα τωρα το μονο σιγουρο ειναι οτι ναι οντως γινεται εκει.
Ισως το επισκεφτω.