Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
μαγκες, εχω χασει το τηλ απο κ.καραμανλη, κοντα στην μαρτιου....ναι ναι αυτο με τις καλες τιμες....αυριο θα ειμαι εκει κοντα για δουλεια, αν καποιος το εχει ας στειλει πμ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μαγκες, εχω χασει το τηλ απο κ.καραμανλη, κοντα στην μαρτιου....ναι ναι αυτο με τις καλες τιμες....αυριο θα ειμαι εκει κοντα για δουλεια, αν καποιος το εχει ας στειλει πμ
έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεε  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πολλές ανακατατάξεις συμβαίνουν τελευταία στα ιδρύματα μυοχαλάρωσης λόγω κρίσης αλλά και εξωγενών παραγόντων.Μεταγραφές-αποχωρίσεις-αλλαγές τιμών,ωραρίων.Νεότερα προσεχώς.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πωπω για τα μάτια μου... θα περάσω μια βόλτα GFE αλλά με τις τιμές στα ύψη, την ποιότητα στα τάρταρα και τα λεφτά μας να συρρικνώνονται δεν μπορώ να τιμώ το nickname μου...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μικρέ χτες κάναμε ζημιά με τον παππού,θα γραφτεί review στο αντίστοιχο θρεντ.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ρε σαν δεν ντρέπεστε... ένα κωδικοποιημένο μήνυμα δεν στέλνεις... αλλά χθες... ε δεν πειράζει, δεν μπορούσα. Γυμναστήριο και στο καπάκι μπαλίτσα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε σαν δεν ντρέπεστε... ένα κωδικοποιημένο μήνυμα δεν στέλνεις... αλλά χθες... ε δεν πειράζει, δεν μπορούσα. Γυμναστήριο και στο καπάκι μπαλίτσα...
Κάνω μία να γυρίσω να ξεφύγω από το κεφαλοκλείδωμα του μωρού και πέφτει το μάτι μου στο τέλος του αγώνα Πάο-Μπάρτσα.Βλέπω 0-3 λέω ωραία ξεκίνησε η νύχτα μου σε όλα τα επίπεδα. :)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Κυριοι ειχα μια μικρη διακοπη απο τα ιδρυματα μυοχαλαρωσης λογω (αθηνα 2 χρονια) και ειμαι de forme απο ενημερωση. φορτωστε πληροφοριες. Μην αφηνεις το συναδελφο χωρις καποτα σε μπουρδελο χωρις καπελο στην ερημο χωρις σωστο μασατζιδικο στη πατριδα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
παιδεια,ελειπα εξωτερικο και ηρθα μεχρι τριτη παλι σαλονικα......μοθ δινετε με πμ πληροφοριες για το μαγαζι στιν καραμαλη????τελευταια φορα ποθ παο σε μασαζ εδω και μετα γεια σασ ¨-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom