Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

treliaris82

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ νέοπας είμαι. Ο Βασίλης θεωρείται το μαγαζί με το "καλύτερο" σέρβις; Αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής να στείλει πμ με ακριβή διεύθυνση και τηλέφωνο για ραντεβού θα το εκτιμούσα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που είναι εξαιρετικά παιδιά,κανείς δεν διεκδικεί πρωτεία.Προσπαθούμε να βοηθιόμαστε όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει(αυτό κυρίως εμπεριέχει τα πιο πολλά).Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Δεν είναι κάποιος καλύερος ή χειρότερος, είμαστε απλά διαφορετικοί, λογικό είναι.
Την καλησπέρα μου σε "νέους" και "παλιούς", αγνώστους και γνωστούς.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χάουζ αν το δεις πριν το αύριο... θα σε τηλ να τα πούμε να με πεις... έχω κάτι ευρώ για ξόδεμα!
Φυσικά όποτε θες,καλύτερα πρωί για να προλάβεις να κλείσεις...τραπέζι στην ταβέρνα της αρεσκείας σου  :2funny:
Αν βρω το κασέ θα κάνω κι εγώ εξόρμηση(μύηση φίλου)αύριο κάπου.  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Φυσικά όποτε θες,καλύτερα πρωί για να προλάβεις να κλείσεις...τραπέζι στην ταβέρνα της αρεσκείας σου  :2funny:
Αν βρω το κασέ θα κάνω κι εγώ εξόρμηση(μύηση φίλου)αύριο κάπου.  :rockon:

Ναι φίλε πρωί... απόγευμα δεν παίζει... θα σε πω από κοντά!

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που είναι εξαιρετικά παιδιά,κανείς δεν διεκδικεί πρωτεία.Προσπαθούμε να βοηθιόμαστε όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει(αυτό κυρίως εμπεριέχει τα πιο πολλά).Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Δεν είναι κάποιος καλύερος ή χειρότερος, είμαστε απλά διαφορετικοί, λογικό είναι.
Την καλησπέρα μου σε "νέους" και "παλιούς", αγνώστους και γνωστούς.

οκ χαουζ......το λυσαμε το θεμα....σε μιση ωρα εχω  ραντεβου εντελβαις....ενημερωση σε λιγο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα διπλά στα περισσότερα μαγαζιά(γι αυτά των 100 μιλάω,Βασίλη έχω καιρό να πάω)είναι στα 140-150.
Να υπενθυμίσω επίσης πως δεν προσφέρονται όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί για ντουέτα.Δηλαδή,καλύτερα να μη ζητάμε τις 2 που μας άρεσαν πιο πολύ αλλά να ρωτάμε τη ρεσεψιονίστ(ιδίως αν μας ξέρει και την ξέρουμε) ποιες 2 να προτιμήσουμε για διπλό.Μη ντρέπεστε να ζητάτε ακριβώς αυτό που θέλετε, είναι κέρδος και για σας και για τις κοπέλες και για το μαγαζί(μη το αναλύσω παραπάνω,καταλαβαίνετε).Φιλική συμβουλή όχι ντουέτο στην πρώτη επίσκεψη σε ίδρυμα(μόνο εγώ κάνω τέτοιες μαλακίες  :2funny:).Δοκιμάστε πάντως,όσο ανέχει η τσέπη του καθενός και η κράση του. :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οκ χαουζ......το λυσαμε το θεμα....σε μιση ωρα εχω  ραντεβου εντελβαις....ενημερωση σε λιγο
Φιλικά πάντα αυτό που μόλις έγραψες,σε "καρφώνει" στο μαγαζί και στο αφεντικό του.
Αν δε σε πειράζει όλα οκ.Καλά να περάσεις από την καρδιά μου φίλε.Αν θες τη γνώμη μου θα σύστηνα τη Μένη την Ελληνορωσίδα,25άρα αρκετά φιλική και δεκτική,κοντούλα,λίγα κιλάκια,όχι γεμάτη,πάντα πρόθυμη και με αντοχές.Αρκετά gfe(τώρα που μάθαμε και τι είναι  :2funny:)
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα  :tits: τούμπανο,φυσικό και κωλάρα αλλά λίγο παραπάνω επαγγελματίας απ΄όσο θα ήθελα προσωπικά.Και το μικρό Βικάκι φυσικά είναι top shelf  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλά εσύ είσαι ο επίτιμος λέμε, δεν έχεις αφήσει και τίποτα αδοκίμαστο  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρίξε σύρμα για νέα  :tits: :tits: :tits: με τρελές βυζάρες να πάρεις 30 πμ σε 2 λεπτά και να έχει 20 αναγνώστες το θέμα  :2funny:

theol

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζω το φορουμ εδω και χρονια αλλα δεν εχω γραψει ποτε. κιαυτο γιατι αν και εζησα χρονια στη σαλονικη εδω και 7 χρονια ζω επαρχια (γιαννενα). σαλονικα ανεβαινω δυστυχώς μονο με την οικογένεια οπότε η αποπειρα για μασαζ γινεται μονο στο μυαλο μου. Για να μη σας κουραζω άλλο επειδη θανεβω πανω σε καμμια δεκαρια μερες θα ήθελα να ρωτησω για τη νασια στην παπαφη. το κακό ειναι οτι θα ειμαι 2-3 μερες μονο επάνω οπότε καταλαβαίνετε. το τηλέφωνο υπάρχει στον αγγελιοφορο ή καπου αλλού; τωρα θα μου πείτε πεταγομαι ετσι ξεκάρφωτα και ζητω τηλέφωνο και εχετε δικιο... τελος παντων παντως θα ηθελα να μαθω καποια πράγματα αν δεν σας πειραζει εσας τους παλιοτερους αν οχι καλή καρδια.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλικά πάντα αυτό που μόλις έγραψες,σε "καρφώνει" στο μαγαζί και στο αφεντικό του.
Αν δε σε πειράζει όλα οκ.Καλά να περάσεις από την καρδιά μου φίλε.Αν θες τη γνώμη μου θα σύστηνα τη Μένη την Ελληνορωσίδα,25άρα αρκετά φιλική και δεκτική,κοντούλα,λίγα κιλάκια,όχι γεμάτη,πάντα πρόθυμη και με αντοχές.Αρκετά gfe(τώρα που μάθαμε και τι είναι  :2funny:)
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα  :tits: τούμπανο,φυσικό και κωλάρα αλλά λίγο παραπάνω επαγγελματίας απ΄όσο θα ήθελα προσωπικά.Και το μικρό Βικάκι φυσικά είναι top shelf  :rolleyes:

Δεν βαριεσαι ας βγω καρτα και τι να λεει
φουλ προγραμματακι με Μαρια....αλλα η καποταρα με χαλασε......anyway......εχω τρελα με βυζους και ειδικοτερα natural.....θα βοηθουσε καποιος να μου πει κανα αλλο οικο μυοχαλαρωσης...χεεχχεχε

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
καλισπερα παιδια. επισκεψη σημερα στο ανθος των αλπεων και απο  kavler καταντισα πετσετακιας.ειχα παει κανα δυο φορεσ παλιοτερα με σισι. αλλα μου φεναιτε οτι και αυτο ειναι σαν την μπαλα αν το αφησεισ σ΄αφηνη. η ευα δεν με θημοταν και μου στελνει την σονια,μια μικρι τροφαντουλα. ματεως κοπος οσο και αν προσπαθησα εφαγα πετσετα θαλασης..καλα το μεγαλο φιασκο ηταν οταν στο τελοσ μου εδεινε και αποδειξη. φυσικα και θα ξανα προσπαθησω αυριο κιολας.οπιοσς εχει να μου δωσει καμια συμβουλη οστε να αποφυγω το ναυαγιο θα του ειμουν υποχρεως.εστω και σε pm. μιπος εχει καπιος να μου πρωτηνει καπια πιο εμπειρη στο μαγαζι? περημενω βοηθεια μιας και σε περιοδο κρισης δεν ειναι να πεταμε και τα ευροπουλα μας..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλημέρα.Αν σε προορίζουν για πετσέτα φίλε,την έμπειρη σου στέλνουν.Για να μπορεί να σε "κουμαντάρει".

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν βαριεσαι ας βγω καρτα και τι να λεει
φουλ προγραμματακι με Μαρια....αλλα η καποταρα με χαλασε......anyway......εχω τρελα με βυζους και ειδικοτερα natural.....θα βοηθουσε καποιος να μου πει κανα αλλο οικο μυοχαλαρωσης...χεεχχεχε
Είχε κι ένα ακόμα νατουράλε εκει,δε το είδες?Στο έγραψα αλλά μάλλον είχες φύγει
Την καλημέρα μου

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
naturale μαλλον την μαριαννα ενοοεις?καλημερα

seven

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
paidia kapoia stoixeia gia to parapano studio.... ? thlefono h dieuthunsi kai
gia emas pou eimaste ektos thessalonikis? kai proteinete ? mhn kapsoume kai tzampa venzina :)
ta stoixeia fusika pm
euxaristo

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom