dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Χαχαχα.Και ενημερωστε συναδελφοι να ξερουμε τι γινεται
Πάντα το κάνω...
Χαχαχα.Και ενημερωστε συναδελφοι να ξερουμε τι γινεται
Φυσικά όποτε θες,καλύτερα πρωί για να προλάβεις να κλείσεις...τραπέζι στην ταβέρνα της αρεσκείας σουΧάουζ αν το δεις πριν το αύριο... θα σε τηλ να τα πούμε να με πεις... έχω κάτι ευρώ για ξόδεμα!
Φυσικά όποτε θες,καλύτερα πρωί για να προλάβεις να κλείσεις...τραπέζι στην ταβέρνα της αρεσκείας σου
Αν βρω το κασέ θα κάνω κι εγώ εξόρμηση(μύηση φίλου)αύριο κάπου.
Υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που είναι εξαιρετικά παιδιά,κανείς δεν διεκδικεί πρωτεία.Προσπαθούμε να βοηθιόμαστε όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει(αυτό κυρίως εμπεριέχει τα πιο πολλά).Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Δεν είναι κάποιος καλύερος ή χειρότερος, είμαστε απλά διαφορετικοί, λογικό είναι.
Την καλησπέρα μου σε "νέους" και "παλιούς", αγνώστους και γνωστούς.
Φιλικά πάντα αυτό που μόλις έγραψες,σε "καρφώνει" στο μαγαζί και στο αφεντικό του.οκ χαουζ......το λυσαμε το θεμα....σε μιση ωρα εχω ραντεβου εντελβαις....ενημερωση σε λιγο
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα τούμπανο,φυσικό και κωλάρα
Καλά εσύ είσαι ο επίτιμος λέμε, δεν έχεις αφήσει και τίποτα αδοκίμαστο
Φιλικά πάντα αυτό που μόλις έγραψες,σε "καρφώνει" στο μαγαζί και στο αφεντικό του.
Αν δε σε πειράζει όλα οκ.Καλά να περάσεις από την καρδιά μου φίλε.Αν θες τη γνώμη μου θα σύστηνα τη Μένη την Ελληνορωσίδα,25άρα αρκετά φιλική και δεκτική,κοντούλα,λίγα κιλάκια,όχι γεμάτη,πάντα πρόθυμη και με αντοχές.Αρκετά gfe(τώρα που μάθαμε και τι είναι )
Επίσης τη μελαχρινή με το κοντό μαλλί, Νίκη βουλγάρα τούμπανο,φυσικό και κωλάρα αλλά λίγο παραπάνω επαγγελματίας απ΄όσο θα ήθελα προσωπικά.Και το μικρό Βικάκι φυσικά είναι top shelf
Είχε κι ένα ακόμα νατουράλε εκει,δε το είδες?Στο έγραψα αλλά μάλλον είχες φύγειΔεν βαριεσαι ας βγω καρτα και τι να λεει
φουλ προγραμματακι με Μαρια....αλλα η καποταρα με χαλασε......anyway......εχω τρελα με βυζους και ειδικοτερα natural.....θα βοηθουσε καποιος να μου πει κανα αλλο οικο μυοχαλαρωσης...χεεχχεχε
Στην Εύα,την Νίκη ενοοώnaturale μαλλον την μαριαννα ενοοεις?καλημερα