Άλλοι 1 φορά τον μήνα άλλοι 1 φορά την εβδομάδα εξαρτάται από την τσέπη του καθενόςΕρώτηση. Πόσες φορές το μήνα πάτε κατά μέσο όρο για μασάζ; ή ξέρετε άτομα που πανε
Νομίζω δεν υπάρχει τόσο ζήτηση όσο θεωρούμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε.ξερολα γουστάρω και πάω έχω την οικονομική άνεση εσύ άμα.δεν την έχεις τραβά σε.αλλο σαιτ που.λεει για τραβελια και πόρνες...αντε.βραδιάτικα10 μέρες ξερολα ήταν κλειστό το κατάστημα. Η Πέρσα και η Ισμήνη έχουν 1 μήνα εκεί από τότε που έκλεισε το massagio μην ακούς τι σου λένε και τις πλασάρουν για καινούργιες έχουν γραφτεί κριτικές κιόλας. Εσύ πάνε να σου χαϊδεύει η Μπέλλα την πλατουλα 10 λεπτά να στο παίζει και άλλο ένα 10λεπτο να κάνεις και μπάνιο αλλά 10 λεπτά και λες και ευχαριστώ άντε .
Οπα ρε κουβαρντα μόνο προμο και ψεύτικες κριτικές είσαι λες και δεν ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η κορασίδα εσύ πάνε αλλά μην γράφεις ψέματα στο νήμα και παρασέρνεις δόλιους χωρίς να φταίνε.Ναι ρε.ξερολα γουστάρω και πάω έχω την οικονομική άνεση εσύ άμα.δεν την έχεις τραβά σε.αλλο σαιτ που.λεει για τραβελια και πόρνες...αντε.βραδιάτικα
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Ξερόλα στο ξαναλέω άμα.θες να πηδηξεις στον μύλο είναι ωραιες κορασιδες με.30€ και άμα.θες να.σε.συστησω να.σε.κανουν.και καλη τιμή .αυτά.χόμπι είναι αλλη γουσταρουν να.τους κάνουν μασαζ,άλλη να.τους κάνουν πιπες άλλη να γαμανε ...υπάρχει πολλοί ποικιλία για όλα τα βαλάντια ξεκόλλα και ασε.της παπαριεςΟπα ρε κουβαρντα μόνο προμο και ψεύτικες κριτικές είσαι λες και δεν ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η κορασίδα εσύ πάνε αλλά μην γράφεις ψέματα στο νήμα και παρασέρνεις δόλιους χωρίς να φταίνε.
Μας έχεις καλύψει πλήρως καληνύχτα αγαπημένη μας μασατζουΞερόλα στο ξαναλέω άμα.θες να πηδηξεις στον μύλο είναι ωραιες κορασιδες με.30€ και άμα.θες να.σε.συστησω να.σε.κανουν.και καλη τιμή .αυτά.χόμπι είναι αλλη γουσταρουν να.τους κάνουν μασαζ,άλλη να.τους κάνουν πιπες άλλη να γαμανε ...υπάρχει πολλοί ποικιλία για όλα τα βαλάντια ξεκόλλα και ασε.της παπαριες
Papatzhs69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 5.131
- Πόντοι
- 1.056
καρθωθηκες μεγαλε...ελα καληνυχτα...Ξερόλα στο ξαναλέω άμα.θες να πηδηξεις στον μύλο είναι ωραιες κορασιδες με.30€ και άμα.θες να.σε.συστησω να.σε.κανουν.και καλη τιμή .αυτά.χόμπι είναι αλλη γουσταρουν να.τους κάνουν μασαζ,άλλη να.τους κάνουν πιπες άλλη να γαμανε ...υπάρχει πολλοί ποικιλία για όλα τα βαλάντια ξεκόλλα και ασε.της παπαριες
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς πανέξυπνες Παπατζη?καρθωθηκες μεγαλε...ελα καληνυχτα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άμα.θες καλύτερη κάλυψη να τσ πούμε και .απο κοντά ...ΑλεξίαΜας έχεις καλύψει πλήρως καληνύχτα αγαπημένη μας μασατζου
Ξέχασα να πω ότι σταμάτησαν η νεφέλη,Κλειώ και Ολίβια αλλά ήρθαν νέα αστέρια η ΠΕΡΣΑ ΚΑΙ Η ΙΣΜΗΝΗ νομίζω την.λεγαν
Σταμάτησαν;;;
Κρέμασαν τα στρινγκ ή θα παίξουν μπάλα ιδιωτικά;
Έγραψα μια κριτική κ σπεύσατε να ειρωνευτειτε
Κάθε άποψη σεβαστή κ υποκειμενική
Εγώ αυτά που ζητάω τα βρίσκω …εσείς οι «παλιοί» εξυπνάκηδες γαμηκουλες θα μείνετε οι ίδιοι να ζητάτε ανταλλάγματα για να δώσετε πληροφορίες να χλευάζετε κ να χαρακτηρίζετε προμο όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από εσάς .μεινετε στην μιζέρια σας
Κάθε άποψη σεβαστή κ υποκειμενική
Εγώ αυτά που ζητάω τα βρίσκω …εσείς οι «παλιοί» εξυπνάκηδες γαμηκουλες θα μείνετε οι ίδιοι να ζητάτε ανταλλάγματα για να δώσετε πληροφορίες να χλευάζετε κ να χαρακτηρίζετε προμο όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από εσάς .μεινετε στην μιζέρια σας
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.112
- Πόντοι
- 1.056
Απ' οτι έχει εννοηθεί εδώ μέσα (γιατί προσωπικά πάω στην πεπατημένη 50€) όσο πιο γαλαντόμος είσαι με την κοπέλα τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις έξτρα. Βέβαια υπάρχουν και τα κριτήρια των εργαζομένων και αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο στάζει το μουνάκι τους όταν σε βλέπουν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να υποκύψουν. Λόγω επειδή το χρήμα είναι αφροδισιακό όσο περισσότερο χαλάσεις τόσο περισσότερα θα πάρεις.Στο κρύσταλ ποιες προχωράνε σε έξτρα ?... Πληροφορίες σε μύνημα
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.... Ποιος από σας είναι μασατζού....? Να ξέρουμε να του φερόμαστε διαφορετικά... Πιο τρυφερά....![]()
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχαΕγώ πάντως δεν κατάλαβα.... Ποιος από σας είναι μασατζού....? Να ξέρουμε να του φερόμαστε διαφορετικά... Πιο τρυφερά....![]()
Αρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδωΕσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Με κατάλαβες...............Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα
Ααα εσύ είσαι εγώ ; Τι μαλακια τραβάει ο κοσμοςΜε κατάλαβες...............
Γκαβλιαρογατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αντε.γαμησου αδερφαρα,μαλακας.εισαι και φαίνεσαι αλεξοθλα.κρυφομασατζουΑρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδω