Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (11 μέλη και 34 επισκέπτες)

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
270
Πόντοι
21
Ερώτηση. Πόσες φορές το μήνα πάτε κατά μέσο όρο για μασάζ; ή ξέρετε άτομα που πανε

Νομίζω δεν υπάρχει τόσο ζήτηση όσο θεωρούμε
Άλλοι 1 φορά τον μήνα άλλοι 1 φορά την εβδομάδα εξαρτάται από την τσέπη του καθενός

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
10 μέρες ξερολα ήταν κλειστό το κατάστημα. Η Πέρσα και η Ισμήνη έχουν 1 μήνα εκεί από τότε που έκλεισε το massagio μην ακούς τι σου λένε και τις πλασάρουν για καινούργιες έχουν γραφτεί κριτικές κιόλας. Εσύ πάνε να σου χαϊδεύει η Μπέλλα την πλατουλα 10 λεπτά να στο παίζει και άλλο ένα 10λεπτο να κάνεις και μπάνιο αλλά 10 λεπτά και λες και ευχαριστώ άντε .
Ναι ρε.ξερολα γουστάρω και πάω έχω την οικονομική άνεση εσύ άμα.δεν την έχεις τραβά σε.αλλο σαιτ που.λεει για τραβελια και πόρνες...αντε.βραδιάτικα

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
270
Πόντοι
21
Ναι ρε.ξερολα γουστάρω και πάω έχω την οικονομική άνεση εσύ άμα.δεν την έχεις τραβά σε.αλλο σαιτ που.λεει για τραβελια και πόρνες...αντε.βραδιάτικα
Οπα ρε κουβαρντα μόνο προμο και ψεύτικες κριτικές είσαι λες και δεν ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η κορασίδα εσύ πάνε αλλά μην γράφεις ψέματα στο νήμα και παρασέρνεις δόλιους χωρίς να φταίνε.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Οπα ρε κουβαρντα μόνο προμο και ψεύτικες κριτικές είσαι λες και δεν ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η κορασίδα εσύ πάνε αλλά μην γράφεις ψέματα στο νήμα και παρασέρνεις δόλιους χωρίς να φταίνε.
Ξερόλα στο ξαναλέω άμα.θες να πηδηξεις στον μύλο είναι ωραιες κορασιδες με.30€ και άμα.θες να.σε.συστησω να.σε.κανουν.και καλη τιμή .αυτά.χόμπι είναι αλλη γουσταρουν να.τους κάνουν μασαζ,άλλη να.τους κάνουν πιπες άλλη να γαμανε ...υπάρχει πολλοί ποικιλία για όλα τα βαλάντια ξεκόλλα και ασε.της παπαριες

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
270
Πόντοι
21
Ξερόλα στο ξαναλέω άμα.θες να πηδηξεις στον μύλο είναι ωραιες κορασιδες με.30€ και άμα.θες να.σε.συστησω να.σε.κανουν.και καλη τιμή .αυτά.χόμπι είναι αλλη γουσταρουν να.τους κάνουν μασαζ,άλλη να.τους κάνουν πιπες άλλη να γαμανε ...υπάρχει πολλοί ποικιλία για όλα τα βαλάντια ξεκόλλα και ασε.της παπαριες
Μας έχεις καλύψει πλήρως καληνύχτα αγαπημένη μας μασατζου

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.125
Πόντοι
1.056
καρθωθηκες μεγαλε...ελα καληνυχτα...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
καρθωθηκες μεγαλε...ελα καληνυχτα...
Τι εννοείς πανέξυπνες Παπατζη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μας έχεις καλύψει πλήρως καληνύχτα αγαπημένη μας μασατζου
Άμα.θες καλύτερη κάλυψη να τσ πούμε και .απο κοντά ...Αλεξία

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.306
Πόντοι
1.056

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
138
Πόντοι
0
Έγραψα μια κριτική κ σπεύσατε να ειρωνευτειτε
Κάθε άποψη σεβαστή κ υποκειμενική
Εγώ αυτά που ζητάω τα βρίσκω …εσείς οι «παλιοί» εξυπνάκηδες γαμηκουλες θα μείνετε οι ίδιοι να ζητάτε ανταλλάγματα για να δώσετε πληροφορίες να χλευάζετε κ να χαρακτηρίζετε προμο όποιον γράφει κάτι διαφορετικό από εσάς .μεινετε στην μιζέρια σας

goalfalse

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Στο νέο κρυσταλ δεν έχω πάει,αλλά τι περιμένατε;; Να αλλάξουν υπηρεσίες; Άλλαξε ο Μανωλιός...

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.074
Πόντοι
206
Στο κρύσταλ ποιες προχωράνε σε έξτρα ?... Πληροφορίες σε μύνημα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.110
Πόντοι
1.056
Στο κρύσταλ ποιες προχωράνε σε έξτρα ?... Πληροφορίες σε μύνημα
Απ' οτι έχει εννοηθεί εδώ μέσα (γιατί προσωπικά πάω στην πεπατημένη 50€) όσο πιο γαλαντόμος είσαι με την κοπέλα τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις έξτρα. Βέβαια υπάρχουν και τα κριτήρια των εργαζομένων και αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο στάζει το μουνάκι τους όταν σε βλέπουν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να υποκύψουν. Λόγω επειδή το χρήμα είναι αφροδισιακό όσο περισσότερο χαλάσεις τόσο περισσότερα θα πάρεις.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.441
Πόντοι
206
Είναι πολλές που καυλώνουν και χωρίς πολύ έξτρα χρήμα... όταν αρχίσουν τι ζώδιο είσαι και τέτοιες μαλακίες σημαίνει ότι ψιλογουστάρουν... Όταν δε γουστάρουν είναι ειρωνικές και έχουν το όχι καραμέλα...

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.... Ποιος από σας είναι μασατζού....? Να ξέρουμε να του φερόμαστε διαφορετικά... Πιο τρυφερά....:cheesy:
Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
270
Πόντοι
21
Εσύ πρέπει νάσαι μασατζου και άλλαξες το προφίλ.σου από alexis58 σε.alex5555 ξεσκεπαστηκες αλανιάρα ,καρθωθηκες εσύ και η παπατζου,χαχαχα
Αρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδω

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.441
Πόντοι
206
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Αρχικά δεν με λένε ούτε Αλέξη. Χαχαχα με εμένα ασχολείσαι ακόμα ρε μαλακα. Έλεος δείξε σεβασμό στο νήμα. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε πάνε κάνε όντως κανένα μασάζ μετά έλα πες μας . Ουστ από εδω
Αντε.γαμησου αδερφαρα,μαλακας.εισαι και φαίνεσαι αλεξοθλα.κρυφομασατζου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom