Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.073
Επειδή μας κουνάς το δάχτυλο με ασυναρτησίες δε σου είπε κανείς να πας να γράψεις στο γενικό νήμα των μασατζίδικων της Αθήνας για την παρουσία σου στην Θεσσαλονίκη. Στο προσωπικό σου να γράφεις και να βάζεις τις φωτογραφίες σου.

Εκτός αν το προσωπικό σου είναι μόνο για την Αθήνα.
Κάθε επαγγελματίας που έχει προσωπικό νημα Αυτό αφορά την δραστηριότητα της από τις καστανιές Έβρου μέχρι τη Γαύδο. Όταν θα έρχεσαι εδώ να γράψεις γεια σας ήρθα είμαι εδώ και όχι να κάνεις δημοσιεύσεις διαφημιστικές. Αυτά και τις φωτογραφίες σου στο προσωπικό σου. Και όπως έγραψα νωρίτερα φυσικά να απαντήσεις αν κάποιος σε προσβάλει σε αυτό το νήμα.

Και αυτά τα περί φίμωσης άστα.
Εντωμεταξύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αφού έχεις και fan (όχι fun) club
Το προσωπικό μου νήμα προφανώς και είναι μόνο για την αθήνα. Για αυτό και πρέπει να δημοσιεύω εδώ.
Αυτό με τις φωτογραφίες δεν είναι ακριβώς για διαφήμιση αλλά για να ξεκολλήσει λίγο η κατάσταση από τ χαμηλό επίπεδο όταν ξεφεύγει η κατάσταση.. δηλαδή όταν διαβάζει κάποιος ο οποίος θέλει να λάβει μία πληροφορία και αντί να βλέπει κατινιές μεταξύ κάποιων μελών που δεν έχουν όρια,τουλάχιστον να βλέπει ποια είμαι να μην χάνεται τελείως η μπάλα.
Δν Γραφει στους κανονισμούς ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες.
Εφόσον σε ενοχλεί τόσο πολύ πάτα αγνόηση .
Τους χαρακτηρισμούς περί πορνοστάρ και οτι άλλο νομίζεις τους διαψεύδω ποτέ δεν το έπαιξα κάποια.
Έχω μάθει καταρχάς να είμαι ακόμηλεξάριστη, υπομονετικη με όλα αυτά που δέχομαι ώρες ώρες, ν να έχω αυτοπεποίθηση τόση ως χρειάζεται ώστε να βγαίνει αισθησιασμός, αλλά πάνω από όλα ν σέβομαι ,να είμαι ευγενική και προσγειωμένη.

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.722
Πόντοι
7.095
Το προσωπικό μου νήμα προφανώς και είναι μόνο για την αθήνα. Για αυτό και πρέπει να δημοσιεύω εδώ.
Αυτό με τις φωτογραφίες δεν είναι ακριβώς για διαφήμιση αλλά για να ξεκολλήσει λίγο η κατάσταση από τ χαμηλό επίπεδο όταν ξεφεύγει η κατάσταση.. δηλαδή όταν διαβάζει κάποιος ο οποίος θέλει να λάβει μία πληροφορία και αντί να βλέπει κατινιές μεταξύ κάποιων μελών που δεν έχουν όρια,τουλάχιστον να βλέπει ποια είμαι να μην χάνεται τελείως η μπάλα.
Τους χαρακτηρισμούς περί πορνοστάρ και οτι άλλο νομίζεις τους διαψεύδω ποτέ δεν το έπαιξα κάποια.
Έχω μάθει ν να έχω αυτοπεποίθηση τόση ως χρειάζεται ώστε να βγαίνει αισθησιασμός, αλλά πάνω από όλα ν σέβομαι ,να είμαι ευγενική και προσγειωμένη.
Ανεβάζω κι εγώ αυτό για να ξεκολλήσει κι άλλο η κατάσταση από το χαμηλό επίπεδο.
Ρε τι διαβάζουμε.

Συνημμένα

• 17329525194695469427979714992502.jpg
    17329525194695469427979714992502.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 9

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.163
Πόντοι
2.356

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.412
Πόντοι
736
Έχω μάθει καταρχάς να είμαι ακόμηλεξάριστη, υπομονετικη με όλα αυτά που δέχομαι ώρες ώρες, ν να έχω αυτοπεποίθηση τόση ως χρειάζεται ώστε να βγαίνει αισθησιασμός, αλλά πάνω από όλα ν σέβομαι ,να είμαι ευγενική και προσγειωμένη.
Αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω μπορείς να πατήσεις και εσυ αγνόηση!!!!
Δεν το εννοώ απλά σου απαντάω με τον ίδιο γελοίο τρόπο.

ομολογεις ότι το προσωπικό σου το έχεις μόνο για την Αθήνα. Πραγματικά δηλαδή ούτε marketing του εαυτού σου δεν ξέρεις να κάνεις.
Που ακούστηκε αυτό;;;
Όλες οι επαγγελματίες που έχουν δικό τους ασχολούνται με το δικό τους δε μας τα κάνουν τσουρέκια στο γενικό
Το ότι είσαι μετριότητα σε όλους τους τομείς το αποδεικνύεις και με τα γραφόμενά σου. Και μην κατηγορείς κι εμένα ότι προμοτάρω καμιά άλλη.
Βάζεις και ξανά βάζεις τις ίδιες φωτογραφίες. Όποιος θέλει να σε δει μπαίνει στο δικό σου και σε βλέπει. Με το να κάνεις εδώ δημοσιεύσεις εσύ ίδια προκαλείς αντιπαραθέσεις. Και όσο για το χαμηλό επίπεδο, προσυπογράφω! Γιατί είσαι μέρος του χαμηλού επιπέδου

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.308
Πόντοι
201
Πρόσφατη εμπειρία με Στεφανία. Γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας, χαμογελαστό, ωραία προσέγγιση στην αρχή, προσεγμένο γκαυλιάρικο ντύσιμο, πεφτάτο 2-3αρακι βυζάκι με καταπληκτικές ρώγες για ρούφηγμα, απαλή επιδερμίδα, κορμί μαυρισμένο με ελληνική κωλάρα για χούφτωμα (λίγο πιο μεγάλη και πεσμένη για τα γούστα μου). Πρόγραμμα 1 ώρας απλό, καθώς είχα να ενεργοποιηθώ καμιά 15αριά χρόνια με πληρωμένο σεξ, πολύ ωραίο μασάζ και edging στο τέλος με χουφτώματα πολλά, που σε απογειώνει. Για αυτό που πήγα, πέρασα όμορφα και χαλάρωσα. Στο τσακ δεν το γυρίσαμε στο πήδημα πάντως. Χωρίς να είναι εξαιρετική περίπτωση, δεν κατάλαβα πως με έφτασε να θέλω να τη σκίσω και να τελειώσω με τόση ένταση. Και για να προλάβω σχόλια, είμαι γενικά χορτασμένος από σεξ και με τη γυναίκα αλλά και με περιστασιακές φίλες που καταθέτω τα υγρά μου, απλά πάντα το μυαλό ψάχνει το διαφορετικό. Κόστος 60Ε. Και το διαμέρισμα κούκλα και πεντακάθαρο.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.288
Πόντοι
206
Πρόσφατη εμπειρία με Στεφανία. Γλυκό κορίτσι της διπλανής πόρτας, χαμογελαστό, ωραία προσέγγιση στην αρχή, προσεγμένο γκαυλιάρικο ντύσιμο, πεφτάτο 2-3αρακι βυζάκι με καταπληκτικές ρώγες για ρούφηγμα, απαλή επιδερμίδα, κορμί μαυρισμένο με ελληνική κωλάρα για χούφτωμα (λίγο πιο μεγάλη και πεσμένη για τα γούστα μου). Πρόγραμμα 1 ώρας απλό, καθώς είχα να ενεργοποιηθώ καμιά 15αριά χρόνια με πληρωμένο σεξ, πολύ ωραίο μασάζ και edging στο τέλος με χουφτώματα πολλά, που σε απογειώνει. Για αυτό που πήγα, πέρασα όμορφα και χαλάρωσα. Στο τσακ δεν το γυρίσαμε στο πήδημα πάντως. Χωρίς να είναι εξαιρετική περίπτωση, δεν κατάλαβα πως με έφτασε να θέλω να τη σκίσω και να τελειώσω με τόση ένταση. Και για να προλάβω σχόλια, είμαι γενικά χορτασμένος από σεξ και με τη γυναίκα αλλά και με περιστασιακές φίλες που καταθέτω τα υγρά μου, απλά πάντα το μυαλό ψάχνει το διαφορετικό. Κόστος 60Ε. Και το διαμέρισμα κούκλα και πεντακάθαρο.
Και σ'άλλα με υγεία φίλε.... Πολύ καλή η κριτική σου....

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
398
Πόντοι
21
Ποσες φορες θα την ανεβασεις την κριτικη σου φιλε....το πρωι διαβασα την ιδια ακριβως κριτικη...

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.308
Πόντοι
201
Ποσες φορες θα την ανεβασεις την κριτικη σου φιλε....το πρωι διαβασα την ιδια ακριβως κριτικη...
Την ανέβασα όπου νομίζω ότι προσφέρει κάτι στους συναγωνιστές. Τι πρόβλημα έχεις, δεν καταλαβαίνω

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.034
Πόντοι
456
Μία ερώτηση επίκαιρη και για να μην ταλααιπορούμαστε με το πάρκινγκ. Ποια στάση του Μετρό είναι η πλησιέστερη στο Elegance; Και αν ξέρει κάποιος γνώστης πόση απόσταση από το ίδρυμα έχει;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.780
Πόντοι
1.436
Μία ερώτηση επίκαιρη και για να μην ταλααιπορούμαστε με το πάρκινγκ. Ποια στάση του Μετρό είναι η πλησιέστερη στο Elegance; Και αν ξέρει κάποιος γνώστης πόση απόσταση από το ίδρυμα έχει;
Λογικά αυτή που είναι στην 25ης Μαρτίου..

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.547
Πόντοι
446
Φλεμινγκ και αναληψη αλλα και στα δυο θελει και περπατημα...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.780
Πόντοι
1.436
25ης Μαρτίου και Αναλήψεως είναι ακριβώς η ίδια απόσταση τώρα που το ξανακοίταξα, 10 λεπτά με τα πόδια περίπου μέχρι το Elegance.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.650
Πόντοι
3.786
25ης Μαρτίου και Αναλήψεως είναι ακριβώς η ίδια απόσταση τώρα που το ξανακοίταξα, 10 λεπτά με τα πόδια περίπου μέχρι το Elegance.
Μια χαρά.Ας περπατήσουμε και ένα δεκάλεπτο για άσκηση,μη γίνουμε και μπουχέσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom