biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.073
Το προσωπικό μου νήμα προφανώς και είναι μόνο για την αθήνα. Για αυτό και πρέπει να δημοσιεύω εδώ.Επειδή μας κουνάς το δάχτυλο με ασυναρτησίες δε σου είπε κανείς να πας να γράψεις στο γενικό νήμα των μασατζίδικων της Αθήνας για την παρουσία σου στην Θεσσαλονίκη. Στο προσωπικό σου να γράφεις και να βάζεις τις φωτογραφίες σου.
Εκτός αν το προσωπικό σου είναι μόνο για την Αθήνα.
Κάθε επαγγελματίας που έχει προσωπικό νημα Αυτό αφορά την δραστηριότητα της από τις καστανιές Έβρου μέχρι τη Γαύδο. Όταν θα έρχεσαι εδώ να γράψεις γεια σας ήρθα είμαι εδώ και όχι να κάνεις δημοσιεύσεις διαφημιστικές. Αυτά και τις φωτογραφίες σου στο προσωπικό σου. Και όπως έγραψα νωρίτερα φυσικά να απαντήσεις αν κάποιος σε προσβάλει σε αυτό το νήμα.
Και αυτά τα περί φίμωσης άστα.
Εντωμεταξύ έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου αφού έχεις και fan (όχι fun) club
Αυτό με τις φωτογραφίες δεν είναι ακριβώς για διαφήμιση αλλά για να ξεκολλήσει λίγο η κατάσταση από τ χαμηλό επίπεδο όταν ξεφεύγει η κατάσταση.. δηλαδή όταν διαβάζει κάποιος ο οποίος θέλει να λάβει μία πληροφορία και αντί να βλέπει κατινιές μεταξύ κάποιων μελών που δεν έχουν όρια,τουλάχιστον να βλέπει ποια είμαι να μην χάνεται τελείως η μπάλα.
Δν Γραφει στους κανονισμούς ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες.
Εφόσον σε ενοχλεί τόσο πολύ πάτα αγνόηση .
Τους χαρακτηρισμούς περί πορνοστάρ και οτι άλλο νομίζεις τους διαψεύδω ποτέ δεν το έπαιξα κάποια.
Έχω μάθει καταρχάς να είμαι ακόμηλεξάριστη, υπομονετικη με όλα αυτά που δέχομαι ώρες ώρες, ν να έχω αυτοπεποίθηση τόση ως χρειάζεται ώστε να βγαίνει αισθησιασμός, αλλά πάνω από όλα ν σέβομαι ,να είμαι ευγενική και προσγειωμένη.
Τελευταία τροποποίηση: