Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
257
Πόντοι
21
Κριτικές για Βάνα/ Ανίτα σπα.
Πέρασμα με Ολίβια. Μέτρια προς κοντή, με πιασίματα. Γλυκό παρουσιαστικό στο σύνολο. Λίγο σόσιαλ εν ώρα μασάζ. Μασάζ χάιδεμα , δεν κλέβει χρόνο αλλά δεν βάζει δύναμη κλπ. 2ο κομμάτι μέτριο. Έμεινε με το κάτω εσώρουχο . Προσέφερε στήθος για γλύψιμο κλπ. , το οποίο είναι και το δυνατό της σημείο. Δεν ήταν κακή εμπειρία αλλά ούτε και κάτι που θα το θυμάσαι. Ουδέτερη εμπειρία
Πέρασμα με Ελίνα. Κοντά στα 30 περίπου την έκανα. Πρόστυχο πρόσωπο , νορμάλ σώμα. Αρκετά πιο κοινωνική . Πρώτο μέρος , κλασσικά το ίδιο . 2ο μέρος πιο έντονο, πιο ενεργητικό . Γουστάρει dirty talk , γουστάρει κανένα χαστούκι στον κώλο. Αν είναι αυτή η φάση σας ενδείκνυται. Σωματικά δεν πρόκειται για κάτι φοβερό , και προσωπικά δεν είμαι της φάσης dirty talk οπότε ουδέτερο πρόσημο και εδώ. Δεν πέρασα άσχημα αλλά δεν είναι κάτι που θα το επαναλάβω συχνά.
Πέρασμα με Έμμυ. Αν δεν κάνω λάθος παλιά Κατερίνα από Venus στην Καραμανλή. Από όταν τη θυμάμαι στην Καραμανλή έχει ανέβει εμφανισιακά. Πιο προσεγμένο ντύσιμο . Σωματικά δεν είναι αδύνατη . έχει μπουτάρες και καλό κώλο αλλά μικρό στήθος. Κινείται στο ίδιο μοτίβο με τότε , δηλαδή από το πρώτο μέρος ήδη αρχίζει περάσματα από μπάλες , ψιθυρίσματα σε αυτί κλπ. . Πουλάει έναν αισθησιασμό και ενώ στο πρώτο μέρος κλέβει χρόνο ενώ απλά σε χαϊδεύει , γενικά η όλη φάση κινείται αργά. 2ο μέρος αξιόλογο , στο ίδιο μοτίβο πάντα. Το στυλ που πουλάει δηλαδή το αισθησιακό , edging κλπ. το πουλάει καλά , αν είσαι της φάσης και εδώ θα μείνεις ευχαριστημένος .Σημείωση , επειδή είπα ότι κλέβει στο πρώτο μέρος , αν το τέλος έρθει πιο γρήγορα προσφέρει μασάζ / χάιδεμα μέχρι την επίσημη λήξη του χρόνου του ραντεβού. Ουδέτερη προς θετική εμπειρία.
Από τις κοπέλες που πέρασα, δεν μπορώ να πω ότι κάποια είναι κάτι αξιοσημείωτο αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν κακές εμπειρίες . Εμφανισιακά θεωρώ ότι παίζουν σε χαμηλότερη κατηγορία από τις κοπέλες στο Κρύσταλ αλλά παρόλα αυτά είναι μία καλή ενναλακτική .
Ελινα μόνο 30?
Χωρίς τα καλοκαίρια!

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
303
Πόντοι
20
Μάγκες θέλω αύριο να παω βάνα μετά από καιρό τι προτείνετε γενικά αν κάποιος έχει περιγραφή για ελενη Λυδία Ιωάννα τίποτα καινούργιο ξες

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
118
Πόντοι
0
Ωστε για να προωθήσατε άλλη λοιπόν γίνονται όλα αυτά.. μάλιστα..
Μπορείτε να έχετε ό,τι απόψη θέλετε αλλά δεν δέχομαι το χαρακτηρισμό αρπαχτη.
Δηλαδή οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που έρχονται κατά καιρούς εδώ κάνουν αρπαχτη? έγω το βλέπω σαν καταξίωση και επέκταση το ν δημιουργω tour με απόλυτη αξιοπρέπεια ,σεβασμό και οργάνωση.. έρχομαι πάντα με ανεβασμένη διάθεση να φροντίσω όποιον το χρειάζεται και το εκτιμάει.
τώρα κάντε λίγο υπομονή εφόσον δε μένω εδώ για πάντα.. θα περάσουν οι μέρες για όσους είναι τόσο δυσβάσταχτη η παρουσία μου!
Ti να προωθησουμε καλε ....ουδεμια συγκριση εσυ με την Νιcole η κοπελα κατ'αρχην ειναι 24-25 ετων γυναικαρα ειναι Μουναρ@ σε ολα τηs ειναι και μια κατηγορια απο μονη τηs . Εσυ κυρια καλλιτεχνηs μονη σου τα ελεγεs και μονη σου τα πιστευεs .......... Μoy ειχεs πει στη αθηνα πριν χρονiα οτι σκευτεσαι να αναιβειs Salonica και να κανειs καταδρομικη ....και με ρωτουσεs σε ποια περιοχη να βρειs Airbnb....και τι καθεστωs επικρατει στην πολη ....και απο τιμεs kαι μαγαζια τι παιζει ......για θημησου πιθανον αν την συζητηση την ειχεs κανει μονο με εμενα θα καταλαβειs και ποιοs ειμαι ...αντε γεια σου καλιτεχναρα μου εσυ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Josex

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.073
Ti να προωθησουμε καλε ....ουδεμια συγκριση εσυ με την Νιcole η κοπελα κατ'αρχην ειναι 24-25 ετων γυναικαρα ειναι Μουναρ@ σε ολα τηs ειναι και μια κατηγορια απο μονη τηs . Εσυ κυρια καλλιτεχνηs μονη σου τα ελεγεs και μονη σου τα πιστευεs .......... Μoy ειχεs πει στη αθηνα πριν χρονiα οτι σκευτεσαι να αναιβειs Salonica και να κανειs καταδρομικη ....και με ρωτουσεs σε ποια περιοχη να βρειs Airbnb....και τι καθεστωs επικρατει στην πολη ....και απο τιμεs kαι μαγαζια τι παιζει ......για θημησου πιθανον αν την συζητηση την ειχεs κανει μονο με εμενα θα καταλαβειs και ποιοs ειμαι ...αντε γεια σου καλιτεχναρα μου εσυ.
Εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση καταρχάς . πετάγεσαι ξανά κ ξανά και όλως τυχαίως εκεί που με κράζεις πετάς και το όνομα μιας άλλης κοπέλας και έτσι έμοιαζε σαν promotion.. σαν να πάω εγώ στν bmw και να πω παιδιά η ferrari είναι καλύτερη.. μάθε να αναφέρεσαι σε ομοια πράγματα .. και με ίδια δεδομένα.. άλλο tour άλλο μονιμότητα..

ο,τι θέλεις λες και ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις ..δεν αποκάλεσα τον εαυτό μου καλλιτέχνη. ..ανέφερα ότι τη θεσσαλονίκη τη θεωρούν σποτ πολλοι γνωστοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που έρχονται για να διευρύνουν το κοινό τους ή για να τους απολαύσει το fan club τους.. δεν σημαίνει ότι κάνουν αρπαχτές έρχονται στοχευμένα. Άν ήταν μέτριοι ασήμαντοι ή αδιάφοροι δεν θα τολμούσαν να σκεφτούν να έρθουν..

τη κοπέλα αυτή δεν την γνωρίζω και δεν μπορώ να δω το προφίλ της γιατί έχει κάνει περιορισμένη πρόσβαση.. αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει και στην κατηγορία και μασάζ πέρα από τα υπόλοιπα. Άλλο μασέz, άλλο call girl.

Το ότι αρέσει σε σένα δεν σημαίνει ότι αρέσει σ όλο τον κόσμο ..
όπως και εγώ κ κάθε επιλογή σε κάθε κατηγορία αυτού του σπορ. ..λογικό είναι σε άλλους ν αρέσει σε άλλους ίσως όχι.

Η εμμονή όμως δεν είναι καλό πράγμα...

Okay το να έχεις τη δική σου αγαπημένη επιλογή δεν στο απαγορεύει κανεις,

αλλά δεν χρειάζεται να ακυρώνεις εμένα ως παρουσία ή όποιον με υποστηρίζει και με προτιμάει η με θεωρεί αξιόλογη.

Αυτό για την ηλικία τι μου το λες.. τριάντα είμαι και εγώ.

Πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποιες φορές θα έρχομαι για λίγες μέρες και κάνε υπομονή..αγνόησέ με όσο μπορείς.

Συνημμένα

• IMG_20241126_212839_447.jpg
    IMG_20241126_212839_447.jpg
    195,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • IMG_20241127_120450.jpg
    IMG_20241127_120450.jpg
    256,5 KB · Εμφανίσεις: 17
Τελευταία τροποποίηση:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.686
Πόντοι
3.487
Εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση καταρχάς . πετάγεσαι ξανά κ ξανά και όλως τυχαίως εκεί που με κράζεις πετάς και το όνομα μιας άλλης κοπέλας και έτσι έμοιαζε σαν promotion.. σαν να πάω εγώ στν bmw και να πω παιδιά η ferrari είναι καλύτερη.. μάθε να αναφέρεσαι σε ομοια πράγματα .. και με ίδια δεδομένα.. άλλο tour άλλο μονιμότητα..

ο,τι θέλεις λες και ό,τι θέλεις καταλαβαίνεις ..δεν αποκάλεσα τον εαυτό μου καλλιτέχνη. ..ανέφερα ότι τη θεσσαλονίκη τη θεωρούν σποτ πολλοι γνωστοι ηθοποιοί και τραγουδιστές που έρχονται για να διευρύνουν το κοινό τους ή για να τους απολαύσει το fan club τους.. δεν σημαίνει ότι κάνουν αρπαχτές έρχονται στοχευμένα. Άν ήταν μέτριοι ασήμαντοι ή αδιάφοροι δεν θα τολμούσαν να σκεφτούν να έρθουν..

τη κοπέλα αυτή δεν την γνωρίζω και δεν μπορώ να δω το προφίλ της γιατί έχει κάνει περιορισμένη πρόσβαση.. αλλά δεν νομίζω ότι ανήκει και στην κατηγορία και μασάζ πέρα από τα υπόλοιπα. Άλλο μασέz, άλλο call girl.

όπως και εγώ κ κάθε επιλογή σε κάθε κατηγορία αυτού του σπορ. ..λογικό είναι σε άλλους ν αρέσει σε άλλους ίσως όχι.

αλλά δεν χρειάζεται να ακυρώνεις εμένα ως παρουσία ή όποιον με υποστηρίζει και με προτιμάει η με θεωρεί αξιόλογη.

Πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι κάποιες φορές θα έρχομαι για λίγες μέρες και κάνε υπομονή..αγνόησέ με όσο μπορείς.
Αλήθεια τώρα αφού έχεις ολόκληρο νήμα σε αντίθεση με τον φουκαρά τον Ρέμο ας πούμε που δεν έχει ο κακομοίρης. Γιατί μας σπας τα αρχίδια σε κάθε σου επίσκεψη? Φιλολογικές μαλακίες και έτσι και αλλιώς και ´άντε στο νήμα σου μη βρίσω πρωί πρωί.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
118
Πόντοι
0

Απο την πανεμορφη θεσσαλονικη και τα βορεια προαστια τηs ......επιβεβαιωνω πωs ναι οντωs σε ακυρωσα απο τον δευερο κιολαs ραντεβου μαζι σου πριν 3- 4 χρονια στην αθηνα και τοτε μου ειχεs πει πωs εισαι 30 χρονων επομενοs.... οτι να ναι ....Kαι απ'ολο αυτο το Kατεβατο.. τηs ανυποστατηs περιγραφη σου ''Ακυρωνω'' το ορο σου ωs '' αξιολογη'' τον ορο "εμονη" & το ξανα και ξανα" δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σου ειμαι πολλα χρονια στον χωρο αλλα καινουριοs στο νημα και λιγα χρονια στην θεσσαλονικη ....... απλα μου αρεσε kαι το κραταω αυτο που αυτο-αποκαλεισε BMW συγκριτικα με την Nicole ferrari....καλη Αρπαχτη στην ομορφη θεσσαλονικη .

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.034
Πόντοι
456
Το προφίλ του crystal massage έχει κλείσει στο fb; Είχα να δω μέρες κάποιο στορυ και τώρα που το έψαξα σαν να μην μπορώ να μπω. Παίζει να έχουν βάλει καμία φραγή;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.040
Πόντοι
206
Το προφίλ του crystal massage έχει κλείσει στο fb; Είχα να δω μέρες κάποιο στορυ και τώρα που το έψαξα σαν να μην μπορώ να μπω. Παίζει να έχουν βάλει καμία φραγή;
Αφού είσαι αληταρας

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.782
Πόντοι
1.436
Και τα δύο προφίλ υπάρχουν κανονικά στο facebook. Φαίνεται σε έκαναν μπλοκ γιατί δάγκωνες κοπέλες..

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.518
Πόντοι
201
Αν τους ζαλισες στα μηνυματα μαλλον το εφαγες το μπλοκ..

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.034
Πόντοι
456
Αν τους ζαλισες στα μηνυματα μαλλον το εφαγες το μπλοκ..
Ειλικρινά δεν έχω ασχοληθεί και από περιέργεια το έψαξα γιατί δεν έβλεπα στορυ. Έχει τόσες εναλλακτικές που δεν σκόπευα ούτε στο απώτερο μέλλον να αφήσω τα λεφτά μου εκεί.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.034
Πόντοι
456
Και τα δύο προφίλ υπάρχουν κανονικά στο facebook. Φαίνεται σε έκαναν μπλοκ γιατί δάγκωνες κοπέλες..
Μακάρι να ήξερα αν το δάγκωμα ήταν μεταφορικό ή κυριολεκτικό. Μεταφορικά βέβαια που να τις δαγκώσεις αυτές, μόνο το ασανσέρ δεν έβαζαν να πληρώσουμε για εξτραδάκι.

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
450
Πόντοι
21
αυτη η φωτο ανεβηκε σημερα σε στορυ στο insta του Damez με το ονομα Αγαπη....
απλα εκει δεν ειναι ολοκληρη οπως εδω. και ανεβηκε πολλες ωρες πριν γινει το ποστ εδω. αυτη τωρα μαλλον επιασε και στο Damez δουλεια? ποιος ξερει. ας μας πει η ιδια

Τελευταία τροποποίηση:

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
939
Πόντοι
361
αυτη η φωτο ανεβηκε σημερα σε στορυ στο insta του Damez με το ονομα Αγαπη....
απλα εκει δεν ειναι ολοκληρη οπως εδω. και ανεβηκε πολλες ωρες πριν γινει το ποστ εδω. αυτη τωρα μαλλον επιασε και στο Damez δουλεια? ποιος ξερει. ας μας πει η ιδια
Εγώ που της είχα ζήτηση φωτο στο dm έκανε την δύσκολη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom