Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.030
Α okay σόρρυ δεν το κατάλαβα.Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.
Και εγώ στην αρχή καπως προβληματίστηκα, αν μου ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά τελικά νομίζω ότι είναι αρκετά εύστοχος αν κρίνεις ότι το νόημα σημαίνει χωρίς τουπε, χωρίς υφάκι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή μία κοπέλα προσιτή από αυτές που δεν σε κομπλάρουν. Αντίθετα σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα που είναι το βασικό σου συστατικό μιας πετυχημένης συνεδρίας
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.790
- Πόντοι
- 456
Ηλεκτρονικός είσαι τύπε;Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Αυτό που παίρνουν αυτί τα κορίτσια με έφτιαξε. Την άλλη φορά θα τις προτείνω να μείνουν μέσα και να παίρνουν μάτι.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.790
- Πόντοι
- 456
Στις εκπομπές έπεσε μέσαΆντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Γεια σε ολους στο forum.. νεο μελος εδω..να προσθεσω την εμπειρια μου απο προσφατη επισκεψη στο aqua.. χωρος ωραιος και καθαρος..παρουσες Ευα και Ναταλια..η Ευα ειναι ανω των 40 μελαχρινη, γεματουλα με περιφερεια..η Ναταλια κι αυτη γεματουλα καστανη γυρω στα 30 κατι σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας..περασμα με Ευα λογω μιλφοκαταστασης..πρωτο μερος ανυπαρκτο..πασαλειμα με λαδι και χαϊδεμα διεκπεραιωτικο να περασει η ωρα..δευτερο μερος διαλεξα με στοματικο..καλη πιπα, τιμια με βαθος, αρκετο σαλιο και φτυσιμο..το τελος ηρθε στο στομα της..κατι που δεν ειπωθηκε εξ αρχης ηταν οτι το cim χρεωνεται..φαουλ..συνολικα 90 το στοματικο + 10 το τελειωμα..100€ πεταμενα..κακη εμπειρια..δεν προκειται να ξαναπροτιμηθει
Δοκιμη πριν καιρο nuru με Νταρια στο elegance..ο Θεος να το κανει nuru.. προσπαθησε να κανει κατι με b2b και ποδια..χυμα αναρχα κι οποιον παρει ο χαρος..δευτερο μερος πολυ καλο..πιπα του ονειρου με τελειωμα στο στομα..κοστος 90€.. συνολικα δεν αξιζει το παραπανω εικοσαρικο..
Κι εμένα θα policeα γαμης
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Κατ-αρχην ερωτηση εχειs παει με την viki stefania εχειs αποψη ? .....Εν τελη ..που την ειδεs την κακεντρέχεια? Εγω Κατεθεσα την αποψη μου στο νημα και παλιοτερα για αυτην και το λεω αυτο γιατι Εγω εχω αποψη ημουν χρονια στην ΑΘΗΝΑ και την ξερω απο πρωτο χερι οποτε αστο καλυτεραΔεν ζήτησα τη γνώμη σου, συνάδελφε. Η κακεντρέχεια σου και κάποιων άλλων ,εδω μέσα, μας έχει κουράσει.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.786
Καλησπέρα από elegance που μπορούμε να βρούμε τηλ το έχω χασει
Elegance - bourdela.com forum
Ως ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των υπηρεσιών, ασχέτως αν τα καταφέρει νομίζω του αξίζει ένα ξεχωριστό θέμα. Παρακαλώ για τη συνεισφορά σας με κριτικές για το επίπεδο των υπηρεσιών.
www.bourdela.com
Σε αυτήν τη σελίδα του νήματος του θα βρεις την απάντηση.
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.490
- Πόντοι
- 1.436
Το "λυσάρι" του bou είσαι, έχεις λύσεις για όλα.Elegance - bourdela.com forum
Ως ένα ίδρυμα που φιλοδοξεί να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των υπηρεσιών, ασχέτως αν τα καταφέρει νομίζω του αξίζει ένα ξεχωριστό θέμα. Παρακαλώ για τη συνεισφορά σας με κριτικές για το επίπεδο των υπηρεσιών.www.bourdela.com
Σε αυτήν τη σελίδα του νήματος του θα βρεις την απάντηση.
Dames έχει σίγουρα μικρόφωνο μέσα στο δωμάτιο...ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα να μιλάω σιγά γιατί μας ακούν!Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.483
- Πόντοι
- 3.786
Νερό να ζητούσες για να σου φέρουν από τη γραμματείαDames έχει σίγουρα μικρόφωνο μέσα στο δωμάτιο...ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα να μιλάω σιγά γιατί μας ακούν!
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Αν αρχίσουμε με τα μικρόφωνα και τις κάμερες τέλος μετά ! Εγώ δύσκολα θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα !
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.408
- Πόντοι
- 446
οχι ισχυει...υπαρχουν και καμερες και μικροφωνα...απλα δειτε πως και ποσο γρηγορα ΄΄καθαριζουν΄΄ αυτες που κανουν ΄΄εξτραδακια΄΄ μεσα στο δωματιο....Αν αρχίσουμε με τα μικρόφωνα και τις κάμερες τέλος μετά ! Εγώ δύσκολα θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα !
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.790
- Πόντοι
- 456
Δεν αντελήφθηνοχι ισχυει...υπαρχουν και καμερες και μικροφωνα...απλα δειτε πως και ποσο γρηγορα ΄΄καθαριζουν΄΄ αυτες που κανουν ΄΄εξτραδακια΄΄ μεσα στο δωματιο....
Εννοεί πως όσες είναι καινούργιες και κανουν έξτρα πίπες κτλ, παίρνουν πόδι. Όπως πχ ένα θεομουνο ξανθό πέρσι στο Κρυσταλ, που έκανε πίπες και στις 2 εβδομάδες ήταν outΔεν αντελήφθην
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.408
- Πόντοι
- 446
ευχαριστω φιλε με καλυψες!
Εννοεί πως όσες είναι καινούργιες και κανουν έξτρα πίπες κτλ, παίρνουν πόδι. Όπως πχ ένα θεομουνο ξανθό πέρσι στο Κρυσταλ, που έκανε πίπες και στις 2 εβδομάδες ήταν out
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 851
- Πόντοι
- 96
Έχω βρεθεί με τη Στεφανία και έχω άποψη για αυτη και για τα περισσότερα μασσαζοκοριτσα της Θεσσαλονίκης.Κατ-αρχην ερωτηση εχειs παει με την viki stefania εχειs αποψη ? .....Εν τελη ..που την ειδεs την κακεντρέχεια? Εγω Κατεθεσα την αποψη μου στο νημα και παλιοτερα για αυτην και το λεω αυτο γιατι Εγω εχω αποψη ημουν χρονια στην ΑΘΗΝΑ και την ξερω απο πρωτο χερι οποτε αστο καλυτερα
Η κακεντρέχεια είναι να λες ότι κάνει αυτο που ξέρει να κάνει για να τα "κονομήσει" . Αυτό ίσχυει για όλα τα κορίτσια. Η Στεφανία ανεξαρτήτως της εμφάνισης είναι καλή επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη και τα λεφτά του. Επίσης η κακία σου φαίνεται και στο ότι διάλεξες να παραθέσεις το δικό μου "καλώς την" για να πεις τη "γνώμη" σου.
Τελευταία τροποποίηση:
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.398
- Πόντοι
- 736
Οταν ηταν στη βασιλισσης Ολγας απέναντι από το aqua ειχε σίγουρα.Ρε μάγκες ξέρουμε αν το dames έχει κρυφές κάμερες;
Είχε πάει φίλος έγινε ενα μπέρδεμα με τα χρήματα στο δωμάτιο και τον πήρε η σεριφισσα τηλέφωνο Και του λέει ότι είχε δίκιο Επειδή είδε στην κάμερα τι είχε δώσει
Μάλιστα του είπε την επόμενη φορά να του δώσει πίσω ή 10 η 20 € ήταν αλλά ο φίλος μου δεν ξαναπήγε ποτέ