Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
452
Πόντοι
21
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
21.030
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, με παρεξηγησες. Αναφέρομαι στην έννοια, που την ακούω κ την διαβάζω συχνά. Από κοντά, θα σου εξηγήσω. Και θα καταλάβεις.
Α okay σόρρυ δεν το κατάλαβα.
Και εγώ στην αρχή καπως προβληματίστηκα, αν μου ταιριάζει αυτός ο χαρακτηρισμός αλλά τελικά νομίζω ότι είναι αρκετά εύστοχος αν κρίνεις ότι το νόημα σημαίνει χωρίς τουπε, χωρίς υφάκι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή μία κοπέλα προσιτή από αυτές που δεν σε κομπλάρουν. Αντίθετα σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα που είναι το βασικό σου συστατικό μιας πετυχημένης συνεδρίας

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.790
Πόντοι
456
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Ηλεκτρονικός είσαι τύπε;
Αυτό που παίρνουν αυτί τα κορίτσια με έφτιαξε. Την άλλη φορά θα τις προτείνω να μείνουν μέσα και να παίρνουν μάτι.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.790
Πόντοι
456
Άντε πάλι εικασίες.. αυτα είναι δικές σου αυθαίρετες θεωρίες.
Ορίστε επίσημα τι θεωρείται κορίτσι της διπλάνης πόρτας. δώσε έμφαση στα μαύρα γράμματα..
Στις εκπομπές έπεσε μέσα

Akis01

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σε ολους στο forum.. νεο μελος εδω..να προσθεσω την εμπειρια μου απο προσφατη επισκεψη στο aqua.. χωρος ωραιος και καθαρος..παρουσες Ευα και Ναταλια..η Ευα ειναι ανω των 40 μελαχρινη, γεματουλα με περιφερεια..η Ναταλια κι αυτη γεματουλα καστανη γυρω στα 30 κατι σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας..περασμα με Ευα λογω μιλφοκαταστασης..πρωτο μερος ανυπαρκτο..πασαλειμα με λαδι και χαϊδεμα διεκπεραιωτικο να περασει η ωρα..δευτερο μερος διαλεξα με στοματικο..καλη πιπα, τιμια με βαθος, αρκετο σαλιο και φτυσιμο..το τελος ηρθε στο στομα της..κατι που δεν ειπωθηκε εξ αρχης ηταν οτι το cim χρεωνεται..φαουλ..συνολικα 90 το στοματικο + 10 το τελειωμα..100€ πεταμενα..κακη εμπειρια..δεν προκειται να ξαναπροτιμηθει

Akis01

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Δοκιμη πριν καιρο nuru με Νταρια στο elegance..ο Θεος να το κανει nuru.. προσπαθησε να κανει κατι με b2b και ποδια..χυμα αναρχα κι οποιον παρει ο χαρος..δευτερο μερος πολυ καλο..πιπα του ονειρου με τελειωμα στο στομα..κοστος 90€.. συνολικα δεν αξιζει το παραπανω εικοσαρικο..

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
110
Πόντοι
0
Δεν ζήτησα τη γνώμη σου, συνάδελφε. Η κακεντρέχεια σου και κάποιων άλλων ,εδω μέσα, μας έχει κουράσει.
Κατ-αρχην ερωτηση εχειs παει με την viki stefania εχειs αποψη ? .....Εν τελη ..που την ειδεs την κακεντρέχεια? Εγω Κατεθεσα την αποψη μου στο νημα και παλιοτερα για αυτην και το λεω αυτο γιατι Εγω εχω αποψη ημουν χρονια στην ΑΘΗΝΑ και την ξερω απο πρωτο χερι οποτε αστο καλυτερα

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα από elegance που μπορούμε να βρούμε τηλ το έχω χασει

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786
Καλησπέρα από elegance που μπορούμε να βρούμε τηλ το έχω χασει

Σε αυτήν τη σελίδα του νήματος του θα βρεις την απάντηση.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.490
Πόντοι
1.436

Σε αυτήν τη σελίδα του νήματος του θα βρεις την απάντηση.
Το "λυσάρι" του bou είσαι, έχεις λύσεις για όλα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Σίγουρα έχει η EBΙΤΑ κάμερες μέσα έξω στην εξώπορτα και μέσα στο δωμάτιο για Dames είδα σίγουρα έξω στην πόρτα και μέσα στο δωμάτιο είχε καταγραφικό ήχου το golden spa έχει κάμερες στην εξώπορτα και σίγουρα τα κορίτσια είναι απ' έξω απο την πόρτα και στήνουν αυτί την ώρα της συνεδρίας όπως και elegance kαμερα έχει στην εξώπορτα το crystal και μετά την συνεδρία τα κορίτσια μοιράζονται όσα έχουν πει μέσα στο δωμάτιο όπως και στις vanas τά ίδια το massazio έχει κάμερα πριν μπεις και το elite spa σίγουρα παίζει να μιλά με όλους και να γνωρίζει ποιος πάει γιατί γνωρίζει όλα τα τηλέφωνα και αν δεν έχεις πάει
@giannhsf εσύ τι ακριβώς έχεις πάθει πες μας την εμπειρία σου να προφυλαχθούμε και εμείς
Dames έχει σίγουρα μικρόφωνο μέσα στο δωμάτιο...ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα να μιλάω σιγά γιατί μας ακούν!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.483
Πόντοι
3.786
Dames έχει σίγουρα μικρόφωνο μέσα στο δωμάτιο...ζήτησα τηλέφωνο και μου είπε η κοπέλα να μιλάω σιγά γιατί μας ακούν!
Νερό να ζητούσες για να σου φέρουν από τη γραμματεία

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
256
Πόντοι
21
Αν αρχίσουμε με τα μικρόφωνα και τις κάμερες τέλος μετά ! Εγώ δύσκολα θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα !

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.408
Πόντοι
446
Αν αρχίσουμε με τα μικρόφωνα και τις κάμερες τέλος μετά ! Εγώ δύσκολα θα ξανά ασχοληθώ με το άθλημα !
οχι ισχυει...υπαρχουν και καμερες και μικροφωνα...απλα δειτε πως και ποσο γρηγορα ΄΄καθαριζουν΄΄ αυτες που κανουν ΄΄εξτραδακια΄΄ μεσα στο δωματιο....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.790
Πόντοι
456
οχι ισχυει...υπαρχουν και καμερες και μικροφωνα...απλα δειτε πως και ποσο γρηγορα ΄΄καθαριζουν΄΄ αυτες που κανουν ΄΄εξτραδακια΄΄ μεσα στο δωματιο....
Δεν αντελήφθην

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
452
Πόντοι
21
Εννοεί πως όσες είναι καινούργιες και κανουν έξτρα πίπες κτλ, παίρνουν πόδι. Όπως πχ ένα θεομουνο ξανθό πέρσι στο Κρυσταλ, που έκανε πίπες και στις 2 εβδομάδες ήταν out

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.408
Πόντοι
446
ευχαριστω φιλε με καλυψες!
Εννοεί πως όσες είναι καινούργιες και κανουν έξτρα πίπες κτλ, παίρνουν πόδι. Όπως πχ ένα θεομουνο ξανθό πέρσι στο Κρυσταλ, που έκανε πίπες και στις 2 εβδομάδες ήταν out

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
851
Πόντοι
96
Κατ-αρχην ερωτηση εχειs παει με την viki stefania εχειs αποψη ? .....Εν τελη ..που την ειδεs την κακεντρέχεια? Εγω Κατεθεσα την αποψη μου στο νημα και παλιοτερα για αυτην και το λεω αυτο γιατι Εγω εχω αποψη ημουν χρονια στην ΑΘΗΝΑ και την ξερω απο πρωτο χερι οποτε αστο καλυτερα
Έχω βρεθεί με τη Στεφανία και έχω άποψη για αυτη και για τα περισσότερα μασσαζοκοριτσα της Θεσσαλονίκης.
Η κακεντρέχεια είναι να λες ότι κάνει αυτο που ξέρει να κάνει για να τα "κονομήσει" . Αυτό ίσχυει για όλα τα κορίτσια. Η Στεφανία ανεξαρτήτως της εμφάνισης είναι καλή επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη και τα λεφτά του. Επίσης η κακία σου φαίνεται και στο ότι διάλεξες να παραθέσεις το δικό μου "καλώς την" για να πεις τη "γνώμη" σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.398
Πόντοι
736
Ρε μάγκες ξέρουμε αν το dames έχει κρυφές κάμερες;
Οταν ηταν στη βασιλισσης Ολγας απέναντι από το aqua ειχε σίγουρα.
Είχε πάει φίλος έγινε ενα μπέρδεμα με τα χρήματα στο δωμάτιο και τον πήρε η σεριφισσα τηλέφωνο Και του λέει ότι είχε δίκιο Επειδή είδε στην κάμερα τι είχε δώσει
Μάλιστα του είπε την επόμενη φορά να του δώσει πίσω ή 10 η 20 € ήταν αλλά ο φίλος μου δεν ξαναπήγε ποτέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom