Φιλε μου..γυναικα που επιλεγει να παιζει πουτσες μπορει να κανει ολα τα ειδη..ολες ειναι στο βιολι..το timing που θα την πετυχεις ειναι απλα..κι επειδη μιλαμε για αματουρια ,δεν θα φανε ολοι.Με απόλυση κινδυνεύουν όσες τον τρώνε κανονικά,όπως το Βανεσσάκι καυλάκι που ήταν μετά βιζιτάκι για ένα μικρό διαστηματάκι.Παρόλα αυτά σε pm καλύτερα για όσες παίρνουν στο στόμα το "μικρόφωνο".
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 201
Γλύψιμο σε αυτήν όχι από αυτήνΉταν δεκτική για κλαρίνο ή για να την γλείψεις εσύ γιατί το δεύτερο το έχω πάρει εδώ και χρόνια εκεί μέσα.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
καλησπέρα στην παρέα ξερουμε με massazio τι παίζει εχουμε καμια καλή εξέλιξη κατι καλο που αξίζει να παμε ?????
βλεπω στο fb καθε μερα να ανεβαζουν ποστ αλλα τους εχει φοβηθεί το ματι μου και διστάζω να παω ?????
βλεπω στο fb καθε μερα να ανεβαζουν ποστ αλλα τους εχει φοβηθεί το ματι μου και διστάζω να παω ?????
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.471
- Πόντοι
- 3.786
Που χάθηκε και αυτό το κορίτσι;
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Για μένα;Κ τρίτο έχει κ άλλες καλές Για σένα η Μαριάννα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Κ Για σέναΓια μένα;
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Έβαλα 15 ευρώ για ένα μήνα και το μόνο που επιτρέπει είναι να κάνω λαικ σε φωτογραφίες. ΑπάτηΔιαγραφεις απ το μενου τη συνδρομη
Άσχετο με το νήμα αλλά τι ήθελες να σου κάνει ρε φίλε δηλαδή....? Να σου κανονίσει ραντεβού και να σε ντύσει? 14.99 είναι και σου λέει υπέρ αναλυτικά ότι έχεις απεριόριστα swipe, βλέπεις ποιος σου κάνει like και έχεις πενήντα αν δε κανω λάθος στο νούμερο super like. Τώρα αν δε το διάβασες και απλά το πλήρωσες νομίζοντας κάτι άλλο φταις εσύ και όχι το appΈβαλα 15 ευρώ για ένα μήνα και το μόνο που επιτρέπει είναι να κάνω λαικ σε φωτογραφίες. Απάτη
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Δεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικΆσχετο με το νήμα αλλά τι ήθελες να σου κάνει ρε φίλε δηλαδή....? Να σου κανονίσει ραντεβού και να σε ντύσει? 14.99 είναι και σου λέει υπέρ αναλυτικά ότι έχεις απεριόριστα swipe, βλέπεις ποιος σου κάνει like και έχεις πενήντα αν δε κανω λάθος στο νούμερο super like. Τώρα αν δε το διάβασες και απλά το πλήρωσες νομίζοντας κάτι άλλο φταις εσύ και όχι το app
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Δεν σε ειχα για τοσο αγαθιαρη,να πετας λεφτα σε τετοιες αηδιες.Δεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικ
Φακιρη..δεν ειναι καθολου αηδια..αν βλεπεσε περνας καλα..trust meΔεν σε ειχα για τοσο αγαθιαρη,να πετας λεφτα σε τετοιες αηδιες.
Αυτο σημαινει οτι καποια σου εκανε ηδη super like,στην premium συνδρομη τα βλεπεις τα like..δεν ξερω τι εχεις κανει.Δεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικ
Προτείνω να μη ξαναπληρωσεις συνδρομή σε οτιδήποτε αν δεν ενημερωθείς τι ακριβώς και γιατί το πληρώνεις αλλά και πώς να το χρησιμοποιείς. Έχεις κάτι κάνει κάτι πολύ λάθος στη χρήση της συνδρομής σου. Καλή συνέχειαΔεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικ
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Ρε μάγκες αυτό το zesi spa τις πατσαβουρες που έχει αίσχος..Να πληρώσεις 60 ευρώ που ούτε 1000 να σου έδιναν δεν τις πηδουσες.. Χοντρές που βρωμάνε..μακριά απ αυτό το μαγαζί
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Επίσκεψη Massagio παρα πολυ θετικά ολα ...... χώρος καθαρός μου άρεσε που φορούσαν ολες στολες του μαγαζιού και οχι τουαλέτες μπουζουκιών η φόρμες εργασίας ... μπράβο δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμο προς το πελατι
στην αρχη πιστευα οτι θα ετρωγα πετσετα με κοιτουσαν πολυ ύποπτα αλλα ολα οκ ............ μεσα τρεις κοπέλες Ισμηνη ,Χαρα , Μυρτώ
Χαρά όμορφη στο πρόσωπο μπαμπατσικια ομως μου άφησε ομως θετική εντύπωση
Μυρτώ το κοριτσακι της διπλανης πορτας απλη αλλα αρκετα όμορφη και χαμογελαστή θα προτιμηθεί στο μελλον
Ισμήνη δεν εχω λογια πέρασα υπέροχα σωστό μασάζ σε ολο το σώμα πιέσεις εκει που έπρεπε χρήση ολου του χρονου μου χωρις κλέψιμο. Στην αρχη μου εβαλε και πετσετα πανω μου αλλα μετα την εβγαλε οταν καταλαβε οτι δεν υπαρχη κάποιος κίνδυνος μαζι μου ....... σοσιαλ οσο επρεπε για να με γνωρίσει!!!!!
στον δεύτερο γυρο μονο φραπέ αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημένος γιατι το εκανε με πολυ σκέρτσο και νάζι
κορμι απίστευτο με στήθος μικρο αλλα τσιμέντο που βλέπει τον θεό
Γενικά παρόλα που δεν ειχα ακούσει κατα καιρούς καλα λογια για το μαγαζι αυτο μου αφησε πολυ θετικη εντύπωση
με κερδισαν σε ολα τους και ο χωρος και οι κοπελες και παλι μπραβο για τις στολες με φτιάξανε απο την αρχή
ΥΓ. προσοχη η διεύθυνσή στο FB ειναι λαθος ρωτήστε που να πατε οταν το κλείσετε.....
στην αρχη πιστευα οτι θα ετρωγα πετσετα με κοιτουσαν πολυ ύποπτα αλλα ολα οκ ............ μεσα τρεις κοπέλες Ισμηνη ,Χαρα , Μυρτώ
Μυρτώ το κοριτσακι της διπλανης πορτας απλη αλλα αρκετα όμορφη και χαμογελαστή θα προτιμηθεί στο μελλον
Ισμήνη δεν εχω λογια πέρασα υπέροχα σωστό μασάζ σε ολο το σώμα πιέσεις εκει που έπρεπε χρήση ολου του χρονου μου χωρις κλέψιμο. Στην αρχη μου εβαλε και πετσετα πανω μου αλλα μετα την εβγαλε οταν καταλαβε οτι δεν υπαρχη κάποιος κίνδυνος μαζι μου ....... σοσιαλ οσο επρεπε για να με γνωρίσει!!!!!
στον δεύτερο γυρο μονο φραπέ αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημένος γιατι το εκανε με πολυ σκέρτσο και νάζι
Γενικά παρόλα που δεν ειχα ακούσει κατα καιρούς καλα λογια για το μαγαζι αυτο μου αφησε πολυ θετικη εντύπωση
με κερδισαν σε ολα τους και ο χωρος και οι κοπελες και παλι μπραβο για τις στολες με φτιάξανε απο την αρχή
ΥΓ. προσοχη η διεύθυνσή στο FB ειναι λαθος ρωτήστε που να πατε οταν το κλείσετε.....
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 2.788
- Πόντοι
- 456
Πόσο σου βγήκε η συνεδρία και τι σου δώσανε; Σου ζητήθηκε εξτραδάκι για κάτι;Επίσκεψη Massagio παρα πολυ θετικά ολα ...... χώρος καθαρός μου άρεσε που φορούσαν ολες στολες του μαγαζιού και οχι τουαλέτες μπουζουκιών η φόρμες εργασίας ... μπράβο δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμο προς το πελατι