Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Με απόλυση κινδυνεύουν όσες τον τρώνε κανονικά,όπως το Βανεσσάκι καυλάκι που ήταν μετά βιζιτάκι για ένα μικρό διαστηματάκι.Παρόλα αυτά σε pm καλύτερα για όσες παίρνουν στο στόμα το "μικρόφωνο".
Φιλε μου..γυναικα που επιλεγει να παιζει πουτσες μπορει να κανει ολα τα ειδη..ολες ειναι στο βιολι..το timing που θα την πετυχεις ειναι απλα..κι επειδη μιλαμε για αματουρια ,δεν θα φανε ολοι.

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
καλησπέρα στην παρέα ξερουμε με massazio τι παίζει εχουμε καμια καλή εξέλιξη κατι καλο που αξίζει να παμε ?????
βλεπω στο fb καθε μερα να ανεβαζουν ποστ αλλα τους εχει φοβηθεί το ματι μου και διστάζω να παω ?????

xistiss

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο φόρουμ η δώρα από το luxury ξέρουμε που βρίσκεται πλέον γιατί έχω χάσει τα ίχνη της

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Έβαλα 15 ευρώ για ένα μήνα και το μόνο που επιτρέπει είναι να κάνω λαικ σε φωτογραφίες. Απάτη
Άσχετο με το νήμα αλλά τι ήθελες να σου κάνει ρε φίλε δηλαδή....? Να σου κανονίσει ραντεβού και να σε ντύσει? 14.99 είναι και σου λέει υπέρ αναλυτικά ότι έχεις απεριόριστα swipe, βλέπεις ποιος σου κάνει like και έχεις πενήντα αν δε κανω λάθος στο νούμερο super like. Τώρα αν δε το διάβασες και απλά το πλήρωσες νομίζοντας κάτι άλλο φταις εσύ και όχι το app

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Το νήμα της καινούργιας κοπέλας τι απέγινε? Έχει κλείσει? Έχει αφήσει στοιχεία επικοινωνίας?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Άσχετο με το νήμα αλλά τι ήθελες να σου κάνει ρε φίλε δηλαδή....? Να σου κανονίσει ραντεβού και να σε ντύσει? 14.99 είναι και σου λέει υπέρ αναλυτικά ότι έχεις απεριόριστα swipe, βλέπεις ποιος σου κάνει like και έχεις πενήντα αν δε κανω λάθος στο νούμερο super like. Τώρα αν δε το διάβασες και απλά το πλήρωσες νομίζοντας κάτι άλλο φταις εσύ και όχι το app
Δεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικ

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
Παλικάρια σκέφτομαι για vana σήμερα
Υπάρχει καμία καλή πρόταση ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Δεν φαίνεται ποιος κάνει λαικ, το βγάζει θολό και θέλει αλλά λεφτά. Επίσης δεν δίνει κανένα σούπερ λαικ
Δεν σε ειχα για τοσο αγαθιαρη,να πετας λεφτα σε τετοιες αηδιες.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Αυτο σημαινει οτι καποια σου εκανε ηδη super like,στην premium συνδρομη τα βλεπεις τα like..δεν ξερω τι εχεις κανει.

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Προτείνω να μη ξαναπληρωσεις συνδρομή σε οτιδήποτε αν δεν ενημερωθείς τι ακριβώς και γιατί το πληρώνεις αλλά και πώς να το χρησιμοποιείς. Έχεις κάτι κάνει κάτι πολύ λάθος στη χρήση της συνδρομής σου. Καλή συνέχεια

• Like
Αντιδράσεις: miloss

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
137
Πόντοι
1
Ρε μάγκες αυτό το zesi spa τις πατσαβουρες που έχει αίσχος..Να πληρώσεις 60 ευρώ που ούτε 1000 να σου έδιναν δεν τις πηδουσες.. Χοντρές που βρωμάνε..μακριά απ αυτό το μαγαζί

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Επίσκεψη Massagio παρα πολυ θετικά ολα ...... χώρος καθαρός μου άρεσε που φορούσαν ολες στολες του μαγαζιού και οχι τουαλέτες μπουζουκιών η φόρμες εργασίας ... μπράβο δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμο προς το πελατι
στην αρχη πιστευα οτι θα ετρωγα πετσετα με κοιτουσαν πολυ ύποπτα αλλα ολα οκ ............ μεσα τρεις κοπέλες Ισμηνη ,Χαρα , Μυρτώ

Χαρά όμορφη στο πρόσωπο μπαμπατσικια ομως μου άφησε ομως θετική εντύπωση

Μυρτώ το κοριτσακι της διπλανης πορτας απλη αλλα αρκετα όμορφη και χαμογελαστή θα προτιμηθεί στο μελλον

Ισμήνη δεν εχω λογια πέρασα υπέροχα σωστό μασάζ σε ολο το σώμα πιέσεις εκει που έπρεπε χρήση ολου του χρονου μου χωρις κλέψιμο. Στην αρχη μου εβαλε και πετσετα πανω μου αλλα μετα την εβγαλε οταν καταλαβε οτι δεν υπαρχη κάποιος κίνδυνος μαζι μου ....... σοσιαλ οσο επρεπε για να με γνωρίσει!!!!!
στον δεύτερο γυρο μονο φραπέ αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημένος γιατι το εκανε με πολυ σκέρτσο και νάζι
κορμι απίστευτο με στήθος μικρο αλλα τσιμέντο που βλέπει τον θεό

Γενικά παρόλα που δεν ειχα ακούσει κατα καιρούς καλα λογια για το μαγαζι αυτο μου αφησε πολυ θετικη εντύπωση
με κερδισαν σε ολα τους και ο χωρος και οι κοπελες και παλι μπραβο για τις στολες με φτιάξανε απο την αρχή

ΥΓ. προσοχη η διεύθυνσή στο FB ειναι λαθος ρωτήστε που να πατε οταν το κλείσετε.....

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.788
Πόντοι
456
Επίσκεψη Massagio παρα πολυ θετικά ολα ...... χώρος καθαρός μου άρεσε που φορούσαν ολες στολες του μαγαζιού και οχι τουαλέτες μπουζουκιών η φόρμες εργασίας ... μπράβο δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμο προς το πελατι
στην αρχη πιστευα οτι θα ετρωγα πετσετα με κοιτουσαν πολυ ύποπτα αλλα ολα οκ ............ μεσα τρεις κοπέλες Ισμηνη ,Χαρα , Μυρτώ

Χαρά όμορφη στο πρόσωπο μπαμπατσικια ομως μου άφησε ομως θετική εντύπωση

Μυρτώ το κοριτσακι της διπλανης πορτας απλη αλλα αρκετα όμορφη και χαμογελαστή θα προτιμηθεί στο μελλον

Ισμήνη δεν εχω λογια πέρασα υπέροχα σωστό μασάζ σε ολο το σώμα πιέσεις εκει που έπρεπε χρήση ολου του χρονου μου χωρις κλέψιμο. Στην αρχη μου εβαλε και πετσετα πανω μου αλλα μετα την εβγαλε οταν καταλαβε οτι δεν υπαρχη κάποιος κίνδυνος μαζι μου ....... σοσιαλ οσο επρεπε για να με γνωρίσει!!!!!
στον δεύτερο γυρο μονο φραπέ αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημένος γιατι το εκανε με πολυ σκέρτσο και νάζι
κορμι απίστευτο με στήθος μικρο αλλα τσιμέντο που βλέπει τον θεό

Γενικά παρόλα που δεν ειχα ακούσει κατα καιρούς καλα λογια για το μαγαζι αυτο μου αφησε πολυ θετικη εντύπωση
με κερδισαν σε ολα τους και ο χωρος και οι κοπελες και παλι μπραβο για τις στολες με φτιάξανε απο την αρχή

ΥΓ. προσοχη η διεύθυνσή στο FB ειναι λαθος ρωτήστε που να πατε οταν το κλείσετε.....
Πόσο σου βγήκε η συνεδρία και τι σου δώσανε; Σου ζητήθηκε εξτραδάκι για κάτι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom