Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361

Καλημέρα ξέρει κανείς αν εδώ είναι μόνο μασάζ ή αν υπάρχει κάτι παραπάνω;

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
84
Πόντοι
0
Λοιπόν της Αννουλας σήμερα.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά και πολύχρονη σε μια κοπελιά απο το κρυσταλ.

Νασαι γερη και δυνατή.

Να χαρίζεις πολλές συγκινησης σε όλους.

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Λοιπόν της Αννουλας σήμερα.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά και πολύχρονη σε μια κοπελιά απο το κρυσταλ.

Νασαι γερη και δυνατή.

Να χαρίζεις πολλές συγκινησης σε όλους.
Send her happy birthday in Albanian, she will understand it better!!!

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Καλησπερα στην ομαδα.
Προσφατη επισκεψη στο crystal τελη Νοεμβρη και απλα θα ηθελα να πω την κακη εμπειρια που ειχα με Ρουμπινι.
Η κοπελα απλα βαριεται και δεν της αρεσει αυτο που κανει και φαινεται και στο λεει επισης.
Με το ζορι καυλωσα και μου τον επαιξε και εχυσα.
Κοτσανες να πεταει ολη την ωρα ,κακιστο social και ντεμεκ ηχους καυλας και μορφασμους.
Παιδια μακρια ,ειμαι πελατης του μαγαζιου και εχω παει πανω απο 20 φορες.
1000 φορες Νεφελη,Τοκιο,Μπελλα.
Καμια διαφημιση ,απλα προειδοποιηση .
Προσοχη συναγωνιστες ,τουλαχιστον οταν δινουμε το 50ρικο να το τιμανε οι λαδοκορες.
Μην ξεχναμε πως με 60 ευρω Αθηνα εχουμε μασαζ και γαμησι και πιπα και ολα στα 30' ,προγραμματα που παιρνω συνεχως εφοσον ειμαι Αθηνα συχνα.
Να περνατε καλ

Εσύ τώρα έκανες λογαριασμό το Σάββατο...
Με 11 μηνύματα ...Έχεις το θράσος να έρθεις να μας πεις για το Λουξουρι του Ευόσμου..
Να μας πεις για ένα λαδομαγαζο που 9/10 το κράζουν για κακές υπηρεσίες και κακή συμπεριφορά...
Να μας πεις ότι προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και από ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ....
Ρε μεγάλε τράβα γα@@σου ειλικρινά δεν ξέρω ποιος σε έβαλε να μας πεις την συγκεκριμένη παπάρια... πάντως όταν το κάνετε μην καρφώνεστε τόσο πολύ!
Επίσης όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά που δέχθηκαμε εγώ και άλλα μέλη από τις λαδοκορες του συγκεκριμένου λαδομαγαζου δεν θα ξεχαστεί...
Να μείνει σαν στίγμα και να μάθουν ότι εμείς πληρώνουμε και θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που αφήνουμε !
Ο καθένας στο bou ας κάνει την κριτική του και ας μας πει αν λέω κάτι λάθος !
Υ.Γ. ευχαριστώ όσους θα μπουν στον κόπο να το διαβάσουν
Ενώ στο κρυσταλ σε στρώνουν κοκκινο χαλί οι βλαμμένες όλες… κομπλεξικες

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21
καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για της καινούργιες κοπέλες στην βανα σπα τι λένε? τατιανα φαιη χρυσα

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Για άγριο ξέσκισμα είναι η Νικόλ από το Relief αλλά δυστηχως παντρεμενη αρνείται γενικά
...Μόνο η κουτοπόνηρη το με τιουμ η Μαρία
Και τιποτε σπουδαιο η Μαρία. Ολο μη κα μη ειναι

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
7.195
Για μένα το τελευταίο διάστημα το luxury του Ευόσμου προσφέρει τις πιο καλές υπηρεσίες. Οι λαδοκορες ευχάριστες στο δωμάτιο, επικοινωνιακες και αρκετά δυναμικές στο 2ο μέρος. Από βδομάδα λογικά θα κάνω επίσκεψη προς τη μοναστηρίου στο αλλο κατάστημα που έχουν. Έχει κ κάποιες που δεν τις έχω πετύχει στου ευοσμου οπότε μια δοκιμή χρειάζεται
Το κατάστημα της Μοναστηρίου που βρίσκεται;

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
255
Πόντοι
21
Πέρασμα σήμερα απο λουξουρι Μοναστηρίου. Με την Αρετή, ευγενικη χαμογελαστή και απαλό μασαζακι.Στο δεύτερο μέρος πολύ καλή και αρκετά υποσχόμενη.....

Mounikapelo

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
καλησπέρα ξέρουμε τίποτα για της καινούργιες κοπέλες στην βανα σπα τι λένε? τατιανα φαιη χρυσα
Δοκίμασα με Τατιάνα και φαιη καθώς είναι του γούστου μου οι αδύνατες

Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα

Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.

Και οι δύο μόνο φραπέ

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Kαλημέρα σας

Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Στο λουξουρι στον Εύοσμο είναι η πιο χάλια κατάσταση πάντως

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.516
Πόντοι
201
Kαλημέρα σας

Damesmasaz ,υπαρχει περιγραφη για κοπελες/υπηρεσιες οπως αναλυτικα υπαρχουν για τα αλλα (πχ Crystal) Υπαρχει κατι σε μεγαλο στηθος αλλα οχι καμια πατσολα -χοντρη
Πανε στην κατηγορια μασαζ με φουλ προγραμμα..εδω ειναι ολοι λατρες του μασαζ

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
320
Πόντοι
21

Τανιανα : μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τον κωλο, κοντουλα αδύνατη με Πολύ μεγάλο νύχι. πολύ νιαουρισμα, ψεύτικη φωνή υπερβολικό ναζί σχεδόν ξενέρωσα

Φαιη : ψηλή κοπέλα με ωραίο πρόσωπο αδύνατο κορμη, ωραίο κωλαράκι. Πατάει στο μασάζ αν της ζητήσεις παραπάνω και εμένα με καυλωσε πολύ.

Και οι δύο μόνο φραποκ

Και οι δύο μόνο φραπέ
οκ

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Kαλημέρα σας

Καλημέρα φίλος, μια φορά πήγα μπορείς να δεις την εμπειρία μου στο παρακάτω λινκ Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3050 - bourdela.com forum

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Luxury μοναστηριού ποια κάνει καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα;;
Σήμερα είδα ότι είναι λύδια αρετή νανση ποια να δοκιμάσω;;;

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Έριξα μια μάτια στις φωτό του ντάμες στο ινστα και έχει πολλές φωτό της Εύας τζάμπο.Τι παίζει ξέρει κανείς.;

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom