ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.444
- Πόντοι
- 34.538
Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει...13 δημοσιεύσεις έχει τυπε μόνο ερωτήσεις άμα πήγε ας γράψει
Οταν σας γραφω....Τωρα σωθηκες.....κατι ξερω..
Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει...13 δημοσιεύσεις έχει τυπε μόνο ερωτήσεις άμα πήγε ας γράψει
Ναι αλλά το ξέρεις ότι δεν πάει έτσι. Εδώ η φάση είναι δούναι και λαβείν. Αν κάνεις μόνο το λαβείν, στο τέλος το μόνο λαβείν θα είναι από τα τρία το μακρύτερο.Δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει...
Εχεις μύτη εσύΔεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει...
περιοχη?30 απλό μασάζ 50 τα περεταιτω την ρωτάω αν κάνει στοματικό ή σεξ ή μόνο εκτόνωση μου λέει δεν τα λένε αυτά από το τηλέφωνο, της λέω πες μου απλά ένα ναι η ένα όχι, μου λεει δεν τα λέμε από το τηλ εάν.Δηλαδη εάν παω από εκεί την ρωτήσω μου πει όχι και φυγω θα φταίω εγώ μετά??
τι δε καταλαβες ακριβως τυπε?30 απλό μασάζ 50 τα περεταιτω την ρωτάω αν κάνει στοματικό ή σεξ ή μόνο εκτόνωση μου λέει δεν τα λένε αυτά από το τηλέφωνο, της λέω πες μου απλά ένα ναι η ένα όχι, μου λεει δεν τα λέμε από το τηλ εάν.Δηλαδη εάν παω από εκεί την ρωτήσω μου πει όχι και φυγω θα φταίω εγώ μετά??
Το ξερω αδελφε..Ναι αλλά το ξέρεις ότι δεν πάει έτσι. Εδώ η φάση είναι δούναι και λαβείν. Αν κάνεις μόνο το λαβείν, στο τέλος το μόνο λαβείν θα είναι από τα τρία το μακρύτερο.
Όταν δούλευε στα μπουρδελα!Καλημερα παιδια καινουργιος στο χωρο.. σας διαβαζω καιρο και πραγματικα κανετε καλη δουλεια και θελω και εγω να συνείσφερω με τις δικες μου εμπειριες. Αν και ψαρακας ακομα στο χωρο.. προτιμαω ανεξαρτητους χωρους και οχι τα γνωστα ιδρυματα.. θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει κανεις καποια γνωμη για εδω:
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια | Thessaloníki
Χαλαρωτικο μασαζ-ευεξια, Θεσσαλονίκη. 1,485 likes · 115 talking about this. Χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σωμα Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946756467www.facebook.com
εγω εκλεισα σημερα ραντεβου για αυριοΕγω παλι , ψάχνω στο Viber με όνομα , με τηλέφωνο …. Τίποτα δεν μου βγάζει. Τι διάολο ? Το έκλεισαν ?
Η ρέμα από κρυστάλλινα τι έγινε ξέρει κανείςεγω εκλεισα σημερα ραντεβου για αυριο
Ρε φιλαράκι εγώ μια χαρά κατάλαβα αλλά δεν γουστάρω να πάω κάπου που δεν θα ξέρω τις τιμές και να είμαι εκείνη την ώρα με την πουτσα κάγκελο να το συζητάωτι δε καταλαβες ακριβως τυπε?
βασικα σου αξιζει να πας και να σε πουνε οχι!
παντως πηρα τηλ και δεν εχει ωρες απο τα ραντεβουΌταν δούλευε στα μπουρδελα!
Όλες οι κριτικές για την Ιωάννα - Νικηφόρου Ουρανού 8 (Golden Lips)
Όλες οι κριτικές για την Ιωάννα - Νικηφόρου Ουρανού 8 (Golden Lips)www.bourdela.com
Το Σάκη από τη Μαρτίου λέει....Triena..... Μετά Μαρασλή περιοχή..... Που είχε τη Μελίνα στις αρχές, Αλεξάνδρα, Μιχαελα που δούλεψε και ένα φεγγάρι στα μπουρδελα - στούντιο.... Είχε κάπου ανοίξει και ένα μπουρδελο μετά το έκλεισε....Αν εννοείς αντιστρες τότε ήταν Μάκης όχι Σάκης κ είναι Καραμανλή
Η λες κάτι άλλο
Βγάλαμε άκρη ποια είναι τελικά... Η Ιωάννα που δούλεψε στις βιλλες... Μας διαφώτισε ο φίλος Μπουχός....παντως πηρα τηλ και δεν εχει ωρες απο τα ραντεβου
Διαβαστε ρε κεραταδες 2 σελιδες πισω.. Ολα στο πιατο τε θελετε γαμωτι...περιοχη?
Το elegance είναι. Πήρα και ρώτησαΈχουμε ενημερώσει για την εν λόγωΜασαζ
Φτιάξε τη διάθεση σου… Μασάζ για όλα τα γούστα WhatApp και κλήσης +30 694 065 5533 Viber - 6949631244 Κλήσεις και viber -6941535505kanesex.com
Τα δύο τελευταία τι είναι?Αυτό ρώτησα στο elegance μέσω viber....
Ποια αξίζει για δοκιμή;;;
Ευχαριστώ
Αυτό στο έστειλαν σε βαιμπερ απο ποιον αριθμό;Αυτό ρώτησα στο elegance μέσω viber....
Ποια αξίζει για δοκιμή;;;
Ευχαριστώ