Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ενημερώνουμε ή κλανουμε, guys? Αν είναι να μην λέμε, να μην αφήνουμε και υπονοούμενα κτλ χωρίς συνέχεια.
Spa Venus?Να διορθωσω,οτι δεν ειναι καινουργιος χωρος.
Υπαρχει ηδη,με νεα ιδιοκτησια πλεον..
Ανατολικα ειναι...
Κονομισαμε μάγκες … κανένα καινούργιο κομμάτι έχει πουθενά;; Που να αξίζει όμως..Ενημέρωση , στο Venus Spa , μεταφέρθηκε/ θα μεταφερθεί το Body Free και η Νατασα του Venus τωρα ειναι στο Krystal ως Μπέλα
Αν ειναι αυτο που νομίζω, μια απο τα ίδια δυστυχως!!Ετοιμαζεται συνεργασια δεινοσαυρων μαθαινω στη πολη μας..
Σε νεο μαγαζι....
STAY TUNED FOR FURTHER NOTICE..
Φίλε στο bodyfree έχει και πρόγραμμα με σεξ ;Καλησπέρα παιδιά, το body free τέλος του μήνα κλείνει, βγαίνει σε σύνταξη ο ιδιοκτήτης, και ενοποιειται με το venus spa απέναντι, το οποίο είναι κλειστό για λίγες μέρες γιατί άλλαξε ιδιοκτησία
Να δω τωρα το νατασακι θα ζηταει 70 ευρω για να βγαλει το πανω για 40 λεπτα. ΟξωΕνημέρωση , στο Venus Spa , μεταφέρθηκε/ θα μεταφερθεί το Body Free και η Νατασα του Venus τωρα ειναι στο Krystal ως Μπέλα
Ναι, έχει ή φραπέ ή καλαμάκι ή και φουλ πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πάνε εκεί για φουλ μιας και έχει καλύτερα φραπολαδομαγαζαΦίλε στο bodyfree έχει και πρόγραμμα με σεξ ;
Σιγα ρε φιλε,σου εκανα μια δευτερη ερωτηση,εγραψες μια παραγραφο λεγοντας ασχετα πραγματα.Θα μπορουσες να μου απαντησεις σε μια σειρα.Που να ξερω εγω οτι εχει διαφημιση εδω.Και για μενα ειναι αλλο να ρωτησω εσενα που εχεις παει να μου πεις καμια κουβεντα παραπανω και αλλο η διαφημιση.Αν δεν εχεις ορεξη ,ολα καλα,αλλα μην γραφεις τοσες υπερβολες μαζεμενες.χαλαραΤόσα χρόνια εδώ δεν έχω πάψει να εκπλήσσομαι....
Ρωτάς που να πάς , σου λέμε ακριβώς που και με ποιά, και ξαναρωτάς τιμές και προγράμματα;
Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει μια διαφήμιση εδώ, αλλά και και στο νετ που είναι πιο μεγάλή και απο διαφήμιση της eurobank και ρωτάς να σου πούμε ξανά;
Ελεος!!!!
Ενα κλικ ρε γμτ τοσο δύσκολο είναι;
Αν ήταν δυνατόν μερικοί, να τους την κρατούσαμε κιόλας να την χώσουν, δεν θα ελεγαν οχι.
To aqua spa είναι από πίσωη γνωστή, βρωμιάρα θεία στην όλγας ή αλλη? Μασάζ
η γνωστή κορίνα? ή άλλη που να αξίζει? ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω απο την περιοχή τα μαγαζια...To aqua spa είναι από πίσω
ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν....που λεει και ο εντεχνοςΑν ειναι αυτο που νομίζω, μια απο τα ίδια δυστυχως!!
Ξερναω με τα έντεχνα. Είχα μια συμφοιτητρια, τα είχαμε φτιάξει και όταν πηδιομασταν, ήθελε μόνο να ακούει έντεχνα. Παίζει και να έχανα 2-3 πόντους λόγω του τραγουδιού...ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν....που λεει και ο εντεχνος
Πιστεύω μπορείς και στην @Eva16 αναφερει στο πρόγραμμα της αυταρχικό και είναι σε πολύ καλό χώρο στο κέντρο. Εγώ έχω πάει μόνο για sexΚαλησπέρα παιδιά καμία καλή και για αυταρχικό ποδολαγνεια γνωρίζετε;πήγαινα στην Βάνα και επέλεγα την ΛΙΝΑ αλλά τελευταία φορά που πήρα να κλείσω ραντεβού είχε σταματησει η λινα
Πήγαινες στη βάνα αλλά δεν έμπαινες να ενημερώσεις Μήτσο τώρα π την ψάχνεις μπήκεςΚαλησπέρα παιδιά καμία καλή και για αυταρχικό ποδολαγνεια γνωρίζετε;πήγαινα στην Βάνα και επέλεγα την ΛΙΝΑ αλλά τελευταία φορά που πήρα να κλείσω ραντεβού είχε σταματησει η λινα
Πήγαινες στη βάνα αλλά δεν έμπαινες να ενημερώσεις Μήτσο τώρα π την ψάχνεις μπήκες
Χρόνια έχω λογαριασμό εδώ με κάποιο παλιό email αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ και έτσι εχθές το σκέφτηκα και έκανα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ λογαριασμό…όταν έχεις προβλήματα που να σκεφτείς τα σάιτ…για πείτε ξέρουμε τίποτα για ΛΙΝΑ από βαναΠήγαινες στη βάνα αλλά δεν έμπαινες να ενημερώσεις Μήτσο τώρα π την ψάχνεις μπήκες