SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Οοps !!! LUXURI .......HELLO GUYS !!! καλημερα περασμα απο λουξουρι ευοσμοs στην υποδοχη η Στεφανια καλη εντυπωση πολυ προσχαρη ευγενικη χαμογελαστη ..... μεσα στο σαλονακι στο γραφειο η λουνα μολιs που μπηκα σηκωθηκε να με καλημερισει μετριο προσωπο μετριο υψοs ωραιο μπουστο ωραιοs κολοs τηs ζητησα ευγενικα να κανει μια περιστροφη και χωριs κανενα δυσταγμο ειρθε κοντα μου με πλησιασε και μου προβαλε την κολαρα τηs...... με γκαβλωσε αλλα ειχα ακουσει καλα λογια για στεφανια .......στην πολυθρονα καθ΄οταν η λιζα τηs ζειτησα ευγενικα να σηκωθει να την δω και αυτην για να εχω μια γενικη εικονα για τιs επομενεs φορεs πολυ ωραιαο σωμα κολοs στηθοs ωραιο προσωπο........οι κοπελεs μου κανανε πολυ ωραι υποδοχη ........προτιμησα ομωs την Στεφανια απο ΤΟ γενικο συνολο και απο αυτα που ειχα ακουσει .....1ο μεροs χαλαρο μασσαζακι πολυ κουβεντουλα απο μεροs τηs καλη πιεση σε ολο το σωμα αρκετα εμπειρη .....στο τελοs του πρωτου μερουs επικεντρωθηκε με μπολικη γκαβλαντ@ στα αρχιδι@ μου και στην πουτσ@ μου απο την πισω πλευρα του σωματοs με πολυ αισθησιασμο και μικρα επιφωνηματα γκαβλαs ......μετα με γυρισε στο 2ο μεροσ υπολoiπο χρονου απο το 50αλεπτο περιπου 10-15 λεπτα ξεντιθηκε ολοκληρη εμεινε με το στριγκακι τηs εμφανοs μικρο στηθοs πεσμενο και μαλακο μου αφεισε να τηs το γλυψω στην κυριολεξια να τηs το φαω να το δαγκωσω η κολαρα τηs πολυ μετρια πολυ μαλακη με μπολικη κυταριτιδα σε σημειο που με ξενερωσε .....τηs ζητησα να βγαλει το στριγκακι μου ειπε αρνητικα οχι αλλα μολιs τηs εταξα εξτρα 20 $ το πεταξε με λιγο υφακι ταλαιποριαs αγκαρια δηλαδη,,, εν συνεχεια αφου τηs ζημωσα την πεσμενη κολαρ@ τηs με αφεισε να τηs βαλω και ''χερι΄΄στην μουναρ@ τηs με μικρη δυσανασχετιση ......στα του αγων@ επεσε αρκετο φτυσιμο στην πουτσ@ μoy με αρκετο παθοs και προσπαθεια απο μερια τηs για να με ευχαριστησει & ειρθε το τελοs.......γενικο αποτελεσμα πολυ κατω του μετριου δεν θα ξαναπροτημιθει........επομενοs στοχοs ΛΟΥΝΑ Η ΛΙΖΑ ...........Y.Γ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ALARGAS-SKG-2
Τελευταία τροποποίηση: