black panther
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 311
Λαγουμιτζη δουλεύει με τηλ στη Σοφία για όποιον το έχει...
Συναγωνιστές, καλημέρα! έχει κάποιος συνάδελφος προσωπική άποψη γιά τήν Ναταλία από Μακαρίου? άλογο μού φαίνεται αλλά δέν ξέρω τίποτε άλλο...ευχαριστώ!
Είμαι κλασικός μπουρδέλιαρης,αλλά δεν καταιβενω Μεταξουργείο ποτέ για να γαμισω,σόρυ αλλά δεν μπορώ τους πακι.
Μπαίνοντας εδώ ανακάλυψα τα μασάζ και θέλω να πάω,υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις;
Επειδει δεν έχω πάει,οκ το καθαρος συνεπάγεται, πρέπει να είναι που ωραία φάση.
Είναι.
Μέχρι πρόσφατα έμπαινες μόνο αν είχες το τηλέφωνο "εκτάκτου ανάγκης", δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.
Μπες στο δίπλα και στείλε τους μνμ.
γιατι υπαρχει καποιος που δινει τηλεφωνα σημερα αν εναι ανοιχτα τα μαγαζια?καλημέρεες! το nirvana ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό;;;
Πρόεδρε αυτοί που πλερώ, δεν έχουν τέτοια θέματα.γιατι υπαρχει καποιος που δινει τηλεφωνα σημερα αν εναι ανοιχτα τα μαγαζια?καλημέρεες! το nirvana ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό;;;
εαν δωσετε ειναι σαν να δινετε το τηλεφωνο στους μπατσους!!!!!!και στον χαρδαλια!!!!!!!
Έφυγε η Αντελίνα από Νιρβανα; Ξέρουμε που πήγε;
Ο κορωνοιος ήταν τελικά ταφόπλακα για τον πληρωμένο ερωτα...
Το θέμα είναι ποιες ηλικίες έχουν καλύτερη απόδοση...και εδώ εκτος λαμπρών εξαιρέσεων τα 30+ είναι ορόσημο! Αν και στους καιρούς που ζούμε οι επιλογές είναι σχετικές!Γιατί; Εγώ κοντεύω 56 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 20χρονα!
Ίσα ίσα!
Μήπως επειδή γράφεις πολλές ευαισθητες πληροφορίες η ίσως είναι αναξιόπιστες;