Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
σημερινο περασμα απο 3 μαγαζια:

Συγγρου 296

τεσσερα κοριτσια διαθεσιμα
- Ντιάνα, η ομορφη ψιλη καλλιγραμμη ρωσιδα μιλφ του καταστηματος
- Αλίκη, Ρουμανα καστανη ομορφουλα με ωραιο σωμα με καμπύλες. ηλικια κατω απο 30
- Βασιλικη , η αδυνατη καλλιγραμμη ρωσιδα με το μαυρο μακρυ σπαστο μαλλι , πρωην Φραντζη 7
- Μαργκω, ανατολικια, ηλικιας περιπου 30 ετων, καστανη με μακρυ μαλλι, ωραιο σχετικα γυμνασμενο σωμα και στητο και καπως μεγαλο φυσικο στηθος. Και αυτη με προυπηρεσια σε Φραντζη 7

Το μαγαζι θα κλεισει μονο στις 15 Αυγουστου

Φραντζη 4

- Ελενη, η μιλφαρα ελληνιδα με το ομορφο σωμα, το σεξυ προσωπο. Σιλικονατο στηθος, ξανθια
- Βικυ, η ρωσιδα καζακα 30+ αρα με τα ωραια ματια, το κοντο καστανο μαλλι και το φουλ προγραμμα.
- Τατιάνα, Ρωσιδα ομορφη ψιλη και καλλιγραμη με μακρυ μαλλι , ηλικιας περιπου 30, με προυπηρεσια στο Φραντζη 7
- Δαναη, νεαρη ομορφουλα και καλλιγραμμη καστανη κοπελα. σχετικα ψιλη. Νεα παρουσια στο καταστημα

Βλαχοπουλου 1 και Ιπποκρατους
:

- Αλινα, η Πολωνη καμπυλωτη κοκκινομαλλα με το μεγαλο φυσικο στηθος.
- Βερονικα, η κοντουλα ελληνιδα μιλφ με το μακρυ πλουσιο ξανθο μαλλι
- Ντιανα. Ψιλη (1,75+) Τωσιδα μιλφ με πολυ αδυνατο σωμα και μαλλι σγουρο. Νομιζω την εχω δει παλιοτερα στο 3ης Σεπτ 119
- Αγγελικη. Ρωσιδα μιλφ αρκετα εντυπωσιακη, με μακρυ ξανθο μαλλι, καλο κορμι για την ηλικια της και πολυ ομορφα ματια.

Το καταστημα θα ειναι κλειστο Δευτερα 14 και Τριτη 15 Αυγουστου

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
Πέρασμα χτες από Σαπφούς 101-Καλλιθέα, θα κλείσουν μόνο ανημερα στις 15/8-παρούσες (ανοικτά και Κυριακή):
- Κορμάρα (!) και πλέον μαυρισμένη ψηλή ελληνίδα Ευη
-Ακόμα πιο αδύνατη και μαυρισμένη ψηλή 30ρα Ελληνίδα Ελπίδα
-Ρουμάνα βυζάρες μιλφ για πρόστυχες καταστασεις Βιολέτα
και άλλες 2 που ήταν σε δωμάτια.. ξαναπέρασα με Ελπίδα 70 ευρώ-1ωρα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Πέρασμα χτες από Σαπφούς 101-Καλλιθέα, θα κλείσουν μόνο ανημερα στις 15/8-παρούσες (ανοικτά και Κυριακή):
- Κορμάρα (!) και πλέον μαυρισμένη ψηλή ελληνίδα Ευη
-Ακόμα πιο αδύνατη και μαυρισμένη ψηλή 30ρα Ελληνίδα Ελπίδα
-Ρουμάνα βυζάρες μιλφ για πρόστυχες καταστασεις Βιολέτα
και άλλες 2 που ήταν σε δωμάτια.. ξαναπέρασα με Ελπίδα 70 ευρώ-1ωρα

καλυτερα να τα εγραφες στο θρεντ τους

απο προσωπο καποια καλη;;

Grothos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
1.124
Πόντοι
1.011
εγω Ευη / Ελπίδα εγκρινω από προσωπο, Βιολετα ειναι το χυμωδες στυλ.. απο κει κ περα ειναι γουστα

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Επίσκεψη σημερα στο Φραντζή 4  μαζί με τον ξάδερφο μου ,η ευγενική υπηρεσία μας πέρα σε στο σαλόνι και μας έστειλε τις κοπέλες, Νίκη κοντή μιλφ με κοντά μαλλιά αδιάφορη παρουσία, Ελένη ξανθιά μιλφ σχετικά ψηλή με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα ενδιαφέρουσα περίπτωση αν και αρκετά αμήχανη και τα τακούνια την περπατούσαν. ..Τατιάνα καστανοξανθη μετρίου αναστήματος κάπως μυτερό βυζι μεσαίου μεγέθους και τέλος μια κοπέλα η πιο ωραία από τις τέσσερις άλλα με καθόλου διάθεση δεν είπε ούτε το όνομα της έκανε μπαμ ότι θα προτιμούσε να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από εδώ. Μιλήσαμε με τον μεγάλο ξάδερφο μου ,έχει δοκιμάσει τις 3 από τις 4 κοπέλες, εκτός δηλαδή της τελευταίας και Μουείπε να πάρω με κλειστά τα μάτια την Τατιάνα και για μια ακόμη φορά είχε δίκιο.
Η Τατιάνα παρουσιάζεται ως Ρωσίδα μιλαει Καλά ελληνικά μιας και είναι 5 χρόνια στην Ελλάδα, μασάζ παρά πολύ καλό χαλαρωτικό για περίπου μισή ώρα, στην συνέχεια με σκούπισε με οινόπνευμα και μου είπε να γυρίσω, αρκετά προκαταρκτικά μέχρι τελικά να πάρει το πέος μου στο στόμα της,πολύ καλό στοματικό για αρκετή ώρα, σκουφάκι 3 στάσεις και τελείωμα με στοματικό στο στοματάκι της.

αν έχει κανείς καμία πληροφορία για την Τετάρτη κοπέλα ας μας ανοίξει τα μάτια, είναι ωραίο κορμί.

Dr.Socrates

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
εγω Ευη / Ελπίδα εγκρινω από προσωπο, Βιολετα ειναι το χυμωδες στυλ.. απο κει κ περα ειναι γουστα
Κάποια πράγματα σε θέματα εμφάνισης θέμα γούστου είναι αλλά η Ελπίδα έχει μέτριο πρόσωπο.
Για κορμί σε όσους αρέσουν οι αρκετά αδύνατες,ναι,είναι ότι πρέπει.

nightknight

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
1.984
Πόντοι
201
Επίσκεψη σήμερα στο Συγγρού 40-42  μαζί με τον ξάδερφο μου στον
3ο όροφο Ευα με τον ωραίο κωλο Αλισια ένα μιλφακι μαυρισμένο και μια Λίλα Ρωσίδα που δεν είδαμε, ο ξάδερφος μου έμεινε εδώ και πήρε την Αλισια τσόντα σκέτη. Εγώ ανέβηκα στον 6ο όπου είχε δύο κοπέλες την Μαρία ξανθιά πολωνεζα την είχα σταμπαρει απο προηγούμενη επίσκεψη και η Λίζα μια μελαχρινή μινιον κοπελίτσα, πέρασα με την Μαρία όπου ήταν παρά πολύ καλή στο δεύτερο μέρος αλλά στο μασάζ χωρίς να είναι καλή θέλει εκπαίδευση.

Επίσης περάσαμε και από το Καλλιροης 48 αλλά δεν άνοιξαν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αυτά τα διπλά γαμήσια στα μασατζίδικα με τρελλλλαίνουν....

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
εγώ παιδιά πήρα χθες αυτήν:
ξανθούλα γύρω στα 35 με πιασήματα, πολύ γλυκά χεράκια και μουνάκι σφιχτό. τη συνηστώ σε λάτρεις των φυσικών ωραίων βυζιών. κόστος 70 ευρώ

Αυτή δεν είναι η Βιβή στο DBA?

Εσύ που την πήρες?

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
το κακό έχει πάρα γίνει
URL]]

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
τη γράφουμε κι μεις στα αρχίδια μας. Τελος :hi:

petralona1967

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2017
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
0
εγώ παιδιά πήρα χθες αυτήν:
ξανθούλα γύρω στα 35 με πιασήματα, πολύ γλυκά χεράκια και μουνάκι σφιχτό. τη συνηστώ σε λάτρεις των φυσικών ωραίων βυζιών. κόστος 70 ευρώ

Φίλε οταν την γάμησες (εάν την γάμησες) την κοίταξες? 50αρα μέσα στο νερό, gilf και φαίνεται απο μακριά!!!!!! Οντως το κακό έχει παραγίνει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom